89

asdf

преди 14 години

Абе поне недейте да пишете такива новини, че се излагаме пред чужденците бе...Поне да не ни разбират и ХОРАТА що за "стока" сме...Аз съм ПОТРЕСЕН от държава и от съдии и от чудесии...просто НЯМАМ ДУМИ!!!

88

до Корморан

преди 14 години

Ярето го изпял? През 2003?Той тогава димки в тоалетните фърляше :)

87

Възмездие

преди 14 години

Коя държава да вземем за пример? САЩ-там поне 20 години не му мърдат,Китай-куршум,а тук??? То пък...няма да останат бизнесмени,политици и съдии!!!?

86

ех, мила родино

преди 14 години

Страна на молове, спа центрове и хотели със спално бельо Версаче!

85

?

преди 14 години

как разбраахте, че е турчин и стои ДПС в основата на това?

84

Корморан

преди 14 години

ДСБ - дрън, дрън. Пак Янето го изпя този. Жалко само, че много шум за нищо.

83

nue

преди 14 години

чудно ми е как ще се обоснове съдията за дадената от него присъда! ще ми е интересно да прочета мотивите му, пък после може и аз да се захвана с такъв *бизнес*!

82

:)

преди 14 години

Този му е била голяма устата и са му я затворили ;)

81

Тога

преди 14 години

В съда няма ли вътрешни отдели да направят проверка на тая присъда? Кой ги контролира тези? Щото от далече вони на корупция

80

аамет доан

преди 14 години

аз като ви казвах, че не е мой хотела

79

Ха-Ха!

преди 14 години

Че те по новия закон, ако те гепят с над 1.5 промила алкохол получаваш такава присъда...........Е га ти държавата.Да живее Темида! Ура!

78

Borman

преди 14 години

Do 70 Не съм казал че ще съдя Бг. В решенията на Страсбург Бг е съдена за невероятни неща. Защо някой да не се опита да се измъкне ,исползвайки присъдата на този от снимката.

77

ANONIM

преди 14 години

За да не види бял свят това дело толкова дълго и за да е условна присъдата, досещате ли се колко "бонуси" от са получили от Хавальов и съдии и прокурори.

76

Българин

преди 14 години

Братя, колкото и да ни се натяква, че "българите сме същите", и че "не другите са по-големи мафиоти от нас", постоянно се намесват в криминалните новини за икономически престъпления и далавеир турски бизнесмени, сестрите им, кмета на Велинград, вожда им Доган. Е ***, не може да няма поне 1% истина от това...Разберете че *** ни клатиха 8 г. и трябва да бъдат изхвърлени от всички нива на администрацията, и на местно ниво, за да не може такива далавераджии да си развяват байряка...

75

Фен

преди 14 години

Съдиятааа, съдиятаааа,съдията ***!

74

Анонимен

преди 14 години

И тука Доган стои зад всичко, но никoй не смее да го вкара в затвора ... добре поне че ги разкарахме от властта кирливите та крадливи турциАз лично знам за няколко национално известни фирми създадени с капитали откраднати от Доган и дадени на приближени турчета и сега Доган си иска парите обратно от подставените турчета, а те ги нямат ... тепърва има да става интересно около ДПС, още повече че никога няма да видят власт

73

Писна ми

преди 14 години

Ами когато успееш да спечелиш и укриеш 500 000 - тогава ще ти се изясни ;-))) Сигурно ходят на специални курсове...де да знам..Чакам да видя Мургина с колко ще я накажат...ама викам поне 15-20 000 - тя е откраднала повече

72

ba6gad

преди 14 години

Смяааааааатай!Каква кокошка Брато.Това е ДПС бандитизъм в огромни размери и *** Доган даже не опитва да се разграничи от този ДЕБЕЛ ,ГНУСЕН ИНСЕКТ,а се прави на неддостижим.Държавата трябва да преразгледа делата си срещу подобни твари за да се,разбере кой от визшите прокурори и съдии го прикрива.Що за прасета намазани,лоести и гнусни се намъкват в бизнеса и го превръщат в спонсор на разни етно-партии и терористични организации,а тъпите съдии и прокурори спат,оядени и дебели прасета гадни.

71

Анонимен

преди 14 години

Подобни дела трябва да са публични - обществото трябва да знае кой е съдята, прокурора, обвиняемия, какви са мотиви на съда и т.н.

70

от 60

преди 14 години

Borman,аз съм по залитането ти за правния прецедент.Ако си повярваш това може да е най-голямата грешка в живота ти.