51

либоффф до 49

преди 14 години

ако фъобще а "люби "

50

Анонимен

преди 14 години

Ако софийския кмет се одобряваше от Брюксел, Йорданка щеше да изпадне в подобна на Румито ситуация.Тук обаче минава за някаква екстра.

49

Анонимен

преди 14 години

тая мъжъ и сигурно и слага противогаз докато е люби

48

перископ

преди 14 години

Ха сега да видим дали ционисткомасонските *** и еничари от БСП.НДСВ ще посмеят да кажат и дума срещу Георгиева?Пращат я Сорос и компания от СБ а за червените *** и жълтите *** заповедите зад океана не се коментират.Жалко.че Желева не им би шута и на пожарникарят и на евричифутите от котилото наречено ЕНП!Ха сега познайте как сатрапите ще печелят от кризи и хуманитарни катастрофи.

47

Нейчо Въглярски

преди 14 години

Я си отвори очи бе 18 Виж кой управлява. Както писаха кръгът Хелиос на Валентин Златев. Отново червените са отгоре. Да вземе Бойко да направи външен министър депутата от ГЕРБ Даниел Георгиев. Много неуко, но мераклия момче, особено татко му-червения кмет на Ботевград. Ако всичките ви депутати са от неговия сой нищо добро не чака България.да н говорим пък за сина на шофьора на ген. Григор Шопов.

46

СЛИВЕН

преди 14 години

НА ВСЕКИ КАНДИДАТ ЗА ЕВРОКОМИСАР МУ ДАВАТ НАРЪЧНИК С ВЪПРОСИТЕ ПО КОИТО ЩЕ ГО ПИТАТ. И НА ВСИЧКО ТОВА ДА НЕ СИ ПОДГОТВЕН. МОЖЕ БИ ЗАТОВА Е ТОВА ОТРИЦАТЕЛНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ЖЕЛЕВА.

45

1111

преди 14 години

Тройната коалиция определено управляваше много по-добре... Нямаше ги тия изцепки и РЕЗИЛИ... Нямаше я наглостта, нахалството и арогантността на Бойко... И невежеството и некомпетентността... Сега ни управляват ***... Бойко, Желева, Дянков, Фидосова... Ужас...

44

Наблюдаващ

преди 14 години

до 39-ти:Ама знаем, че сте против нея, има си хас да не сте.

43

Kiko

преди 14 години

Tova beshe golqm sram za Bulgarskata durjava...za sujalenie kadurnite veche ne sa v granicite i...

42

Анонимен

преди 14 години

Искаме Станишев!Искаме Доган!Велико вождове са те!Компетентни!Как строят само магистрали!Как карат тармваи!как се грижат за хазарта!Как усвояват европарите!Как имеят да разделят българските граждане на турци,*** и българи,на мюсюлмани и християни,на учители и останалите,на лекари и останалите,на селскостопански производители и останалите...Искаме си Калфин-каква осанка,горда,непримирима!Каква компетенция!Върнтете ни Триглавата ламя,че ние малко 8-годишната разруха!И на царя дайте цяла Рила!

41

Анонимен

преди 14 години

Татковците им Комунисти синчетата от Герб /да живееее България/

40

Анонимен

преди 14 години

Бойко се чудеше къде да я дяне и се надяваше да я прати комисарка, но сега ще се отърве окончателно. Нивото и е касиерка към "В и К" в някое градче като Нпва Загора.

39

Анонимен

преди 14 години

Ей,турците също сме против тази кобила,да знаете.Този път сме на едно мнение.

38

jiko

преди 14 години

hubavo, a sega stoi otteglena

37

asd

преди 14 години

Mnogo grozna jena...

36

СЛИВЕН

преди 14 години

КАК МИСЛИШ. ЖЕЛЕВА МОЖЕ ЛИ САМА ДА СИ ОТТЕГЛИ КАНДИДАТУРАТА.АЗ МИСЛЯ ,ЧЕ НЕ. НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ НЕЯ. НО И СЪПРУГЪТ И СИ Я ИСКАШЕ В КЪЩИ.МОЖЕ ОТ ЧАСТИ ДА СИ ПРАВ

35

Анонимен

преди 14 години

Чак сега разбрах че герб са комунисти под прекритие

34

Румяна

преди 14 години

Европейският Парламент нека ми прости за невежеството, но аз съм блондинка.

33

Анонимен

преди 14 години

Абе ще търсите вие тройната коалиция.

32

Живко

преди 14 години

Желева, смешна си. Отивай си на село и престани да се буташ в светлините на прожекторите. Чудя се обаче, кой назначи такава неграмотница като теб за Външен министър, пък и я прати кандидат еврокомисар. Досега се срамувах да кажа че съм българин, само заради ромите ни, с които сме известни в Европа, но сега вече и заради теб. *** си с мир и не се показвай повече!