157

Бесен

преди 14 години

До 153.Остави с какво ще го накажат. Дали ще му съсипят живота или не.Просто сподели - наистина ли смяташ, че хлапето е тръгнало с ясното намерение да убие ?

156

u3pog

преди 14 години

da bez da iska go e naprail momcheto koet e pochinalo e s epilepsiq i e poluchilo gyrch i klinichna smyrt

155

Деян, Бургас

преди 14 години

Какво подяволите защитавате човек отнел живот или предизвикал?Това не е геройство..... това е срам и аз съм бил ученик ама такива глупости не..... Какво става ако всеки започне да убива? И НЕ МЕ съм ОТ ОНЕЗИ КОйТО СТОяТ само ЗАД компютъра и да говорят но не бия хора за кеф и да се докажа пред 2-3 *** момиченца Къде се сбърка България къде сбъркахме ние????? Неискам моето дете да прилича на вас не искам то да бъде на някоя страница във вестник с наведена глава и белезници !

154

I.T.

преди 14 години

Ako imashe noj kato Ilian todorov sega nqmashe da go jalqt nego .... shans ... no nishto sega shte gledame kak shte se jalvate za momcheto i shte pliuete po napadatelite :) ... do sledvashtiq put kato nqkoi se zashtiti i vmesto toi da umre zagine napadatelq ....

153

до 148

преди 14 години

а ти наистина ли казваш, че го е направил без да иска и не е знаел какво прави?и сега само трябва да му издърпат ухото, за да се засрами и да го оставят без нет за 2 седмици, за да не прави повече така?

152

Диана-16

преди 14 години

Точно така, *** жалки! Слагайте ми минуси, ама не ми пука! И продължавайте да обвинявате американските филми и разни други външни фактори. Бог да прости момчето,а вие се гръмнете, комплексари такива!!!

151

Бесен

преди 14 години

И да продължа с няколко фрази :По какво обърканото 15-годишно хлапе е по свирепо от Ставински /или както там се казваше/ ?! Може би е по голям бандит от полицая застрелял Рижия в Бургас преди дни за който правихте подписка ?! Дали пък хормомалния тиин, не най опасния престъпник - по голям от 5-мата убийци на Чората ?! Въпросите са риторични. Само да напомня, че някога вашето хлапе, по ***,гнусна случайност може да е на негово място. НЕ ВИ ГО ПОЖЕЛАВАМ !!! Кошмарно би било !

150

u3pog

преди 14 години

awe moi ne e bil gamen ama se e prail na tarikat sigurno ne e gamen ... bawen kat ne si naqsno s neshtata mlykni shtot si smeshen do bezobrazie

149

u3pog

преди 14 години

ei smeshko ne obijdai warna ; ) samo towa shte ti kaja ;)

148

Бесен

преди 14 години

До 137.Закона е преценил в България така. В Америка по друг начин. Е, аз съм бил на 15 и съм наясно, че въобще, АМА ВЪОБЩЕ хлапетата на тези години са с размити понятия за добро, зло, опасно и животозастрасяващо. Или искате да кажете, че хлапето е тръгнало хладокръвно и премислено да отнеме човешки живот ?! Сериозно ли го мислите ?! Повечето ?!

147

Димитър9110

преди 14 години

ТИ СИ НАЙ-ГОЛЕМИЯ *** НА СВЕТА БЕ ПИЧ ... ами ако беше твой приятел как ще се да се чувстваш въшка мизерна ... ти дойде на главата дано мизериьо *** "някъв гамен пукнал" *** ... имаше си живот имаше си приятели, ЛИЧНО мога да ти кажа че НЕ БЕШЕ никъф ГАМЕН ... улигофренията няма край

146

nofx

преди 14 години

Бог да прости момчето :( По добре е да замълчим!!!

145

Диана-16

преди 14 години

Момчетата са на моята възраст, обаче защо плюете по всички тинейджъри бе?! Сбили са се и единия е починал в болницата, това е много лошо. Обаче има ***, които обвиняват американците, а те не са виновни за това, което става в България. Само раздавате правосъдие, ама пред компютъра.

144

anonimen

преди 14 години

p1lna tragediq..mislqt se za gazarcheta ,a sa tochno edni malki pikliovci...na 15 godini ti da si sposoben da ubiesh ...

143

лекия

преди 14 години

голяма работа някъв гамен пукнал.....другия ще го оправдаят щото тоя първия бил болен от епилепсия значи е припаткал и си е глътнал езика

142

MURDOC

преди 14 години

Който слага минуси тук явно много обича насилието и се кефи като пребият някой до смърт . Поне това са моите наблюдения .

141

някой си

преди 14 години

даааа до къде стигнахме вече и децата се избиват по улиците !!!много е тъжно всичко това ,но мисля ,че това ще продължи ....да ме извинява агенцията за закрила на детето ( административни хрантутковци ) ,които за това че си плеснал шамар на детето си могат да те осъдят , в часа на класния им се обяснява какви права имат и че могат да правят всичко и , ето резултата , сега да питам същите тия хрантутковци от кой имат респект децата .... от радителите ли , от кой ...

140

Анонимен

преди 14 години

Защо не споменават за пиклите, които са ги насърчавали и са пищели от удоволствие. Нека отсега нататък, кошмарът с убийството да ги спохожда всяка вечер сеирджийките. .

139

до "група пичов

преди 14 години

Правилно,пичове,превърнете го това *** във Вечната кралица на красотата в Бойчиновци.Бил републикански шампион по кикбокс..ха . Вкарайте го в рекордите на Гинес за най широка халка !!!

138

MURDOC

преди 14 години

Това насилие идва не само от филмите но и от мутренския лайфстайл в чалгата..Само като видя несъразмерните анаболни мускулни фигури на повечето тинейджъри по улиците и просто картинката ми е ясна отвсякъде. Родителите също не се интересуват от децата си- и ето ....абе просташка и грозна картина .