422

reporter

преди 14 години

Другарю?!?!?!?!?? Думите ми могат да потвърдят повечето колеги

421

ФЕН

преди 14 години

Дали ти повярва някой? Другарю !

420

СВОБОДЕН

преди 14 години

...СТИГА ТРИЛИ БЕ ,НЕ ВИ ЛИ СВЪРШИ ГУМАТА..??????????????

419

do-SS

преди 14 години

Нали се сещаш, че ние сме зависими от хората, които стоят над нас - редактори, директори, собственици и пр. И като съм написала критичен текст за неговата дейност - прекият ми редактор ми казва "Дай да не се заяждаме толкова с Бойко", при което текстът е пренаписан. А аз не мога нищо да направя по въпроса.

418

SS

преди 14 години

Дългата кухарка най-добре да хваща ибрика и да заминава да подмива дупенцето на серГЕЙ и меди летящата чиния!!!

417

Анонимен

преди 14 години

Славе е искал половината от Граждани за европейско развитие на България. Сигурно просто не иска да е селянин на България.

416

вярно ли е

преди 14 години

Вярно ли е, че Слави е купил 1/4 от горите на царя?(пишело във в. Уикенд преди Н.Год.)

415

Hm

преди 14 години

Ася, как никой да не обърнал внимание за винетките???Че то беше основна новина. А ББ каза, че няма как банката да спре да работи, само защото жена му има дял в нея, а също така какви са ползите и цените на винетките.А че се премълчават мн. неща съм сагласен

414

666

преди 14 години

Slav4o,Slav4o, s razpavane pi6ka ne raste.ILI ia IMA6 ili NE.

413

Анонимен

преди 14 години

Борисов тероризира журналистите, а Слави - всички останали.

412

SS

преди 14 години

Ми то вие журналистите сте такива ***,не sms-и,а тояга ви трябва!!!

411

Ася

преди 14 години

Според мен медиите наистина са 'в ръцете' на Бойко Велики - Борисов. Прекалено много неща се премълчават или се казват половинчато. Никой не обърна внимание, например, на това кой спечели концесията за винетките...и много др. подобни игри.

410

Анонимен

преди 14 години

селянин е тоя Трифонов , само това липсва и във власта да влезе

409

ILF/FOEK

преди 14 години

..КУХИЯ ЧЕ Е *** ВСИЧКИ ЗНАЕХМЕ И СЕ ЗАБАВЛЯВАХМЕ...НАХАЛСТВОТО МУ ЗА ПОЛИТИКА ОБАЧЕ Е ПОТРЕСАВАЩО...ОНЯ БИЛ ГРУБ, НЕДОДЯЛАН ,АУТСАЙДЕР ЧАК ГО СЪЖАЛЯВАЛ. БОЖЕ , БОЖЕ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..НЯМА ЛИ КОЙ ДА МУ КАЖЕ КОЛКО НЕЩАСТЕН Е ТОЗИ ЧОВЕЧЕЦ...ТИЯ ДАЛИ СИ МИСЛЯТ ЧЕ ПАРИТЕ ГИ ПРАВЯТ УМНИ..???????

408

Анонимен

преди 14 години

Слави , идеален си за политик! На нито един въпрос не отговори конкретно , евала , бързо се учиш от ,, най- добрите". Никога , ама никога не се занимавай с политика , не ти е там мястото , там не е за диви селяни и чалгаджии.

407

до 406

преди 14 години

И какво пишеше, я ни светни?

406

reporter

преди 14 години

Не мога да коментирам дали Слави е искал 50 % от ГЕРБ или не, но мога с категоричност да потвърдя негово изказване, че Борисов праща съобщения на журналисти, редактори и пр. В редакцията, в която работя, е получаван SMS от Бойко - още когато беше кмет на София. Кратък и ясен!

405

до 394

преди 14 години

Селски, какво е това писане? На село нямате ли училище? Или викаш, партията - майка е с нас, ние нямаме нужда да сме умни!

404

az

преди 14 години

Аз съм възмутен най-вече от бездарно направения сценарий около тези Отговори ,които си разменяха Славчо и лакеите му ! То бива изпростяване,но се намирисва и паника ... Скроено с бели конци на черен плат ! Наистина ли са толкова елементарни и прости или само така ми се струва ? Бойко споменава за 50% ВЛИЯНИЕ в ГЕРБ - те говорят само за 50% от ГЕРБ, Бойко споменава за мястото му до Японския -те изобщо не го коментират ???Нещо много избирателно са извадили от контекста ,това което им изнася.

403

Анонимен

преди 14 години

Само не разбрах, когато са ходели на кино ,дали са се държали за ръчички.