125

Калин

преди 14 години

А ми няма да ме изненадаш, учудвам се че твърде късно го направите. Тук по едно време и смъртни присъди ми издавахте, не *** плашиш казвам ти!

124

буши

преди 14 години

и на кои е цар тази ***?

123

Калин

преди 14 години

Казах нация от шлосери, имай малко мяра за нещата. *** той и Хегел е казал що за същества сте!С вас няма споря. Уважавам тези които ми опонират, но няма да ги търпя!

122

Сърп & Чук

преди 14 години

Ти щом взимаш насерозно всичко, което пише в Гугъл, значи отдава си издухал ганитурата, момче. Ей сега аз мога да пубикувам в някой сайт нещо за теб, което не би ти харесало и като питаш Гугъл за Калин ще излиза и тази инфомация и някой друг като теб ще чете, че вярва и ще я ранася насам- натам, а тя няма да е вярна. Надявам се, че ме разбра.

121

Анонимен

преди 14 години

а някой да е чул Г. Димитров, бай Георги, да е дал нещо, па макар и 5 лв. за благотворителност?

120

Калин

преди 14 години

ЗА вас грамотно няма!

119

Калин

преди 14 години

Вазов е велика личност за мен и прекрасно зная. каКво направиха *** на племенника му!Братята на Вазов чийй генарали бяха, пред кого полагаха клетва, ПРЕД БОГА И ЦАРЯ!Не са правили интриги и конспирации , те си уважаваха Царя!А бе ми дрънкай кой за какво умрял!800 000 си излязаха по собствена воля. Манифеста за войната се пази В Сърбия та ,кой кого е нападнал. Поредната комунистическа заблуда!Щяхте да правите минети на СЛОБО маргинали такива!Не ми чети и говори за комунярската история.

118

Истина,

преди 14 години

доколкото съм чувала по роднинска линия, на Г. Димитров му казвали> бай Георги..... :)

117

Кучи син

преди 14 години

Калине, забелязва се че според теб шлосерите са бич за човечеството, но защо тогава пишеш толкова неграмотно. Явно ти си по- долу и от тях. Жалка седерастка карикатурка.

116

ЕЛ

преди 14 години

НЯКОЙ ДА ЕЧУЛ ТЕЗИ ***, СЛЕД КАТО ВЗЕХА ТОЛОКОВА ОТ ДЪРЖАВАТА, ДА СА ДАЛИ ЛЕВ НЕЩО ЗА БЛАГОТОВОРИТЕЛНОСТ... БИЛИ ЗА ДЕЦА, БОЛНИЦИ ИЛИ КАКВО ДА Е..?!?! ЗА ИНФО САМО СЕ ПОИНТЕРЕСУВАЙТЕ ЗА РОМАНОВИ В РУСИЯ, ДЕТО НИЩО НЕ СА ПОЛУЧИЛИ ОТ ДЪРЖАВАТА КАКВО ПРАВЯТ ЗА ОНКО БОЛНИЦА ЗА ДЕЦА В РУСИЯ...?!?!?! НО ТЕ СА СИ РУСНАЦИ!!! А НАШИТЕ НЕ СА БЪЛГАРИ!!! ФАКТ..;)

115

Анонимен

преди 14 години

А Г. Димитров действително е бил един пияница, обичал мастиката и СССР.

114

Gnusmus

преди 14 години

Да,бе,прав си...Руснаците са виновни за всичко-трябваше да теглят куршума на цялото "царско" семейство и да няма проблеми! Е,тези 800 000 не са воювали за цАРЯ,те воюваха за България,че знаеш ли какво щеше да остане от България благодарение на бащата на цАРЯ? Аре,монархистчето,потапяй се! Апропо,депутатите ви нещо много мълчат напоследък....

113

Луд

преди 14 години

На този няма ли кой да му отсече главата нагла бе?

112

Червената помия

преди 14 години

Калине, Фердинанд Лисицата ли обичаха, когато мряха при Одрин и Чаталджа, или България??? Ако не знаеш, прочети малко от Вазов.Само не го изкарвай и него Комунист и агент на КГБ.Има и един разказ за цар Борис ||| Обединител, който видял една баба, цялата в черно. попитал я защо така, а тя казала:Мъжа ми умря при Одрин, синовете ми в Добруджа, за това така.Царя се заклел да няма повече черни забрадки, и до смъртта си не е изпратил войник на фронта...

111

Калин

преди 14 години

Ти убеден ли си,че това е демокрация?Така ли го наричаш това тук в тази страна. А преди не бяха нискоквалифицирани. Винаги съм казвал, НАЦИЯ ОТ ШЛОСЕРИ НЕ Е НАЦИЯ!толкова и шлосери.. е гаранцията на ПАНЕЛА не е 100г. Е в Франция е , но не и в БГ!Катунска нация от маргинали те тва е бг от 60г.

110

Анонимен

преди 14 години

Ленин изби руската царска фамилия, цялата, не пожали дори поне децата. Направи от Русия една психушка. А Г. Димитров е една ***.

109

СДФ

преди 14 години

ДА СЕКАТ И ТЕ И НАСЛЕДНИЦИТЕ ИМ НА ОНЯ СВАТ ОБАЧЕ.... МАМКА ИМА ДОЛНА АЛЧНА....

108

Калин

преди 14 години

Фамилята Кобург може да се проследи ,чак до Меровингите. За справка ,кой са ГУГАЛ!

107

Анонимен

преди 14 години

Така както бившата ДС му хариза горите и имотите, така трябва сегашните управляващи да му ги вземат.

106

Анонимен

преди 14 години

Разбира се, че комунистите са криминални деятели. По света хората знаят много добре за комунизма. Г.Димитров не успя дори едно дете да създаде. Пиян лумп.