137

Анонимен

преди 14 години

Тия двамата са агенти на БСП.Нарочно подведоха Дянков за да го изложат.Комсомолци,наздраве !

136

Анонимен

преди 14 години

А,ето ги майсторите на Кунг-фу стила ПЯНИТЕ МАЙМУНИ Муахахахахаха :))))

135

gost

преди 14 години

Neka si vodyat mom4etata shouto..ne e losho!A prezidenta zashto se pritesni i go napravi na vapros vmesto da zapazi spokoistvie i da se darji dostoino po protokol ,kato prezident....vze ta se obidi..ot kakvo........,zashtoto nyama chuvstvo za humor ili drugo neshto go zabolya!Ministar Dyankov e mnogo gotin i tochen ama na mnogo ne im otarva,kato LICHNOST!

134

РАЗОЧАРОВАН

преди 14 години

СЪЖАЛЯВАМ , ЧЕ НЯМА И ОЩЕ ПО-ГОЛЯМ ШРИФТ ТА ДАНО НЯКОИ ОТ ВАС ВНИКНЕТЕ В СМИСЪЛА И ДИСКУСИЯТА ДА НЕ Е КАТО РАЗМЯНА НА РЕПЛИКИ ОТ ФЕНОВЕНОВЕ НА ФУТБОЛЕН МАЧ.

133

Анонимен

преди 14 години

Абе, някой им подшушна на тия двамата нещо по време на шоуто, сигурно със SMS, та свариха Дянков неподготвен, той и за това се държеше толкова неадекватно и к"во...мечтания за политиците рай - СКАНДАЛ...

132

пена

преди 14 години

До 116 Думата мразя не съм употребявала.Не мразя никого.Не са ми интересни.А като прехвърлям каналите,специално тази част с Дянков я гледах.Спрях се на канала ,за да видя защо аджеба е седнал на диванчето им.Аз специално си мисля, че е от недомислие.Не го оправдавам.Като не знае какво прави, да си носи последствията.Но не е само той от тая категория.

131

Пепи

преди 14 години

от долни мазни и подмолни провинциалистчета, докопали се до заветната София, какво друго да очакваш

130

Анонимен

преди 14 години

Кучето ми като видя снимката и се скъса от драйфане!

129

Марин

преди 14 години

тези двамата не бяха ли дето се напиваха и чупеха хотелските стаи на Банско

128

Анонимен

преди 14 години

тия смешковци де се бъркат да си гледат лигавите си предавания

127

Анонимен

преди 14 години

я виж ти.... твоя коментар показва смисъла на предходните 133 - най-после да се измести разговора от президента и дянков ...... като се (само)насочи към опосумите

126

Анонимен

преди 14 години

Ти да не си Иван или Андрей ? ... щото досега ти си единствения които ги харесва :))))

125

Анонимен

преди 14 години

ти пък не пиши с големи букви - това не те прави по-голям ;)

124

Закон за....

преди 14 години

""Няма да коментираме дали е коректно разговорът между двамата политици да става обществено достояние. Това си е проблем на президента и неговия екип. ""Значи, за да няма обществено достояние, според ЗОМБЕТАТА, това значи тяхното предаване да си го играят без да се излъчва по телелевизията....Да но и едното и другото са направени да се гледа от народа, щом не е секретно...ЗАКОН ЗА ДОСТЪП ДО ОБЩЕСТВЕНА ИНФОРМАЦИЯЧл. 2. (1) Обществена информация по смисъла на този закон е всяка информация, свързана с обществения живот в Република България и даваща възможност на гражданите да си съставят собствено мнение относно дейността на задължените по закона субекти. (2) Информацията по ал. 1 е обществена независимо от вида на нейния материален носител.(3) (Нова - ДВ, бр. 49 от 2007 г.) Информация от обществения сектор е всяка информация, обективирана върху хартиен, електронен или друг носител, включително съхранена като звукозапис или видеозапис, и събрана или създадена от организация от обществения сектор.Чл. 14. (1) Органите информират за своята дейност чрез публикуване или съобщаване в друга форма. (2) Органите са длъжни да съобщават информация, събрана или станала им известна при осъществяване на тяхната дейност, когато тази информация:1. може да предотврати заплаха за живота, здравето и безопасността на гражданите или на тяхното имущество;2. опровергава разпространена недостоверна информация, засягаща значими обществени интереси;3. представлява или би представлявала обществен интерес;4. следва да бъде изготвена или предоставена по силата на закон

123

РАЗОЧАРОВАН

преди 14 години

0% ИНТЕЛЕКТ И 100% ПРОСТОТИЯ НА ПОВЕЧЕТО ПИШЕЩИ В ТОЗИ ФОРУМ. КОГА ПОВЕЧЕТО ОТ ВАС НАЙ-НАКРАЯ ЩЕ РАЗБЕРАТ ЧЕ ЖИВЕЯТ В ЕВРОПА , А НЕ В АНАДОЛА ИЛИ НА ПОЛЕТО С ГОВЕДАТА.

122

Гном

преди 14 години

Гномове в телевизията,гномове в политиката,гномове навсякъде - всички от кражока "Мама,тате и аз."Да се прекръсти държавата на Гномария.

121

Анонимен

преди 14 години

Незнам точно кое е Иван и кое е Андрей, но ... това отдясно (опуленото като ***) е по-читаво. Това отляво с очилцата е голям *** и ***.

120

Емо

преди 14 години

тия когато не са надрусани са пияни

119

Анонимен

преди 14 години

истина е,че поне на 2 седмици веднъж им гледам шоуто и то за да се убедя защо през останалите дни не го правя! плоско,плоско .....

118

Анонимен

преди 14 години

tea двамата си удрят по една *** скришно от жените си ...