523

плъхчо

преди 15 години

Това е един истински мъж ,упълчил се не на кой да е а на Бургаските страшилища , хора от които градът трепери ,хора които като влезат в кафето всички се изнасят , хора които ядат пият и не си плащат сметките да му мисли сервитйорката ,режат на момичетата косите .Предлагам всички да се обеденим да съберем подписка в защита на моториста да не го съдят ,защо трябва да го съдят затова че не се е оставил да го убият ли .В Бургас е така мутрите ти отнемат предимстото а си викнал бог да тие на помощ.

522

RE:Калин

преди 15 години

ти нещо мутра ли си що ли.Няколко души нападат един.взимат му палката удрят го по главата а ти ми говориш за 20-30 години за нападнатия.Вместо да говориш за произвола на мутрите ти ми плещиш някакви глупости за произвол

521

лекия

преди 15 години

до:Калин, ако някога си стрелял с някакво огнестрелно оръжие ще знаеш че то има откат който кара цевта да отива нагоре, 3тия изтрел в резултат от отката е отишъл нагоре

520

kaji si

преди 15 години

"Лично аз, като министър-председател, и всички членове на моето правителство твърдо и последователно отстояваме националните ни интереси във всяка сфера, която пряко засяга ежедневието на българските граждани", пише в приветствие Бойко Борисов по случай 101-та годишнина от обявяването на Независимостта на България.

519

me

преди 15 години

Калине, засранец нещастен, що се обаждаш където не трябва бе отвренгяс! Идея си нямаш за какво става въпрос, кой е убития и колко хора са плакали. ***!

518

Анонимен

преди 15 години

Няма такава държава по света!докараха полицията да няма никакви права срещу дори селските побоиници,които техните шефове хранят прокурори и садии!*** 2 пати изжадил нож срещу полицаите пак те му го отнели!Каде има токова нещо бе ДЪРЖАВО СМЕШНА!В америка само да посегне кам оръжие стиаха да го застрелят на момента!пак тои един пат го извадил те му го взели после още веднъж и тези гофаджии са задържани за 24 часа!БУРГАЗЛИИ СЪБОДЕТЕ СЕ ИЗЛЕЗТЕ ПО УЛИЦИТЕ!БРАВО НА ПОЛИЦАЯ ТОИ Е ГЕРОИ!

517

Анонимен

преди 15 години

Крайно време е законодател;ната власт (народното събрание ) да се намеси в работата на съдебната .Стига оправдания че изпалнителната нямала право да се меси .На изборите ви дадохме и двете господа от ГЕРБ ако сте забравили.Можете да променяте закони, да прочиствате магистратурата , ако искате разбира се .Какво става с политическата ви воля за справяне с престъпноста ???

516

лекия

преди 15 години

до:Бекуит, има много причини по които не можеш да го премахнеш, чувал ли си за приказката "бий магаре по магаре" точо такъв е случая и тука, не става с бой става само с чистка

515

Анонимен

преди 15 години

Kakvo e nakazanieto za "за превишаване на пределите при неизбежна самоотбрана", zashtoto na toq eks-policai i tiq veche 72h zad reshetkite sa mu mnogo ... pusnete go choveka nishto losho ne e napravil, ubil nekvi mutri, che super daje trqbva da go nagradim ? Alo prezidentcheto stiga nagrajdava samo sportisti mi pomisli i za tiq hora koito pravqt tova koeto vie ne pravite, trepqt banditi ...

514

Калин

преди 15 години

Двата изтрела в гърдите добре. Как ще оправдаеш третия в главата. Ако бяхме истинка държава със инститиции а не комунистически бардак. Въпросния Лисичков да е вкаран на топло за има няма 20 30 години. Година две ще го влачат из "съдилища" ще го вземат от вкъщи и така. Но какво правим с произвола и тази страна. До кога!

513

прав е Бекуит

преди 15 години

Нищо не разбирате и сте *** покварени бургазлии. Като е бил толкова вреден рижия, защо не го смачкахте вие, а чакахте от Галево деспотство да дойде човекот. ... Желева която може да става еврокомисар, по всеки заплетен казус има една рецепта, а именно думите : - Да се съобразяваме с реалностите.

512

Анонимен

преди 15 години

Да,ама от затвора се излиза,а от гроба не! Постъпъл е правилно за себе си,нищо,че според законите на *** ни държава е превишил правото си на защита! Нека всеки се запита ако на него му се случи така,как ще постъпи?! Ще се остави ли да го пребият или даже убият,разчитайки на същото това парвосъдие и полиция,които да открият и осъдят извършителите или ще се защитава както намери за необходимо за да оцелее,пренебрегвайки писаните закони???!!!

511

Анонимен

преди 15 години

TOVA PYK KAKVO OBSHTO IA S TEMATA?POREDNIQ BOLEN MOZYK

510

Анонимен

преди 15 години

Откакто Желева оглави МвНР, все едно там няма министър, а България на практика няма и външна политика. Единственото й ръководно деяние бе да си назначи съветник от Германия за 3000 евро заплата, докато редовият служител във Външно получава едва 430 лева

509

Анонимен

преди 15 години

На това му се вика-намерил си е майстора.Абсолютно оправдавам полицая,човека,да стои и да ги гледа ли?

508

Калин

преди 15 години

Европа е впрерила поглед какво става в болшевишка българия. Бойко и компания трябва да се доказват, искат да ги имат за някаква промяна, каквато естествено не са. Не съм антинастроен, това се възкреси милиционерското ГДБОП НЕ Е СЛУЧАЙНО!ДАНС може да беше недоносена , но това е от червените *** в нея. Тя иначе имаше бъдеще. Страната се превръща във все по недемократична и това е притеснително. Идва тотален грабеж и милиционерски произвол. Гоце и Бойко яко работят!

507

лекия

преди 15 години

до: Калин, това че е изтрелял 3 патрона въобще не означава че е натискал спусъка 3 пъти или се е целил, ако напишеш в ютубе.ком automatic glock pistol ще видиш как пистолета изтрелва 1 пълнител за 2-3 сек. , този пистолет има автоматичен режим на стрелба има и полуавтоматичен, това означава че Лисичков може само да е натиснал и пуснал спусъка много бързо а ако беше задържал можеше да ги простре всичките като прани ***

506

Анонимен

преди 15 години

СМЪРТ ЗА МУТРИТЕ!ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!СВОБОДА ЗА ЛИСИЧКОВ!

505

gsdfsd

преди 15 години

какъвто и да е бил Калоян ,него го няма вече ,а експолицая ще го лежи и това е ! Има разлика от самоотбрана до изстрел в гърдите.

504

Бекуит

преди 15 години

Нищо не разбирате и сте *** покварени бургазлии. Като е бил толкова вреден рижия, защо не го смачкахте вие, а чакахте от Галево деспотство да дойде човекот.