92

Анонимен

преди 14 години

КОМСОМОЛЦИ ,ПИОНЕРИ,ДРУЖНО ДА ВЪРВИМ НАПРЕД!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЧАВДАРЧЕТО РОДИНАТА ОБИЧА И ПЪРВО В ПОМОЩ СЕ ПРИТИЧА ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА кво стана то пак народа роб ще плаща.........................

91

Анонимен

преди 14 години

mnogo tupo iskazvane!!!!Purvo proveri, posle govori....Po belia sviat e taka!

90

Анонимен

преди 14 години

Корнезов и Нинова ще са новите лица на БСП в следващите изборни кампании. Станишката ще им "дъжи ташаците" и на двамата

89

Анонимен

преди 14 години

" дори няма да се опитвам да го доказвам " - ето това поне е мъжка позиция, ако бяха други п*тьовци дося да са препотили очилцата и да са се оправдали 100 пъти. Ще страдаме ся сами си насадихме тройната коалиция ся трябва да им платим масрафа .

88

Jolly Roger

преди 14 години

БЪЛГАРИЯ над всичко.

87

Анонимен

преди 14 години

Брей колко страшен е ЕС когато иска да ни го набута от два ката.А на гърците какво ще им направи като си правят каквото си искат.Аха да ,ще им отпусне кинти защото са фалирали,Какво ги интересува ЕС какви заменки са правени.Прокуратурата да си свърши работата, после съд и готово

86

Анонимен

преди 14 години

Бойко -съдията...изказва се пак от ОТЧАЯНИЕ....Така е пич,повервахме ти...Съдът трябва възможно най-бързо да разгледа случаите, свързани със заменки на гори, и да се произнесе по случая, призова в парламента депутатът от "Коалиция за България" Корнелия Нинова по повод изказването на премиера Бойко Борисов, че от Европейската комисия могат да наложат парични санкции на България.Нинова допълни, че не е запозната с фактите и не може да коментира дали по времето на управлението на Тройната коалиция са правени такива заменки.Въпреки това тя бе категорична, че единствено съдът трябва да се произнесе в този случай.Още по тематаБрюксел може да ни съдере кожите за заменкитеВ изявлението си Бойко Борисов обяви, че има жалба, но не се знае от кого. Не може да има жалба без автор, коментира от своя страна друг депутат от БСП Любен Корнезов.Според него първо трябва да се види има ли наистина такава жалба, какво пише в нея и какви са аргументите.Корнезов изрази готовност в качеството си на правист да защити авторитета на България и призова да не се пускат непроверени слухове в публичното пространство, когато става въпрос за толкова сериозни обвинения.

85

Анонимен

преди 14 години

Ами то само Доган на Шкорполовци е взел цялата плажна ивица на цена от 50ст./кв.А никой нему ги търси що така сигурно и сегашните управляващи ще вземат парички от тези заменки.А ЕК ако ни осъди пак ние обикновенните граждани ще ги плащаме тези милиони.За царя да не говорим колко земи окраде и колко защитени гори изсече.Станишката и той бая яде от земи и чудо.Ама Бойко така си управлява все едно нищо не са направили и че тези земи са ги взели някакви неизвестни хора.

84

Нина

преди 14 години

Ама защо да се опитва да го доказва, като такива доказателства няма. Той не може да ги изфабрикува. В момента, в който реши да ги изфабрикува, ще се намери някой "добросъвестен" и ще го оплеска и вместо ББ да спаси БГ от дългове, той още повече ще затъне, че и БГ с него. От тази ситуация изход няма. Заради Сергейчо България сега ще плаща. Къде са сега тия, дето твърдят, че ББ е докарал БГ до просешка тояга?

83

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО

преди 14 години

Ние няма да сгънем багажа!Наш дълг е да опазим България!

82

Анонимен

преди 14 години

НЯМА СТРАШНО ГОРСКИЯ ЦАР ЩЕ ОПРАВИ НЕЩАТА ЗА 800 ДНИ!!!! Ей българино докато е време сгъвай багажа ,смейство и прочие и накъдето ти видят очите....Тези ни направиха и децата ,и внуците борчлиии....Да им оставяме ромите и неграмотните тук да се оправят...Иначе както върви БТВ ще трябва да прави концерт с смс да спасим България на Хаити в скоро време!!!!!!!!!!!!!

81

123

преди 14 години

stanishev triabva da bade prebit s kamani a bsp zabranena

80

Анонимен

преди 14 години

a за заменките в София по време на предишния кмет нещо...?

79

Анонимен

преди 14 години

даа,ама нали Цветито има построени Хотелченценцааа,на такива "земички"-заменки,и кво казва БАЦЕТО:::"Ако това е факт и ние не докажем, а в случая аз няма да се опитвам да го докажа, защото знам, че това е точно така, срещу България ще бъде заведено дело", заяви Борисов.хахаха-смях-няма да се оптва да доказва,че може и неговото ИМЕ да изплувя някъде от мъглатаЦИРКАДЖИИ,ама сте от един кораб,и потъвате заедно затова никой не е ОКОШАРЕН още,а ВИЕ близачи-лижете ли,лижете,да Ви е сладкооо.Браво Б

78

някой

преди 14 години

сега ще платим 300 млн но ако питат доган и станишев сигорен сам ще си намерят оправдание

77

Анонимен

преди 14 години

да жизшлясха от парса но никой не ги съди или ако има подобно е ословно или глоба и то малка .....

76

Анонимен

преди 14 години

baykolu, как според теб може да докажеш нещо, като всички знаем за какво става въпрос и че няма как да се докаже, че заменките са държавна помощ.а осъдени няма, защото предишните управляващи са си направили закони и всичко си е по закон... пумияри са ни полтиците просто капка срам и морал нямат 90% от тях.

75

do 65

преди 14 години

mnogo si prav, nishto hubavo niama da vidim v kratkosrochen plan dokato v Bylgaria e jiv *** na Bai Ganjo. Drebnia shmekerlyk, pladneshkite lyji, detskite izvinenia ne vajat sred golemite igrachi. Ako iskash da si niakoi v EU, triabva da pyrvo da dokajesh che mojesh da se spraviash sam i da spazvash obshtite pravila.

74

Анонимен

преди 14 години

Браво, много точно и ясно казано.

73

1234

преди 14 години

Така си е,Бойко не може да докаже нищо,нито пък трябва да защитва тези които направиха държавата ни за смях(БСП,ДПС..)..Не съм за Бойко,но предпочитам него пред комунисти и *** фесове!