252

Митко

преди 14 години

абе тя тая мацка говори българския като стрина Пена от Брусарци, тръгнала да се изявява с чужди езици. Спомнете си случаите с Ицката Стоичков - същата работа.

251

Анонимен

преди 14 години

Абе и вие напразно харчите парите на родителите си да ходите на училище ама ходите

250

Анонимен

преди 14 години

Време бешеи ГЕРБ да научи нещо - че е управляваща партия и НОСИ отговорност за действията и хората си. Затова пък Бойко ПАК се изказва непоготвен - била оневинена от комисията... Бойко, конликта на интереси на Желева беше НАЙ-МАЛКИЯ й проблем - дори и самата комисия го оповести. Горката не можа а събере и две точки при отговорите си. Ако не беше тоя конфликт сигурно щеше много удобно да не говорим за случая с ПОЗОРНОТО й представяне... Ама желанието да пооплюеш БСП не ти даде сила да го покриеш

249

AK

преди 14 години

А как е съвместявала бизнеса с престоя си в института по социология на БАН?

248

Менко

преди 14 години

Айде с нея и онова незнаещо каде е човече, Дянков.

247

Румба Зелева

преди 14 години

Вий ни сте прави-ази съм укрилъ иднъ фирма, вий открихте петъ!

246

Една_от_БГ

преди 14 години

Куцулане, личи ти, че не си запознат с Него... То и аз не съм, де, да чукам на дърво...Гледай само Той да не разбере, че го 'фащат братята и почва да ги ръси едни ...миризливи ...

245

petko

преди 14 години

Министърът по принцип е политическо лице. Така че Бойко когото и да посочи ще трябва да му върши работа. Всичко останало са празни приказки. Ивайло Калфин да не беше професионалист? Заради него и тъпите му назначения БГ загуби сума ти пари.

244

Анонимен

преди 14 години

Хаиде писачите починети си малко.Няма смисъл няма кой да ви чете глупостите.Хората са на работа .Стига сте се напъвали Пак толкова ще ви платят .Или щефа не разрешава почивка?Повечето от вас са все пак непълнолетни.Въпреки че на работодателите ви едва ли им пука за това.Излезте навън палнете по цигара .Знам че вътре не ви разрешават не защото сте под 18 заради компютрите.

243

Бойко

преди 14 години

Ние ги пращаме, те ги връщат

242

Доайен Воайор

преди 14 години

Тази полуграмотна женица само дето би път до Брюксел, за да изложи пред цяла Европа държавата България и народа й. Кой *** изобщо допусна толкова *** и компрометиран човек да се кандидатира за този пост? Как изобщо никой не се усети, че не може да се изпраща в ЕК човек, който през последните 15 години се е занимавал само и единствено с кражби, далавери, пране на пари или както му казваме тук в България с "консултантска и посредническа дейност".

241

зъл

преди 14 години

Ами докторче с какъв аршин да мерим след като такова животно в Европа няма. Дай ми някой пример за техен министър-председател, министър или председател на парламент, който през житейския си път да е почнал от крайно ляво, че да стигне до крайно дясно т.е започва като член на БКП, в последствие мимикрира в различни партий, минава през НДСВ (което уж е либерално) и накрая се бие в гардите и вика аз съм демократ! Че това е биографията на почти цялото ръководство на ГРОБ.

240

до Биограф

преди 14 години

Ами на Бойко каква му е биографията!?-само със Симеоновското милиционерско училище стига!От там преди '89 излизаха верните на системата милиционери,а след '89 се преквалифицираха в мутри.

239

до 238

преди 14 години

От дупката на тоалетната не можеш да извадиш измити прасковки, а вонящи л..***... Но защо да ги развяваме като знаме на страната из Европа и света...

238

до 236

преди 14 години

Хайде стига с това "прави чест на Желева". Никаква чест не прави на Желева, защото тя се опита да лъже до последно. Бойко също се инатеше като магаре на мост. Добре че от ЕНП свалиха подкрепата си, та и двамата родни хубавци просто нямаха друг избор, освен осъществения вчера ход. Иначе заради някакви наши, родни си мутро-ченгесарско-връзкарзки приятелства, щеше да пострада имиджа на най-голямата партия в Европейския парламент.

237

БГ - марка

преди 14 години

Ами то за да си верен трябва да си ***.Оказва се в България имало два типа комунисти и мутри "добри" и "лоши".Ама и двата от Партията -майка произлизат.То е като вълкът-кожата си мени ама същността си не.

236

YMD

преди 14 години

ТРЯБВАШЕ МНОГО ПО-РАНО НО И ПРАВИ 4ЕСТ НА ЖЕЛЕВА ,4Е СИ ПРИЗНА СЛАБОТО ПРЕДСТАВЯНЕ С ОТТЕГЛЯНЕТО СИ ОТ ПОЛИТИКАТА.ЯВНО ПО ДОБРА Е В БИЗНЕСА. ТЯ Е ПО-СИЛНА ОТ БОРИСОВ.ТОИ И ТОВА НЕ УСПЯ ДА НАПРАВИ НО С УПОРСТВОТО СИ ИЗЛОЖИ ПАРТНЙОРИТЕ СИ.ТЕЖКО НА ТОЗИ БЕДЕН И НЕЩАСТЕН НАРОД, КОЙТО ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ Е ИЗЛЪГАН.ТОЗИ ПРОВАЛ ЩЕ КОСТВА МНОГО НА ДЪРЖАВАТА НИ.ЗАТОВА БАРОЗО ИСКАШЕ КУНЕВА ЗАЩОТО И ПОЗНАВАШЕ КОМПЕТЕНТНОСТТА И НА4ИНА НА РАБОТА. ЗНАЕШЕ ,4Е БОРИСОВ НЯМА ПОДГОТВЕНИ ХОРА В БЪЛГАРИЯ ЗА ТАКЪВ ФОРУМ

235

д-р Франсоа Кене

преди 14 години

До 213Именно това което твърдиш имах предвид с това "нашия вътрешен аршин". Света и Европа не са в момента в конфигурация комунисти-антикомунисти. Ситуацията е друга. Както виждаш влизат в своебразна коалиция европартии които преди са били противници. Влез в сайта на Европарламента, много поучителни четива и филмчета има. Прочетено между редовете, имат си интересен стил на изразяване там, се виждат процеси и тенденции неставали до сега. Чувства се вече Лисабонския договор. Хайде със здраве!

234

ТИМ са светци

преди 14 години

Румяна Желева е член и на Съвета на директорите на Пластимо АД Самоков, но по-любопитно е нейното членство през 1997-1998 г. в Съвета на директорите на ЕзтурАД Правец, който стопанисва партийната резиденция на Тодор Живков в родния му град и където се вихрят скандали с руско участие и участие на небезизвестния Мирчо ***, който бе спряган за източване на държавният резерв. Първите видими политически занимания на Желева са в партията на ченгето Кръстьо Петков Обединен блок на труда (ОБТ), регистрирана през май 1997 г, където Желева е изпълнителен секретар.

233

Варна

преди 14 години

И в Дупница боготворят братята- бандити. Във Варна много добре знаем какви са ***. Че вече легализираха бизнеса си, е това е друга тема.