167

opaa

преди 14 години

platena statiq ... ili pyk moje bi e za bez pari, hm

166

Gonzo Svetkavicata

преди 14 години

Имаше филм по БТВ за държава която ги е усвоила над 90%.Напишете Гугъл с думиусвоила ирландия еврофондовете например.

165

kyky

преди 14 години

е че как :) в момента в който платените милиционерчета почнат да издишат в писанията си почват едни сълзливи приказки как бойко пикае под прав ъгъл и как със поглед заварява оловна за стоманена тръба фи 75....пропаганда....

164

Анонимен

преди 14 години

Няма манипулации с бюджета от страна на ГЕРБ. Нещата са трагични, благодарение на ***. Както се разбра от стенограмите, още октомври 2008 Станишев е знаел какво ни чака, но с чисто сърце похарчиха излишъка от миналата година за простотии.

163

:)

преди 14 години

ТОВА ДА НЕ Е ПЛАТЕНА РЕКЛАМА ?

162

Tina

преди 14 години

Аз не гласувах за Борисов, но го подкрепям и му желая успех. Ако сега има избори отново, този път ще гласувам за него. След като иска да управлява и ръководи сам - добре, нека да е така. Нека да има пълно мнозинство, да не зависи от никого, никой да не му пречи. Ако успее, това ще е успех за България. Ако се провали - да поеме цялата отговорност върху себе си. Аз обаче му пожелавам от сърце успех! Заради всички нас.

161

Анонимен

преди 14 години

Стига с тези манипулации за бюджета бе хора! Не разбрахте ли, че над 90% от приходите постъпват регулярно всеки месец - не е възможно за първата половин година да се похарчат всички пари, защото не са там (и няма заеми - ако имаше ББ да е опищял света). Всички мерки на дянков (с малка буква) са за следващите години - и догодина ли се планира бюджета да го "окрадат комунисти"? Ако да "к'во праим"?

160

DO>> Gonzo Sve

преди 14 години

Гонзо я сега да цитираш коя държава ги усвой на 100%Полша от предпресъединителните 23%, Румъния знам за земеделието че усвой 15 % от предприсъединителната и после като им ги спряха отказаха да допускат ОЛАФ, или после че от структурните ги наказаха 25% от общия им бюджет. Или че ПОЛША с цялото си лоби и сила в Евро парламента (гласове малко по -малко от Германия) бави проектите на фермерите 2 година преди въобще да почне да разглежда, щото всеха акредитация и след България и стартираха след нас

159

kyky

преди 14 години

(2)иначе казано - АКО наистина имаше дефицит, и то в размер до 6 и кусур милиарда, дянков ПРОСТО при поискване щеше да получи тези пари от бнб.но понеже ДЕФИЦИТ НЯМА, си измислят различни хватки, за да докопат тези фондове.толкоз.

158

Анонимен

преди 14 години

Това че ББ има висок рейтинг, съгласен съм донякъде. Не за първи път социолозите лъжат или се надупват. Вярно е, че засега няма друг политик в БНБ с такъв висок рейтинг. Волен сам си го направи. Ако има избори, АТАКА с мъка ще влезе. 4 пъти съм гласувал за нея, пети -НЕ. По-скоро Яни ще има повече депутати от Волен. При нови избори, ГЕРБ ще има половината от сегашните депутати. е вървят по пътя на НДСВ-то. Пак така ще изчезнат, ако не престанат да вършат глупости.

157

kyky

преди 14 години

гонзо, мамин златен, искаш ли да ти ДОКАЖА защо няма дефицит?1. този резервен фонд в бнб, за който става дума тия дни, се пълни ОТ ПАРИ ОТ БЮДЖЕТНИЯ ИЗЛИШЪК (това първо) и пари от него има право да се теглят само за финансиране на БЪДЖЕТНИЯ ДЕФИЦИТ (и / или за закупуване на първокласни ценни книжа със висока ликвидност)2. АКО в бъджета имаше дефицит, дянков САМО трябваше да поиска от бнб да му отпуснат съответната сума, и след ПРОВЕРКА НА СМЕТКИТЕ тия пари се превеждат.сега ясно ли ти е?

156

SAPATA

преди 14 години

До Куку,RIS и Гонзо. Тук не е подходящо място за такива дискусии. Виждам,че и двамата сте от нормалните опоненти.Ако се намалят епитетите, ще е добре. Не е нужно да сме с еднакви политически пристрастия, но в една дискусия трябва да преобладават фактите, погледнати в техния генезис. Абе, някой от вас блог има ли? Аз, нямам.

155

norm до Куку

преди 14 години

Куку,още ли не си разбрал,че сте изчезващ вид.

154

hehe

преди 14 години

На подобно мнение са представителите на всички социално-демографски групи, като по-резервирани в преценката си са единствено нискообразованите българи и симпатизантите на БСП.ABSOLUTNO TO$NO

153

Gonzo Svetkavicata

преди 14 години

Спирам.За днеска достатъчно му загрях вратленцето.

152

Анонимен

преди 14 години

Ето това е коментар - кратко и ясно! :)))

151

Макаров

преди 14 години

Рейтинга на ББ е само в главите на платените социолозиза много от Българите обаче царя /ББ/ е гола вода.Милиц;ионерската партия не си изпълнява обещанията .Лошото е,че няма друга алтернатива.БСП направо се самоуби с избора отново на Станишката,а другите са по един файтон хора.Доган който сякаш е в нелегалност не се брои.С една дума обявения рейтинг не ни топли.

150

Бай Колю

преди 14 години

Е, недей така де! Те не лъжат хората! Според техните методики така излиза!Ей на, вчера примерно, у нас ядохме постно зеле, Бойко плющял вратни пържоли! Усреднено, моето семейство и Бойковото сме яли свинско със зеле! От кво да се оплаквам!

149

RIS

преди 14 години

Всеки може да чете, цитира и констатира. Някакво предложение можеш ли да дадеш? И спирам дотук, щото ми омръзнахте с тъпия си спор.

148

kyky

преди 14 години

гонзо, ако за теб 90% и 100% е едно и също, значи наистина си за лечение.верно че и един тук се изцепи че 181% и 200% е едно и също, макар че човечеството е убедено в обратното :))и още нещо. доказателство по точката ви 1. - бюджета е в дефицит - може ли да видим? ама не лалалогия....