68

ххд

преди 14 години

Не знам кой ги храни ама има една черна постоянно ми се катери на предния капак, по предния джам и на покрива и от там офейква по една ограда. Хвана ли я спукана и е работата, дето ходя през ден с оставени лапички по колата. АМА НЕ МОГА ДА Я ХВАНА!

67

Сиганин

преди 14 години

Както някой спомена по-доле,вместо да вземат да глобяват за хвърлен *** извън определените места,те с глупости ще се занимават-ша следят дали хвърлям тънки кокалчета от пилето на котката дето се мотае около нашата кооперация.Това не се води замърсяване,щото котката го схрусква моменталически.

66

Мен

преди 14 години

Много са си сладки писанките, ама мършите дето им хвърлят по плочките лятото на 40 градуса трябва да бъдат линчувани. Винаги остава по нещо и точно след 1 час започва да се носи зловонна миризма. На края ще я хвана нашата коткохранячка и ще я накарам да яде гнилоча, който остава от котките...

65

ПУТЕВ

преди 14 години

АЗ КО ВИ КАЗАХ ЧЕ СКОРО ЩЕ ГО РАЗБЕРЕТЕ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС.

64

Анонимен

преди 14 години

nnn

63

haha

преди 14 години

Абе тва котката си е звяр! Да ти измяука е така, със стръв и злоба, не един и двама храбри мъжаги са пълнили гащите със замах!

62

Анонимен

преди 14 години

да се въведе данък "комунист",да видите каква събираемост ще има :)

61

Златина

преди 14 години

Така е. Трябва да има приходи в бюджета, но не е лошо да се въведат глоби за хвърмени отпадъци извън определените места, тогава ще видите какви пари ще се съберат.

60

Анонимен

преди 14 години

айде ГЕРБа пак се изцепиха,всеки ден глоби,глоби,данъци,таксиайде да си ходят вече,писна ми от комунисти.

59

мед сестра

преди 14 години

Ама 58 чобанинкъде си живял ти? На някаква необитаема планета ли?Не е възможно котка да те уплаши.

58

жоро

преди 14 години

В Пловдив няма бездомни кучета,защото котките ги изядаха...

57

чобанин

преди 14 години

верно бе много са мили и полезни! преди години имахме една баба съседка, която хранеше ПОНЕ 20 котки. това, че вдигаха шум когато бяха разгонени беше просто нещо. целия ни вход беше осеян с котешки фекалии, а зловонието беше нетърпимо. чистачката в чудо се виждаше. бабата държеше вратата на входа нарочно отворена за да бъдат котките на топло. не малко пъти тези котки са ми изкарвали акъла когато се прибирах късно вечер.

56

Милка

преди 14 години

Забелязали ли сте, с какво желание хващат врабчета и колко са унили и бавни, когато им давате храна в паничката?

55

Arsonist

преди 14 години

Директор на приюта за кучата...Класика.

54

Анонимен

преди 14 години

ми аз чобанино, гледам улична котка у нас в апартамента 5-та година, а миналото лято както си беше нахранена от мене и се препичаше на терасата скочи и хвана един гълъб, който кацна на парапета на терасата, и го уби!та, това, че котката се храни с гранули, не е повлияло на генетичния й стремеж да живо ловуванеи с очите съм си видяла как от съседния блок един голям плъх излезе от прозорчето на една маза и една улична котка му видя сметката :)

53

ясна месечина

преди 14 години

Котките трябва да ловуват по естествен наячин, за да не се напълнят жилишата ни с плъхове.В началото и аз бях против идеята да се забрани храненето на котките, но трябва да прозрете, че никоя котка няма да остане гладна. Освен, че са мили и гальовни те са ДОБРИ ЛОВЦИ.

52

Chico

преди 14 години

Забелязвате ли, че в България всичко е свързано с глоби, такси, данъци и всички възможни начини да се щипе народа. Сега и чрез бездомните котки, гледат да приберат паричките на някои хора. Никакви облекчения, помощ от никъде ! Само вземане. Вие, които живеете в България нямате никакви права. Имате само задължения. Единственото право, което имате е да си давате парите по всякакви възможни начини. Така ще е винаги. Дай, дай, дай....и давай още ! Още ли ДДС-то в България е най-високо в цял свят ?

51

Анонимен

преди 14 години

Същото беше и като приеха закона за пушене на обществени места, щели да глобяват хахаха. През оная ми работа е за смешните им закони - ще си храня котките, ще пуша на обществено място, ще пиша графити по стените, ще пикая на сградата на общината и ще псувам куките - защото съм свободен човек и защото не ми пука.

50

Анчо

преди 14 години

Котките не са кучета, правете разлика. Верно, малко досаждат като се разгонят, но иначе са много мили и полезни животинки. Уличните котки НАИСТИНА ловят мишоци и плъхове по улиците. Имам една оранжева Писана у нас и много я обичам. :)

49

Плевен_даге

преди 14 години

Много точно заглавие .......... брей станахме по католици от папата, тоест по европейци от европейците, коя ли *** общинска кратуна е измислила тази глупост да се глобяват хората, че хранят котките.