73

манталитет

преди 14 години

Дай му на българина пари и му гледай сеира. Кой знае как е парадирала с парите си в Америка тая *** и как се е държала с наемателитеси. Като богоизбрана, или както тук се държат мутрите с околния свят. С надменност, пренебрежение и ехидна високопарност. Само че там хората са свободни и адски се дразнят, когато някой демонстрира обидно пренебрежение към тях. И на някоя и е писнало и и е теглила куршума, какво толкова...

72

varg1

преди 14 години

Където и да избягаш не може да се скриеш.

71

1o1

преди 14 години

Вечната тема: преуспяващите българи в чужбина и ние останалите в България мизерници. Ха-ха. Живяли сме в чужбина, знаем какво е емигрант. Не се надувайте.Фамилията на И.Павлов се е изнесла от България преди време по очевидни причини. Това прилича на битово убийство. Жалко за жената и детето. Странно нещо е живота...

70

Анонимен

преди 14 години

Ами да ги е възпитавал да са по скромни в амбициите си

69

Анонимен

преди 14 години

ама защо и вярвате на тая ? работела в англия...и като се събудила-тя спала без одеало,та настинала. това са и мечтите на катеринчето. има една такава по форумите-мира 39 тя пък само за секс си мечтаеше,и натам и избиваха комплексите и лъжите. тая пък...в англия печелела...събрало пари момичето,изгледало един филм и и харесали мостовете на лондон. комплексария в българия колкото щеш!

68

Карло

преди 14 години

Жалко за бащата на Илия Павлов и Славка. Сигурно е имало моменти когато е бил горд с децата си, че са силни и много богати и че управляват България именно те а не някой друг. А сега трябва да ходи по гробищата ту на сина си-ту на дъщеря си, че и на внучето. Кофти е да отгледаш мутри и да береш плодовете на това което си отгледал.

67

Анонимен

преди 14 години

Поредното доказателство,че не всичко е пари..

66

СТРАНДЖАТА

преди 14 години

На кучето , кучешка смърт . За тези които ограбиха и ограбват БЪЛГАРСКИЯ НАРОД - също . Присъдата на ГОСПОД е произнесена и ще тежи и на тях и на децата и внуците им до девето коляно .

65

123

преди 14 години

Тя Катеринчето, като "работещ" ще каже след малко, че е в отпуск

64

London

преди 14 години

Do Katerina:Taka li rabotite v edna ot nai-uspeshnata finanasova institucia v London!!!???Kato pishete komentari v Dnes.bg!!????

63

123

преди 14 години

до Катеринчето Ти май си най - страдащата, щом четеш и пишеш и се интересуваш от БЪЛГАРСКОТО, страдаш - признай си и с 10 хил Е, мило ти е за БЪЛГАРИЯ. Ама нищо - работи там да издържаш Английската Кралица

62

ФЙУИ

преди 14 години

О ТЯ РАБОТИЛА В АНГЛИЯ СЛАШАЙ ПРЕДАТЕЛКО СЕГА ,АКО СИ НАРАБОТА И ЧЕТЕШ И ПИШЕШ ЛИЧНО БИХ ТЕ УВОЛНИЛ НАВЕДИ СЕ И СИ ПОМИРИШИ СТОЛА ДА ВИДИШ НА КАКВО МИРИШЕ ДЕТО ЦЯЛ ДЕН СИ ТЪРКАШ *** НА НЕГО,И ЗА БЪЛГАРИЯ НЕ МИСЛИ ИМА ХОРА КОИТО РАБОТЯТ И СЕ БОРЯТ С БАНДИТИТЕ КОИТО СА В ПАРЛАМЕНТА И НЕ СА ПРЕДАЛИ РОД И РОДИНА КАТО ТЕБЕ АНГЛОСАКСОНСКА-***

61

СТРАНДЖАТА

преди 14 години

ГОСПОД СИ ЗНАЕ РАБОТАТА, ЗА ЧЕРВЕНИТЕ КРАДЦИ И СЕМЕЙСТВАТА ИМ САМО КУРШУМ В ГЛАВАТА !!!ДА СЕ ГОТВЯТ СЛЕДВАЩИТЕ !!!

60

ludiq

преди 14 години

kakwo li e naprawila jenicata ta sa q pory4ali , sigurno e iskala ot parite na pokoiniq si brat.

59

Nobody

преди 14 години

За мъртвите или добро, или нищо. Особено когато има дете. Бог да ги прости.Мен ми е чудно друго - като утрепят "редови" българин, новината пристига след няколко дни, Външно уточнява самоличности и прочие. След което с 1 каренце случаят заминава. Примери дал Господ.А тук? Няколко часа след убийството новината е налице с подробности кой, как, кога, защо, пълен преглед на всички версии и спекулации и активно отразяване на всяка последваща новост по случая. Тея да не са на специален отчет, бе???

58

Катерина

преди 14 години

И какво по-точно направи ти за България,след като толкова ти пука? На който не му изнася и му е достатъчно интелигентен да се досети,че нищо няма да се промени в тази страна,просто я напуска,както направих и аз преди доста години.Успех на всички страдащи в БГ! :)))

57

PENE

преди 14 години

Нека някой сега да каже , че няма прокоба и , всичко на тоя свят не се връща като бумеранг върху прегрешилите хора , а което е по - лошо и върху техните близки ! Тъжно и страшно е но е точно така !

56

putko mafani

преди 14 години

nqma ni6to slu4aino!!!!

55

Катерина

преди 14 години

Ами Катеринчето изобщо не си губи времето в скапаната България и отдавна работи в една от най-успешните финансови компании в Лондон и НЕ случайно заплатат и е повечко от 5-6000 евро :) Опитайте и вие да направите същото,чувството е доста приятно :)

54

alexcs

преди 14 години

Май няма да се спрат докато не затрият цялата им фамиля.За жалост ние от "простолюдието" едва ли ще разберем някога игрите на прехода и не само.