58

Nobody

преди 14 години

"прострелян барета"Ейййй, *** за сложни думи....

57

Амон РА

преди 14 години

Ей, пак много разбиратели тук бе. Форумите на днес.бг са пълни с разбиратели и философи ( разбирай некомпетентни и *** комунистчета ) Защо никой нищо не прави, беше реакцията преди, къде е държавата, а сега пък защо правят, нарушават ни спокойствието. *** тъпият народ.

56

Флориан

преди 14 години

Да се надяваме, че няма да стане пак така с доказателствата и съда ще си свърши работата драги ми анонимен. И ако обиочаш си пиши някакъв псевдоним, за да не си така анонимен. ( не за друго ами е по-лесно да се обръща към теб човек )

55

до до Дани

преди 14 години

Дани, елементарно е. Каква е основната дейност на фирмите на ББ, в които той разбира се е "замразил" участие? - Охранителнна. Или не ви прави впечатление как непрекъснато се натъртва, " че охраната бездейства или пречи", при грандиозните обири тия дни. Май сте пропуснали фда гледате н-тото повторение на филма за Бонани. Същия сценарии. Сега ББ има на разположение и държавния репресивен апарат, за да осигури за десетилетия напред собствения си бизнес.

54

Pilat

преди 14 години

Мило, (щото не те знам какво си) ти.и.и.и.и. в коя държава живееш А!?!?!? Щото това, което пишеш НЕ СЕ ОТНАСЯ ЗА ДНЕШНА БЪЛГАРИЯ, МОЖЕ БИ ЗА БЪЛГАРИЯ ПРЕДИ МНООООГО ГОДИНИ ИЛИ ДРУГА ДЪРЖАВА СЕГА!?!? Вярата ми в тази държава (както предполагам и на болшинството от българите) ще се върне ТОГАВА И САМО ТОГАВА, КОГАТО ИМА ЕФЕКТИВНО ВЛЕЗЛИ В ЗАТВОРА С МАКСИМАЛНИ ПРИСЪДИ И КОНФИСКУВАНИ ДО ШУШКА ИМОТИ В ПОЛЗА НА ДЪРЖАВАТА (ДЕМЕК НА ВСИЧКИ НАС)!!!!

53

зевзек

преди 14 години

Въпросът е , ще заработи ли МВР със същата сила и решителност в полза на гражданите, а не само на богатите олигарси? Стиска ли му на ББ да изрине Авгиевите обори, или и той пасе там? Риторични въпроси, на които само посветените знаят отговора.

52

bai-Niko

преди 14 години

Браво на спец.полицаите. Въпреки коледното настроение което ни обхваща,мисля че този разбойник който е оказал съпротива трябваше вече да е изстинал, ако беше стрелял в САЩ щеше да е забравил от кога е умрял.

51

до 46

преди 14 години

много си неграмотен бе пич. в крайна сметка разшифровай какво си написал

50

Малко факти :

преди 14 години

Може да са всякакви, но не може да се отрече,че хора като Ангел Бончев и Киро Киров са хитри хора ! Та въпросните двама описваха в разказите си за похитителите си следното нещо : Изключителни професионалисти, подготвени, с радиостанции настроени на полицейски честоти, притежаващи специални познания включително и хирургически и т.н.Е, питам тогава - тези умни и подготвени похитители щяха ли да оставят ножица с кръв забита в стена на къща, в която са държали отвлечените ?

49

topcho

преди 14 години

da gi skopiat i da gi pusnat v zatvorite...I za nova godina po edin podarak po edni cherveni bikini...lda drazniat bikovete v zatvora..

48

зевзек

преди 14 години

Много по-логично е да се съберат богатите олигарси и да платят някой лев на който трябва, за да заработи държавата в тяхна полза. По-евтино е, отколкото да плащат откупи и да треперят за задните си седалищни части.

47

EU

преди 14 години

Добре.Значи може и полицаите в БГ да си вършат работата.Според мен тези акции трябва да продължат в същото темпо и лошите да си получат заслуженото или както каза министър Цветанов "да бъдат изведени от обществото", иначе си оставаме разпасана държава.

46

ГРАЖДАНИН

преди 14 години

Браво на пилицията ! Парцата за съдиити ! Това не е е ли България!

45

Томов

преди 14 години

"До момента е установено, че бандата е съпричастна към отвличанията на Махаил Краус, Ангел Бончев и Румен Гунински."ХАХАХААХИ аз съм съпричастен към отвличанията - беше ми мъчно за тия хора. Това означава ли че съм от бандата на Наглите и баретите ще нахлуят вкъщи? Или журналистите се изказват некомпетентно, или полицаите ни пускат по пързалката. В Наказателния кодекс няма термин "съпричастен" и не може да се повдига обвинение на някой, който е "съпричастен" към каквото и да е.

44

bai_jordan

преди 14 години

И след като ги(ако) осъдят никакъв затвор! Да отварят белене отново и да чукат камъни! Иначе няма оправия!!!

43

бомба

преди 14 години

Спокойно не са проблем сим картите. Сега като вземат на всички пръстови отпечатъци за лични карти тогава ще стане по интересно.

42

нло

преди 14 години

много са и са на власт-прочистване на неудобните.

41

Дани

преди 14 години

За предплатените карти - в много страни по света те са регистрирани и аз не намирам нищо страшно в това. Що се отнася до бизнес кореспонденцията - ами то си има начини информацията да бъде защитена. Плаща се на хората, които разбират и с подходящ софтуер ще е трудно дори за полицейските спецове. Нека бъдем позитивно настроени - все пак в България има в някаква степен гражданско общество. Полицейщината подлежи на регулация - ако има воля.

40

Анонимен

преди 14 години

Прав си! В подобни ситуации държавата трябва да е безкомпромисна. Дали ще е сдобро, дали ще ги смажат всичките - трябва да се намеси най-безкомпромисно!

39

Анонимен

преди 14 години

Пак ще си говорим. Ами ако събраните доказателства не са по установения ред и не се приемат в съда , какво става? Ще ревнат "ние ги хващаме, а те ги пускат" пак ли?А ако некадърността си идва от МВР и умишлено се опорочат "доказателства"? Пак ли е правилна посоката?Дано доживеем да видим осъден бандит.До момента не е нищо повече от една PR акция