5

P.djuf

преди 14 години

Според мен бащата да плати , колкото му искат, да отърве това хубаво момче.после полицаите да разследват колкото си искат.Ако могат да заловят похитителите -добре, акон не могат-немогат.Но не бива да се рискува живота и здравето на момчето.

4

отговор

преди 14 години

голяма част от анализа ти е много неточен и погрешен, доста повъхрностно, нещата са много по - дълбоки, нямаш си и напредстава

3

Клара

преди 14 години

да бе не ми се верва на Бойко да му трябват 1млн.евро

2

Гатанка

преди 14 години

Наскоро отвлякоха едно момче на БСП-лидер от Правец. Таткото бил приятел с Валентин Златев. Валентин Златев пък имал хотел на морето, в който хотел папараци щракнаха Бойко Борисов как се весели без да плаща. Предполага се че похитителите на момчето са мутри или полицаи (бивши или настоящи, няма значение, между мутри и полицаи пък също няма разлика). Бойко Борисов пък се оказва че дълги години е бил Полицай, при това Главен секретар на МВР. А още преди това пък, в един услужливо прикриван период от живота му е бил Мутра (създател на фирмата ИПОН-1, която заедно с ВИС-2 и СИК, тероризираше гражданите, карайки ги да се застраховат доброволно). Но това е минало. Да се съсредоточим върху настоящето. Та каква е връзката на ПРЕМИЕРА с отвличането. Мислите ли че му е лесно между *** и Наковалнята. И чия страна да заеме, горкия. Иначе преди Изборите Бойко Борисов продъни небесата, че ще се бори против БСП против Партията на приятеля си Валентин Златев ли? Или против Партията, която го създаде. Защото той е продукт на МЕДИЕН ОНАНИЗЪМ. А чии бяха медиите по въпросното време, мисля че е ясно и на децата от Детската градина. На същата тази Партия, на която Бойко се заканваше в зле режисираното предизборно ТЕАТРО Добрият Бойко срещу Лошият Сергей. Все пак постановката имаше известен успех сред населението, защото повече от КИТАЙЦИТЕ са само БАЛЪЦИТЕ.

1

Мелина

преди 14 години

Тези нещастници ударат там където най-боли,в децата ни.Жалко.