418

Анонимен

преди 14 години

ДО: [344]а ти вземи и се научи да се изразяваш грамотно... нищо че пишеш на латиница г-н ДПС-ар.. поставяй и запетайки от време на време!... а *** си е мой,нека си мирише! когато сьм я чел вьпросната "световна история",ти сигурно си забивал челото си в килимчето някаде... че си тьп - тьп си,всички вьв форума те забелязаха... отгоре на всичкото си и фанатик май...ама злобен фанатик..сигурно си и позеленял от яд,четейки какво се пише против паметника в Славяново... *** си с мир в анадола,прав

417

НФб

преди 14 години

мисля че достатъчно време отделихме..Незаслужават толкова! Има си служби! Огъня се гаси най добре когато е малък! Да не позволяваме заразата да се разпростира..Бойко е огнеборец !Да го видим сега!

416

Анонимен

преди 14 години

тва са гнусни провокации на нкъв ненормалник! мислите ли, че турците в района са доволни, че заради личните му хрумвания, хората се обиждат и мразят! тези, които така или иначе са фанатици (и от двете страни), няма да го осмислят и ще се плюят

415

1 българин

преди 14 години

Приятели, тези действия на братята "***" не е просто паметник, а е чиста провокация. От кого и за кого? Ясно е, че не действат сами. И под тази схема е прочутия другар Мемед Доган. Другарят търси реванш за изборите и отклоняване на вниманието от схемите му за забогатяване (не законно разбира се). Тези *** (братята) не биха се осмелили да действат сами. А на Доган му трябва провокация, за да вдигне аларма до Евроинституцийте!!

414

НФБ

преди 14 години

до някъде си прав ..за 50-60г присъствие на французите в северна Африка..алжирци и мароканци и не само те искат репарации, признаване на геноцида..достъп до френските университети улеснена емиграция..ние за 500г турско робство си мълчим...я давидим какви паметници има на Карловия мост в Прага! А защо няма такива скулптори в Батак? Явно нямаме дори и скулптори..художници..творци..нямаме личности да милеят за България!

413

da ama ne

преди 14 години

а ти вземи и се научи да се изразяваш грамотно... нищо че пишеш на латиница г-н ДПС-ар.. поставяй и запетайки от време на време!... а *** си е мой,нека си мирише! когато сьм я чел вьпросната "световна история",ти сигурно си забивал челото си в килимчето някаде... че си тьп - тьп си,всички вьв форума те забелязаха... отгоре на всичкото си и фанатик май...ама злобен фанатик..сигурно си и позеленял от яд,четейки какво се пише против паметника в Славяново... *** си с мир в анадола,прав ти пьт!

412

The Knight

преди 14 години

Казах да погледнем на нещата откъм веселата им страна.В"смесените райони"-българи и турци заедно по комшийски ядат както агнешки и телешки,така и свински пържоли,пийват си заедно както шербет и боза,така и винце и ракийка,чукат се с боядисани яйца по Великден,хапват рахат локум и баклава и после даже се и чифтосват заедно."*** карабини"помпат нашите каки,а нашите"черешови топове""стрелят" по"бръснатите сливи".Ама това си е направо война!...Ха-ха-ха-ха!.....:))))))

411

Г.Марков

преди 14 години

Хубаво запалете огъня ;)) Ши ги опраим няма къде да идат =) Ши си пострижат мустаците и ще си стоят в къшите си и ще бачкат като черните роби по полето ;)) Малко още трябва да ни възпалят и ще горят :Д :Д :Д

410

Гъбарко

преди 14 години

В центъра на Ракитово има паметник на загиналите войни през войните. Има български и мюсулмански имена. може би и в други смесени райони има такива. Провокациите трябва да се спират в зародиш. Или Премиерът както го е подкарал ще отиде да им отреже лентата при откриването. Само временните постройки се правят без съгласуване в общината.

409

rifko

преди 14 години

mamka vi riazanaaaaaaaa bai to6o ne moja va izselii nadiavam sa bat volennn da uspeii !!!!!

408

МаРиЯ

преди 14 години

Смърт за Турците!!!!!МамКА ви Рязана!!!!България НАД всичко !!!!

407

Milen

преди 14 години

БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ !!!!!И държавата да си влезе в ролята,мамка му !!!

406

НЕНО

преди 14 години

ТОВА ЩЕ Е ПАМЕТНИК НА ЗЛОТО, КОЕТО ВИЛНЯ 500 ГОДИНИ НАД БЪЛГАРИЯ. ПАМЕТНИК НА ГЕНОЦИДА НАД БЪЛГАРИТЕ. АКО ГО НАПРАВЯТ - ПРЕДЛАГАМ ВСЯКА ГОДИНА НА ДАТАТА НА КЛАНЕТО В БАТАК - КОЙТО СЕ ЧУВСТВА БЪЛГАРИН - ДА ХОДИ И ДА ГО ЗАМЕРЯ С КАМЪНИ.

405

Анонимен

преди 14 години

Защо не издигнат паметник на всички загинали за България, а само за мюсюлманите. Това си е чиста провокация и цели разединение.

404

The Knight

преди 14 години

Значи в България "второ Косово"няма как да стане.България е в Европейския съюз и в НАТО,Турция също е в НАТО и бая се е засилила и тя за Европа.На тия дето подклаждат такива етнически екшъни,мога да само да им кажа "късно е чадо,мандалото вече лопна!"Това да не им е Ирак,Югославия или Грузия.Това,че Саддам Хюсеин,Милошевич и С(Н)аакашвили се вързаха на тоя пиниз,толкова по зле за тях,всички видяхме как им литнаха зелките и им раздробиха държавите на части.....

403

Аз съм българче!

преди 14 години

Да си строят паметниците по нашите земи надолу от границата, не желаем да им гледаме незнайните войни, които са се борили против България! Това е подигравка с цялата нация и докато изникват такива паметници, целящти единствено да осквернят България, трябва да бъдат събаряни! ИСКАМЕ СВЯТА И ЧИСТА РЕПУБЛИКА!

402

българин

преди 14 години

Пречупени кръстове не може, а полумесеци може. Смотани управници

401

chepa

преди 14 години

Abe doganovci dolni ,zashto ne se izselite ot tazi durjava da si go postroite drugade a?mamavimrusna Tova neshto v druga durjava ne moje da stane .Ami vie skupo pravitelstvo kudeste nemoga da razbera?

400

Тончо

преди 14 години

Някакъв грешен пръст виждаш. Ако някой има пръст в целия тоз кьорфишек, то това е любимия ръководител Бойко Борисов, който се стреми да отклонява вниманието ни от неадекватното си управление.

399

....

преди 14 години

наглост типпична за мюсюлманите...това е все едно в полша да вдигнат паметник на загиналите нацисти...надявам се държавата да си влезе в ролята...