244

вв

преди 14 години

246 е мъж като 216.

243

Анонимен

преди 14 години

Тези дето се гордеят, че се страхуват оът кучетата, защо не си отговорят сами на себе си, ама съвсем искрено, откъде им е дошъл този страх. Мен лично би ме било срам да съм бъзльо, особено по отношение на кучетата.

242

м

преди 14 години

по същия начин, аз, необръщайки внимание на кучетата и слушайки си весела музика, бидех нахапан от 4 пумияра по краката :/

241

нахапан

преди 14 години

На всички пумиаролюбци ще кажа само да се поразходят в Студентски град към 7-8 сутринта и да ги наръфат тях кучетата . Десетки са познатите ми които са нахапани само в този район ...

240

Papa

преди 14 години

И под и над - ДА!

239

vgfhghgf

преди 14 години

TRYABVA DA UBIEM VSI4KI HORA A NE JIVOTNITE UNIRAYTE VSI4KI KOITO NE OBI4ATE JIVOTNITE.DANO DA IZGORITE V ADA PO NAY JESTOKIYA NA4IN UMIRAYTE NE6ASTNICI DOLNI TIPI

238

Анонимен

преди 14 години

Като чета мненията в форума, се учудване констатирам, че комплексарите са доста много и доста зле. Мислите им обикновено стигат до "убий", "да им набия тъпата тиква", "антифриз" и толкоз. Почти нищо човешко не е останало в тях, а и те са горди с това, че вече не приличат на хора.

237

анонимен

преди 14 години

Навремето, при приемане на Закона за защита на животните си спомням как Евдокия Манева се плюнчеше по телевизията и ни обясняваше колко хуманни трябвало да бъдем към ***. Оттогава нея я следя и в която политическа сила е тя, знам, че там са *** и не заслужават да се гласува за тях. Омръзна ми от полупобъркани неадекватници. Много от защитаващите *** са всъщност *** по душа, което прикриват с маската на милосърдието.

236

кучемразец

преди 14 години

От фондацията да се гръмнат,ама масово!!!!!

235

Анонимен

преди 14 години

Да, страхувам се от кучета, особенно от големите и безстопанствените и не виждам нищо срамно в това, още по-малко повод за подигравка!

234

Анонимен

преди 14 години

А аз на практика не забелязвам уличните кучета, освен ако специално не им обърна внимание. Това обикновено става, когато някой пред мен започне да се държи неадекватно и да заобикаля по странен начин.

233

marin

преди 14 години

кучкарите са най-големите МИЗАНТРОПИ,,,!!и вижте какви гнусни оправдания за агресията на кучетата -НАПАДАЛИ САМО ЛОШИТЕ ХОРА ,,,!!! САМО ДЕТО "ЗАБРАВЯТ" КОЛКО АБСОЛЮТНО НЕВИННИ ДЕЦА И ХОРА СА НАПАДНАТИ,а често и самите кучкари също ... !!

232

Анонимен

преди 14 години

А СТРАХА,КОЙТО БРА ЖЕНА МИ КАТО Я НАПАДНАХА БЕЗДОМНИ *** КАК ЩЕ ГО КОМПЕНСИРАТЕ,А *** ОТ "ЧЕТИРИ ЛАПИ"?КАТО ВИ Е ЖАЛ ЗА КУЧЕТАТА ЗАЩО ВСЕКИ ВАШ ЧЛЕН НЕ ОСИНОВИ ПО НЯКОЛКО И ПРОБЛЕМА ЩЕ СЕ РЕШИ В ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА?ИЛИ СТЕ СИЛНИ САМО НА ДУМИ?НЕ ТРЯБВА ДА ИМА БЕЗДОМНИ КУЧЕТА,ВСИЧКИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ МАХНАТ-ИЛИ ДА ГИ ОСИНОВЯВАТ ЛЮБИТЕЛИТЕ ИЛИ ДА ГИ ИЗБИВАТ!

231

George

преди 14 години

Съмнявам се, че в Западна Европа и САЩ ги трепат с лопати в приютите, за да изкарат някой лев от медикаментите, с които трябва да ги умъртвяват. Или разни *** комплексари да ги тровят по улиците. Не ми се вярва

230

Анонимен

преди 14 години

Искам да ги нямеря тези дето защитават хапещите кучета и да им набия тъпата тиква в дуепто на някой пинчер!

229

abc

преди 14 години

Искам природозащитниците да проявят реакция примерно към стотиците хиляди сърни, глигани, лисици, вълци, диви зайци и хищни прици, избивани всяка година от хора наричащи себе си ловци, ей така за кеф. Това са животни в естествената си среда, които с много малки изключения, не само не пречат на хората, но не искат да имат нищо общо с тях. Тук бих споменала един виден убиец и унищожител на прекрасната ни фауна - агент Гоце. Защо не отидете да протестирате пред президентсвото на този гнусен ***?

228

Kpacu

преди 14 години

235 (Контрабас) Това са синтетични хора които си мислят че бройлерите растат от витрините на магазините. Те никога не са хранили и след това клали животно и просто цялото им съзнание е объркано. Гледали са по телевизията за горките животни някое предаване и сега са яростни защитници на бездомните кучета.

227

Анонимен

преди 14 години

Всяка тема за кучетата е преброяването на бъзльовците ...

226

Анонимен

преди 14 години

Да обобщим! Виновни са потърпевшите, че се страхуват от тях и не им се радват! И наръфаните дечица, и те сами са си виновни! Вие сте болни мозъци!

225

анонимен

преди 14 години

В последните два дни два пъти ми се наложи да заобикалям отстрани, за да избегна среща с нападащи кучета. Те си стоят в градинката, нали са нейните господари, а ние, хората заобикаляме отстрани. *** сме ние, а не те, защото досега трябваше да бъдат отстреляни. Горите ни останаха без дивеч, макар че няма човек ухапан от сърна, но там няма фондации и няма хуманизъм. А тук шепа агресивни неудачници ни налагат да живеем в страх и мръсотия.