23

Червената помия

преди 14 години

Така е, като са решили да играят соло, и са прескочили нормалния път на парите в такъв случай.Да вземат пример от Монтанските жрици на любовта-минавайки през въпросния град на път от Враца за Лом ,на влизане в града се вижда лятото следната картина-посрещат те мигащи на дълги фарове на колеги, , патрулка, скрита в отбивка, на 50 метра соло хрица, изкачваш баирчето-5 жрици като на парад, спускаш-патрулка на кръговото, излизаш към Лом-една на надлеза и още 2 след това....

22

Анонимен

преди 14 години

Браво! Може да ви се струва малко, но ... полицията е затова ! Да контролира спазването на закона. Ако продължат във същият дух, ще гласувам за ГЕРБ следващите избори.

21

Анонимен

преди 14 години

Абе обикновено проститутките слагат белезниците :)

20

toni

преди 14 години

ne sa 20 prostitutkite a policaite . HAHAHAHAH

19

Анонимен

преди 14 години

Зрелищна акция на МВР по задържане на 20 ***. Браво, МВР, великани сте! А защо изпуснахте убийците на Борилски, бе, герои? Що не скочите на някоя мутра да я задържите, а? Нещастна история.

18

Джиджи

преди 14 години

Кой ни пази от пожари - смелите пожарникари! А при липса на морали - група 20 полицаи! :)))

17

Проститут

преди 14 години

Ахахаааа :-)))) Просто не мога да се спря да се кикотя :-))) Нашите рамбовци, дето се наакаха пред онзи хулиган от Сандански, сега са решили да се направят на мъже :-))) И са се подсигурили :-))) 20 към 2 *** :-))))) Честно, има ли по смешно нещо от български ушев ? :-))))))

16

supermin4o

преди 14 години

оф целия свят отива на кино ама наща родна държавица първа се е запътила към ада.то сигурно затва пише в новия завет последните ще станат първи .храним ги тези полицаи да издевателстват върху нас и да закрилят бандитите . депресията е сковала целия народ .по улиците мирише на отчаяние примесено с тъпоумно примирение и дребна тарикатщина .мамка му колко ли още ще продължава

15

Луд с тесла

преди 14 години

Незабавно трябда се озапти лудия ПиАр на МВР, която трака по клавиатурата. Такъв смях през последните седмици никога не е имало. Не стига, че полицията ни е смешна и жалка, а с тези дописки стана за откровенна подигравка. Да, знаем си че полицаите ни са принципно прости и мързеливи, но да се прави смях за сметка на *** с пагони е малко прекалено.

14

Анонимен

преди 14 години

Къв е проблема, че са 20? Ако двама са достатъчни другите 18 явно няма какво да правят. По-добре да е по-сигурно, че като излезе сводника с някой пищов..Пък и вероятно са очаквали да хванат повече.

13

Анонимен

преди 14 години

немам думи, както се казва

12

Анонимен

преди 14 години

Велика е нашата полиция!Каква мощ,какво нещо-20 полицаи за 2 ***,а за един джебчия сигурно ще трябва да са поне стотина!

11

Анонимен

преди 14 години

Полицаите са им сложили белезници - трябва да ги разберем момчетата - падат си по садо-мазо изпълненията - професонално изкривяване

10

kur4a

преди 14 години

blagodarim ti..CECKO............................

9

ha

преди 14 години

Крайно време е да се легализира цялата работа. Хем ще плащат данъци, хем ще са под лекарски и държавен контрол и ще са на светло. И не на последно място огромна част от доходите, с които се захранва организираната престъпност и с които корумпира политици, съдии, прокурори и полицаи няма да го има.

8

Жо

преди 14 години

До номер 3 plovdivchanka : Информацията ти не е точна. В акцията са участвали 200 командоси с качулки и кондоми на калашниците, четири бойни хеликоптера "Апачи", Трета стрямска и четвърта тунджанска танкови бригади, както и две подводници от шести американски флот /проникнали по река Марица от към Бяло море. След като всички войници са стреляли в кондомите си, проститутките са вдигнали бели прашки /поради липса на бяло знаме/.

7

ha

преди 14 години

"Те са обвинени в получаване на доходи по неморален начин." - Луда работа :-)А тарикатите облажили се от заменките с гори по какъв начин са получили доход???

6

иво

преди 14 години

Наистна , добре свършена работа. И най важното е , че не е изтекла информация. Смущава ме само фактът , че две момичета са били заловни от 20 полицаи. Математически излиза , че да се заловят всички момичета/ забележете , че употребявам израза момичета, защото нищо чудно заловените да не се окажат п....ки/, може би трябва да се мобилизира цялата полиция на България. Всъщност изпитен тест за учениците.На вниманието на Министъа на просветата.

5

Анонимен

преди 14 години

Освен легализация на проституцията друг вариант няма неможете да ги спрете

4

Анонимен

преди 14 години

20 служители за 2 ***?! Нямам думи! И една патрулка е могла да свърши същата работа...