90

екс машина

преди 14 години

Не разбирам тази госпожа!? Защо трябва родителите да са ангажирани в инвестиционната политика на държавата ?! Това са пак старите социалистически навици - дайте за държавата! Не щем да даваме! Ще даваме само това, за което ПОЛУЧАВАМЕ! Инвестициите са работа на ВАС, другарко Фандъкова ...

89

Частник

преди 14 години

В частните детски градини таксата е между 800 и 1400 лв. Ако искаш - места има.

88

G

преди 14 години

То няма лошо да увеличат таксите за детските градини, защото чесно казано храната която се осигурява там е доста оскъдна и не дотам вкусна на децата. Условията в някои градини са просто катастрофални и точно там влиза и родителя, като в началото на годината го сурвакат с една солидна сума. Но това увеличение е драстично. Просто със залатите които се получават в БГ е по-добре мама да не работи и да си гледа детенце в къщи - просто излиза по-евтино. Другото което е, че парите ще се ползват за ....

87

Тъй, тъй...

преди 14 години

Чета ви коментарите и гледам, че 76 го е казал най-точно. Правят гето.А Радичков хубаво го беше казал: Че кой нормален ще си гони врабчетата....

86

Бойко шокиран

преди 14 години

Бойко тепърва ще види че не може да прикрие кого си е избрал

85

Тони

преди 14 години

До 76: Не разбирам, защо всички търсите кражбата...Я се замислете наистина какви са разходите? Хем се оплаквате че ви искат пари за какво ли не, хем децата да ходят ако може съвсем безплатно. Не казвам да ги вдигнат до реалния разход за едно дете, но 40 лева е наистина смехотворно. С тази събираемост как очаквате професинолисти да работят с децата ви. Дали те ще забогатеят от тези 20 лева на месец за кръжоци. Да не говорим, че в София малко хора работят за споменатите 300-500 лева, смешно е.

84

до 81

преди 14 години

Няна да се изравнят частна с държавна. Фъндъкова вдига двойно и частниците от нова година двойно.

83

До Питаща

преди 14 години

Фандъкова е спечелила под 20% от гласовете на ВСИЧКИ избиратели.Това се чиновници и техните семейства, както и неголям брой фирми, облагодетелствани то ГЕРБ и колаицията около него, вкл. провеждащи платени дейности в учебни заведения.Най-много са БЮДЖЕТНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ и близките им, разчитащи да запазят постовете си.Фандъкова е решението на НОМЕНКЛАТУРАТА!

82

Един

преди 14 години

Тази може и да е първата дето няма да изкара мандата си като кмет ,но не по причина като бате бойковата. Все пак , обаче , печелим. Само като си помисля какви простотии започна да и ражда овчата глава като министър на образованието чак се радвам , че поне си стана кмет. Като не гласувате за мъж , човек с образование 10 пъти по-високо , сега ще ви управлява овца и ще търпите простотиите и до неусвес.

81

Анонимен

преди 14 години

Ми тя тази ще изравни таксата на държавните с таксата на частните децки градини бе. Тя ако взема два бона заплата аз вземам четиристотин лева, като платя таксата за д.г после трябва да фотосинтезирам. Предлагам директно тази жена да си подава оставката докато не е станало късно !!!

80

мен

преди 14 години

В София също има хора без работа и такива които взимат по 300 лв заплата, за които и 40лв. са много а ако прочетеш коментарите преди да се изказваш ще прозреш че 40лв са една част от реалната такса в момента !

79

До Тони

преди 14 години

"Аз нямам деца и не искам да плащам данъци за издръжка на вашите . "Тони, две-три мнения по-долу човека ти е казал (отгоре цитирам): Той иска ти и децата ти да сте клиенти на магазина му, за да има той доходи, НО НЯМА ДА УЧАСТВА В ИЗГРАЖДАНЕТО НА ОБЩАТА ИНФРАСТРУКТУРА НА ОБЩЕСТВОТО!

78

лола

преди 14 години

Бе тия ГЕРБаджйи има ли нещо, което все още да не са увеличили ??? Ми то като ще плащам по 225 лв на месец аз по добре да си го гледам сама, по добре ще ми е откъм финансовата част. Егати изнудвачите са тия значи!!!

77

Питаща

преди 14 години

Не разбирам що плюете по жената /Фандъкова/ като Вие си я избрахте?

76

До Тони

преди 14 години

"Дръжте си детето в къщи и ми кажете дали на месец няма да ви излиза по-скъпо от 40 лева. "Тони, мило, чето коментарите по-добре. Тази жена иска да покрие повече разходи с такси, за да има повече за лапане от богатите във властта.Тони мило, градините и училищата трябва да се поддържат ОТ ВСИЧКИ ЗАЕДНО за да има държава.Ако детето ти мине възрастта вече не участваш, така се получава, ако си богат - също.Т.е,. Фандъкова ще прави ГЕТО.

75

майната

преди 14 години

и кво излиза - който си направил дете иска без пари да излиза, еми стига ся, мина времето, в което държвата за всичко......

74

Анонимен

преди 14 години

според злобарите във форума всички са лоши и фандъкова и бб и кадиев ...Я си дръжте копелетата в къщи и си ги отглеждайте с 40 лв.Аз нямам деца и не искам да плащам данъци за издръжка на вашите .

73

Васко

преди 14 години

Има ли представа тая учителка , че даваме за какво ли не в градините? За нови тоалетни - 50 лв. , за вода - 2 лв. , за гардеробчета и т.н. Какво ще получим срещу увеличението на таксите? - Нищо. Като всяко едно нещо в тая държава - шоково увеличение на това , шоково на онова , цялостен шок , спомняте ли си? И после всичко щеше да се оправи. ПИСНА ми да плащам все повече за една и съща услуга. А тази Фандъкова е с толкова сбъркан пост , че повече от това - няма накъде.

72

елли

преди 14 години

Защо никой не повдига въпроса какво й струва на бавачката 500 лв. месечно? Или си ги плащате и ходите с гордо вдигната глава, че детето Ви не е сред "простолюдието"?

71

Еви Иванова

преди 14 години

човек като иска деца да си прави сметката как ще ги гледа.