80

Анонимен

преди 14 години

интересно, колко малко псувни по седерастията, която окепази България.а убиеца е чисто седесарско чадо, и то на номенклатурчик от седесето.само нещо много се правите че не е такъв....

79

Христо

преди 14 години

Аз искам да попитам, какво трябва да направи за да получи доживотна без право на замяна?

78

Говедарин

преди 14 години

БЕЗ ПРАВО НА ОБЖАЛВАНЕ И ЗАМЯНА!!!

77

Meн

преди 14 години

Минко, ти не си добре. Ама наистина не си добре.

76

Грую

преди 14 години

А дано и след обжалването, присъдата да бъде същата !

75

Минко

преди 14 години

Момчето е абсолютно невинно, но въпреки това нека изгние в затвора гада му мръсен.

74

gogo

преди 14 години

ще излезе след 10-ина

73

сс

преди 14 години

Африка е чудесно място без жителите й. Скоро и за България това ще е в сила. Като останат само политиците, техните отрочета, като този от снимката, и индо-българите.

72

Анонимен

преди 14 години

аз пък искам да се отървем от профаните и *** кръвожадни. Това ще стане само с възпитание на младите да бъдат нормални хора, а не *** жадни за мъст. Трудна работа е това. По принципи за мъст ламти комплексирания човек, слабия, некадърния, робът по душа и манталитет, малограмотния звероподобен индивид. Не мисля че се различаваш особено от този на снимката по манталитет. Сигурно и той е станал убиец заради подобна на твоята визия.

71

Разумен

преди 14 години

Разгеле ! Ха дано по-често убийците получават доживотни, да ги излежават наистина и кой знае - може самите убийства да намалеят. Пък и не само убийствата и убийците трябва да бъдат наказвани строго

70

Анонимен

преди 14 години

Честито на печелившите. Ама трябва да променят законите свързани с осъдените. Той сега ще си лежи там и ще му го слагат , а цялото общество ще му плаща парното, раираните дрешки и луксозната храна.

69

кампалино

преди 14 години

Имам един немалък проблем. Касае и случая Борилски. Хубаво ги осъдиха, и този, и онези, но не трябва да лежат във Варна, заради връзките на бащите си. Във Варненския затвор привилегийките ще си го ползват, реално, макар и неофициално.Белене е по-добър вариант. Да спретнем група във Фейсбук "Убийците на Борилски и Радост"- в Белене.

68

Анонимен

преди 14 години

Какви десетина години бе? Вземете прочетете един път така любимият ви НК да се образовате малко. Аман от неуки кръволоци по форумите.

67

психо

преди 14 години

Поне битовите престъпления и присъдите взеха да си идват на мястото.Сега трябва този садист да го дадът на практиките на новозавършващите психолози и психиатри, да разберат как така се става убиец и то толкова жесток, а и без грам чувство за вина.Хем да му се напомня всеки миг от мизерния му живот какво е направил.

66

Анонимен

преди 14 години

мда, и да го хрантути цял живот държавата от нашише данъци.

65

Анонимен

преди 14 години

Неподходящо сравнение :) В Африка е широко разпространено "вярването", че ако правиш секс с девственица ще се излекуваш от СПИН. Това води до доста гадни изнасилвания, включително и гаври с невръстни момиченца.

64

Анонимен

преди 14 години

Липсва тънката подробност "без право на замяна". Така след 10-на години той може да се окаже на свобода

63

Анонимна

преди 14 години

Браво , присъдата е справедлива , ако трябва да съм честна не съм вярвала , че този път нещата ще са справедливи ,макар че никога няма да се върне момичето , но все пак държавата ще накаже виновника и то с максимално строга присъда , май нещата в нашата България почват малко по малко да се оправят !!Лека пръст на момичето , жалко че си отиде толкова младо по такъв жесток начин

62

Joro

преди 14 години

Не е и допускал, че татко му няма да го измъкне каквото и да направи.

61

Анонимен

преди 14 години

Гледам го тоя на снимката и се чудя...Може ли да си толкова кух, че да си пропилееш живота точно за минути?