73

садист

преди 14 години

Най-обичам да давя кученца в казаните с *** лятото, когато на дъното се е отцедила гнусна течност от разлагащите се храни. Натискам ги с пръчка по малките главички, докато те квичейки престанат да мърдат. Та така...

72

Blake

преди 14 години

Кучетата в изолатора не ме интересуват... Тези, които живеят на улицата, определено НЕ СА породисти. Породисти безстопанстъвени кучета по улиците съм виждал инцидентно - определено са били изгубени или избягали. Дори и да не е така, то те са единици, за разлика от хилядите ***.Всъщност, най-големия брой *** се навъртат около много строежи.

71

Kate

преди 14 години

За мен проблема е простичък:1. Задължителна кастрация на ДОМАШНИТЕ кучета, без тези които си имат съответните документи за порода и участват в развъждане. 2. Задължителни паспорти където да е указано кучето дали е кастрирано и аке не защо.3. Жестоко и лично не бих го извършила за нищо на света ,но умъртвяване на уличните кучета. Кастрацията при тях не решава почти нищо. Те си имат територии и заради недобросъвестни хора си ги пазят със зъби и нокти. Оснет това кастрацията на уличините кучета НЕ спасява от тения!4. Ограмотяване на хората за грижите за домашен любимец и наредбите свързани с това. Това за да си направят сместка желаещите могат или не да гледат животно и да заплащат медеценските грижи и таксите за него.

70

Анонимен

преди 14 години

YOU ARE SOMETHING... :)

69

Анонимен

преди 14 години

До 67 ми : Наясно ли си с думата " мародер " ?

68

Анонимен

преди 14 години

Чичо Живко ти *** по рождение ли си , или живота те е очукал до степен да те превърне в пълно животно?Биеш ли жената и децата в къщи редовно?Само бой да се научат, само бой ги оправя!Истинските мъже като теб знаят как да се оправят с малките калпазани нали?

67

bez

преди 14 години

Egoizum+prostotia= jivotnomrazec.

66

до 68

преди 14 години

Е, това вече е до самосъзнъние, възпитание и прочие. От 16 години винаги съм имал куче у дома, но никога не съм го развъждал безотговорно, редовно го обезпаразитявам, възпитавам го от малко и нито едно мое куче не е причинило болка или уплах на човек и дори на друго куче. Така, че това си е до възпитанието на собственика, но както казах българите сме *** народ.

65

Анонимен

преди 14 години

Play shifty...

64

Нина

преди 14 години

Добре, не е породисто куче. В случая само въпрос просто за думи. Факт е обаче, че масово хората си развъждат любимците.

63

Анонимен

преди 14 години

Кучезащитниците да ходят да живеят при *** си. Мародери мръсни, измамници!!!

62

Чичо Живко

преди 14 години

Нормален човек + куче = ***

61

до Нина

преди 14 години

Това, което ми описвате не е породисто куче. Това е ***.А до това какво разбират хората - е друга тема. Българите сме ограничен и *** народ.

60

Анонимен

преди 14 години

YOU CANT EVEN LOOK ME IN MY FACE...

59

koko

преди 14 години

СМЪРТ ЗА ВСИЧКИ БЕЗОДМНИ КУЧЕТА... и за гадните кучкари, които ги хранят !!!!

58

Анонимен

преди 14 години

За 59! Замислете се над това, което е писал човекът.

57

коко

преди 14 години

България е абсолютен европейски шампион по брой на заболели от кучешка тения. Само за една година заразилите се от опасната болест са повече, отколкото в целия Европейски съюз, предаде БНТ. За миналата година случаите в България са 461, а в европейските страни 350. Освен това, голяма част от болните, регистрирани в страни като например Германия, са българи. Кучешката тения е много опасна, защото превръща заболелите в инвалиди и води дори до смърт. Причината за масовото разпространение е големия брой бездомни кучета. Мерките, които общините предприемат срещу тях явно не са ефективни и болестта продължава да се разпространява.

56

Нина

преди 14 години

Мисля, че под породисто повечето хора разбират куче, което страшно много прилича на породистите - в смисъл доста хора разхождат немска овчарка, хъски, питбул и т.н. А е ясно, че такива се развъждат не само в развъдници и не само заради изложбите. Общо взето има страшно много обяви от хора, които търсят партньор за кучето си, за да народи потекло и да го продадат. А това трябва да се забрани!

55

Анонимен

преди 14 години

Коко, детските площадки не са пълни с кучешки ла*на, а с чашки, мокри кърпички и семки, извхърлени от майките и бащите им- простаци и простакеси! Факт е навсякъде, огледайте се малко и се опитайте да НЕ се държите като животни...Не знам кои са *** в случая!!!

54

Анонимен

преди 14 години

А вашите деца като усират същите тези площадки защо мълчите?Или техните *** са по-чисти а?Лицемери!