124

червен гявол

преди 14 години

Симеоне на един Симо повервахме нямаш ли чувство че ти си вторият?

123

Анонимен

преди 14 години

Тююююю да се не види ! Що по-рано каза за май бре Дянков? Сега като изхарчихме парата с кво ше караме до нова година? Ти каза че ше додат мангизи да не му ислим. Ше требва пак да изкарам сергията с чорапи на Лъвов мост.

122

до 130

преди 14 години

не ! в съвсем друг бизнес съм ! не съм държавен служител или някакъв чиновник ...

121

Анонимен

преди 14 години

Нали не работиш в банка?

120

Анонимен

преди 14 години

Първите признаци за излизане от кризата са налице. От сдружението на фирмите предлагащи погребални услуги съобщиха, че за последното тримесечие са отчели 100% ръст на печалбите. Според тях това се дължи на правителствената политика за подпомагане разпространението на болести и зарази, чрез безпрепятственото предлагане в търговската мрежа на храни съдържащи генно-модифицирани организми и ограничаването на достъпа до медицински услуги. Според погребалните агенции, много хора са се възползвали от услугите им за да излязат от кризата, предимно пенсионери и хронично болни. Ето какво каза техен представител специално за нашите читатели: Нашите услуги се радват на огромна популярност в момента, тъй като ние предлагаме единственият абсолютно сигурен начин за излизане от кризата. Ние очакваме и наплив от по-млади клиенти, задлъжняли към банките и други финансови институции и сме готови да отговорим на евентуално още по-голямо повишаване на търсенето на нашите услуги. Освен това разширяваме сферата си на дейност, като наемаме млади богослови, които да разясняват сред потенциалните ни клиенти предимствата на небесното царство, както и какви приготовления са нужни за едно безпрепятствено и сигурно достигане на райските врата. Във връзка със здравната реформа ние открихме на мястото на затворените медицински заведения, спешни центрове за погребална помощ работещи под егидата на Черният кръст. Можем да се похвалим, че освен отделни хора, ние вече погребваме и цели населени места, като предлагаме поставянето на паметен знак, който да напомня на бъдещите историци, че тука някога е кипял живот. Засега сме погребали около 300 села, като очакваме в скоро време да погребем и няколко по-малки града, а защо не и ако сме оптимисти в близко бъдеще и цяла България. така ние ще бъдем първата страна в света успешно преборила се със световната финансова криза.

119

Анонимен

преди 14 години

шшшшшшшшшттт

118

избирател

преди 14 години

Аз съм икономист и като гледам какви глупости ръси министъра вече седми месецне ми издържат нервите. Идвам в министерството на финансите за да те изритам лично от там .Това което се прави в момента е чиста финансова катастрофаНе съм завършил в Бг и няма да ви правя стакмистика !!! вземаите пример от Гърция - само това ще кажа

117

Анонимен

преди 14 години

Тъкмо повярвах на Дянков, че кризата ще свърше през май и си похарчих всичките пари оставих си само за 2 месеца, щото след април щяха да потекат реките на благоденствието и нямаше да ми трябват, ама ето сега че съм се излъгал и ще трябвада карам 6-7 месецана фотосинтеза.

116

Борис

преди 14 години

Дянков = некомпетентност = криза

115

Анонимен

преди 14 години

АЙ ТОЗ пак ми се блещи на монитора и плещи врели некипели това, че след някой месец ще има по малко безработни всеки знае. ЗАСЛУГАТА ще е на менажерите на летните курорти в никакъв случай твоя.Скрий се някъде,че имам алергия от тебе да му се невиди.

114

Анонимен

преди 14 години

Тук си прав

113

male

преди 14 години

qvno dosta parichki poluchavash shtom hodish po takiva prezentacii,taka che edva li te zasqga tolkoz krizata :)

112

Анонимен

преди 14 години

Отностно повишаването с 2011Искам само да кажа,че тогава ще е по-зле от сегаПовишаване ще има когато стигнеме дъното на спада,което ще рече че към края на годината ще сме стигнали дъното и ще почне изкачване,щом има накъде още да падат икономическите показатели.. начи смятайте преди да почнеме подем колко зле ще е всичко и реално в сравнение със сега тоя подем няма да се усети

111

смЕххх

преди 14 години

Може би не си ме разбрал.Познанието и даването на познания е продукт от който има смисъл(според мен).Същото се отназя за здравеопазването,сигурността и обществения ред и т.н.В момента един доктор,учител,полицай...работят за 500 лева(официално),докато банкери,икономисти(консултиращи как да се харчат чужди пари),застрахователи живеят в пъти по-добре,а полза от тях абсолютни никаква!П.П.Интересно ми е да разбера какво мислич за задължителното застраховане?

110

Анонимен

преди 14 години

Днес бях на презентация на една от най-големте фирми занимаваща се с проучваня на пазараИ реално от кризата ще излезнем след 3-4 години,като няма начин да се върнем към стария начин на потребяване а ще се образува нов,а това че ще има някакъв напредък в началото на 2011,няма да го усети ама никойПазара на недвижими имоти е парализиран до такава степен че в следващите 5 години няма да успее да мръдне и милиметър

109

дада

преди 14 години

Явно е че коментаторчето Az.. , работи на държавна службица щом така ревностно защитава "новия морал и убав матриал", и то некъде там където дават на сачовете пари.

108

зъл

преди 14 години

Към края на годината хер Флик ще ни обясни, че вероятно може да тръгнем да излизаме от кризата към края на 2012.

107

juno reactor

преди 14 години

do 114какво е да даваш знания? А какво е ПОЗНАНИЕ ??

106

unnamed23

преди 14 години

toq pak krai6ta vijda... negoviq krai ne sa li vijda nai- nakraq 4e ... ot krizata na po- zle 6i na zamakni madmoazelkata mu s madmoazelka... :@

105

смЕххх

преди 14 години

Съжалявам,но не разбирам коментара ти.Ако искаш-поясни...