215

Анонимен

преди 14 години

Може ли едно и за мен?

214

справедлив

преди 14 години

"законите важат за всички, независимо от етнос, социален и финансов статус"Браво кмете БРАВО а сега може ли багерите да дойдат и до Слънчев бряг,Несебър и Свети влас

213

G

преди 14 години

От общината в Бургас отвърнаха на "Романи Бахт" с писмо до медиите, в което се казва, че "законите важат за всички, независимо от етнос, социален и финансов статус и че няма как да бъдат осигурени жилища за хора, които не отговарят на условията, за сметка на тези, които от години чакат за общински жилища и не са нарушили законите". БРАВО, САМО ТАКА! Каквото искат да казват от Европа. Премахват се нарушители. Общината няма от лалво да се ритеснява.

212

Анонимен

преди 14 години

Ninjiiiiiicherni ninjiiii

211

малко размисли

преди 14 години

След падането на визите винаги съм се чудел, защо нашия *** не тръгна по Европата да краде, проси и проституира а си остана в родната България?...нали уж запада по-богат от нас...отговора е много ***... големия бонус е, че в БГ данъци, тока, вода *** не плаща...отделно държавата им плаща помощи...коя друга нормална държава ще си позволи да търпи такова нещо?

210

браво общинари

преди 14 години

От общината в Бургас отвърнаха на "Романи Бахт" с писмо до медиите, в което се казва, че "законите важат за всички, независимо от етнос, социален и финансов статус и че няма как да бъдат осигурени жилища за хора, които не отговарят на условията, за сметка на тези, които от години чакат за общински жилища и не са нарушили законите".Кратко, точно, ясно! Евалла, машалла, аферим на общината.

209

Knock

преди 14 години

Мат`риала много взе да се пени нещо?!!! Някъде се греши в технологията!

208

sunny

преди 14 години

Защо толкова ни е страх от Европа, мама му стара?! Какво щели да кажат, ако понатиснем малко "малцинството", бреее, да не ни се развали "имиджа". Това са мерки против НЕЗАКОННИ действия, какво толкова. Да не би Франция, Германия или други да им цепят басма на *** си?! Стига сме ги галили тези ***!

207

коко

преди 14 години

Преди 20-тина години *** в блок 406 във варненския квартал "Владиславово" бяха качили кон на 4-тия етаж.В други блокове ползваха паркета за гориво за печките.Вижте "Столипиново" в Пловдив и няма какво да говорим повече.Тези жилища са построени за сметка на хора,които цял живот са се трепали и са живели под наем.Не можеше ли в тези жилища да живеят нормални хора,а не да се отглежда човекоподобен ***?

206

sunny, до АЗ

преди 14 години

Това заприличва на кюрдския въпрос в Турция. Той е сведен едва ли не до точна наука - кюрдите направят 2-3 атентата защото "не им се спазват правата и искането за автономия". Турците пък отговарят с наказателна акция заради "смъртта на невинни жертви". Разрушат някое село, а кюрдите получават пари от съответните фондации за да си построят ново. Няма оправия. За мене решението е създаване на национална гвардия за следене и наказване на антиобществени прояви. *** не трябва да се галят с перо.

205

АЗ

преди 14 години

Тези роми са много нагли.Колко българи има в България които няма къде да живеят?много!Но за тях не се вдига толкова шум.Защото българина трябва сам да се оправя,а на ромите трябва да им се помага?С какво са повече от нас?Нямам думи в колко скапана държава живеем!!!!!!!

204

може..да...

преди 14 години

Ще получите общински жилища, ама преди това ще си платите сметките за вода, ток, смет и т.н. дето сте ги натрупали през целия си живот, нагли *** мръсни!!!

203

коко

преди 14 години

Избийте от главата на *** илюзията,че обществото е длъжно да се грижи за тях,а те да крадат и убиват.Направете ги най -сетне равни с останалите пред закона.Макар че може би заедно с манипулиращите ги комунисти би трябвало да са извън закона.

202

Анонимен

преди 14 години

Да им се прведоставят метални жилища на няколко километра навътре и надолу в морето и няма да плащат нищо . Аз лично бих участвал в изграждането на такива, добре затворени и нехерметизирани жилища за ***.

201

ivanko75

преди 14 години

Общински жилища ли?!!И аз искам ама нямааааа.Всъщност има "общински",но както си го намериш всеки месец плащам по 200 лв. ,ток,вода отделно.АКО СЕГА ИМ ДАДАТ ОБЩИНСКИ ЖИЛИЩА ТО АЗ ОТ ДНЕС СЪМ ***!!!

200

Анонимен

преди 14 години

Кмета на Бургас е за награда ,дай боже повече такива кметове и ще се отървем от гадната миризлива ***.

199

АЗ

преди 14 години

Самите роми нямат толкова акъл и знания къде да се жалват - ромските организации обаче непрестанно тръбят за проблемите им, не защото им пука и искат да им помогнат, а защото усвояват средства за лична употреба от отпусканите европейски помощи. Европа трябва внимателно да се вглежда за какво и къде отиват парите отпускани като помощи за интеграция на ромското население.Хора били - ми да ходят в някое обезлюдено село, зеленчуци, *** - гладни няма да останат, но няма да има от кой да крадат...

198

Анонимен

преди 14 години

По селата има много изоставени стопански п остройки - марш там! Защо общински жилища в Бургас? Не щете ли в Манхатън *** такива!

197

Анонимен

преди 14 години

*** гадното племе искали в еднодневен срок да им се предоставят жилища. Може ако в еднодневен срок представят документи че работят,плащат ток вода и данъци.Иначе да си заминават.

196

Анонимен

преди 14 години

Как бе, Анонимке, да ги пратят на полето? Нали тогава БГ ще произвежда нещо, и икономиката ще нараства, а целта е да внасяме и на чужди държави да плащаме, и ние да затъваме. Да, чудесна идея имаш да работят на полето, ама какво?