33

Поправка

преди 14 години

"Роми пишат жалба до ЕК" - неправилно !"Хюмнетата от Хелзинкския комитет пишат от името на роми жалба до ЕК" - правилно !

32

dalibor

преди 14 години

nqma li koi da napravi edna gazova kamera

31

Amenhotep

преди 14 години

Това са 1, максимум 2 % от общото цяло. Дори и сред НЕИНТЕГРИРУЕМИТЕ има ИНТЕГРИРУЕМИ, но това съвсем не прави останалите НЕИНТЕГРИРУЕМИ - ИНТЕГРИРУЕМИ!

30

Ужас

преди 14 години

Вбесих се от тая пропаганда!!! Как може да се тиражира навсякъде...най-вече по европейските институции...които са обикновено коне с капаци...че *** НЯМАЛИ ПРАВА?!?! АЗ НЯМАМ ПРАВА в собствената ми държава, ЗАЩОТО *** е очевадно, че имат повече права от мен!!! Те са ***! Нямат собственост...живеят незаконно...не плащат ток, вода , данъци...АЗ ИМ ГИ ПЛАЩАМ!!! Всички ние трябва да пишем *** жалби!!!

29

Анонимен

преди 14 години

Тия от горно езеорво не са от тия дето си плащат сметките....

28

.|.

преди 14 години

Що не е жив сега Иля Репин да им драсне една картина как "Роми пишат писмо до ЕК"!

27

marial

преди 14 години

Има и нормални роми... работят, плащат си сметките, данъците,пращат си децата на училище... признавам ,че са малко но все пак има.

26

Ужас

преди 14 години

Аб еей!!! Нещастници - там в хелзинки, или който разпореди да не им се събарят бараките...защото точно така май ще стане!!! Аз си скъсвам *** от бачкане да си платя тока...също така жилището си е мое, купено със скъсване от работа!!! А тея низши *** чак пък и жабли ще пишат, да им се оставят незаконните коптори на общинската земя!!! Тези *** трябва да се избиват...явно сруг шанс няма...не искам да им плащам тока!!! Това никъде го няма!!! Това не са хора...разберете го всички...

25

dalibor

преди 14 години

po dobre napravo im drasnete kle4kata

24

Анонимен

преди 14 години

Добре звучи, сега да вземем да напишем и ние една жалба до ЕК? На английски на малцинство като ромското се вика "vocal minority", т.е. малцинство, което има голяма гласност и дори и хиляда човека от това малцинство да са засегнати, то винаги им се обръща внимание. Въпроса е - защо ние не пишем жалби до ЕК по такива въпроси? Защо само ромите и ромските организации пишат? Така от европейските институции си мислят, че ние нямаме забележки към ромите, само те към нас.

23

puh

преди 14 години

*** si kashtite....A za 50-60 godini,mojeha da se hvanat da rabotiat,kakto vsichki normalni hora,i da si postroiat snosni kashti na zakonni mesta.... Az imah edno bungalo na moi si imot,no mi go butnaha,zashtoyo ne bilo zakonno postroeno,ama ne se setih da pisha do Helzinki,a pa ne sam i rom....

22

Да

преди 14 години

Да не се мъчат да пищат-направо да се заселят покрай Бюксел също така както край Бургас или София-абсолютно незаконно,незачитащи никой ,освен себе си.Като им вмиришот чистичкото градче,окрадат ги хубавичко и им източат де що социални фондове имат ще ги питам европейци!Ама май бързичко ни ги връщат и не искат и да ги чуят,поне на тяхна територия.Та по-най-бързия начин в Брюксел,да видим как ще стане ромското включване.

21

Amenhotep

преди 14 години

Храни куче, да те лае!

20

Митев

преди 14 години

Извинявам се, но това на снимката къща ли е? И е изтраяло 50 години?! Ами адвокатите на общината да пратят тази снимка на "къщата" на съда и да ги питат дали ще им разрешат подобно нещо на някоя поляня в Хелзинги!!!

19

Тоня

преди 14 години

Да, в България има дискриминация, неуважаеми неработещи роми, т.е. ***! Но дискриминираните сме ние, работещите българи! Ние ви плащаме социалните помощи, електричеството и водата... Ние търпим кражбите и мародерствата ви, зловонните ви гета, неграмотността ви, мързела ви, наглостта и арогантността ви... Ние отглеждаме вашите изоставени деца по детските домове... А вашите лидери само опоскват европейските фондове и програми за лично облагодетелстване! И искат и още, и още, и още...

18

Amenhotep

преди 14 години

Уважаеми барато ЕС,Ние *** от маалата, са оплакуваме, че ни бутнаха НЕЗАКОННИТЕ коптори и не ни дават да крадем и изнасилваме. Това е дискриминация! Ние ромити сме племе, дето требе да живее в НЕЗАКОННИ коптори и да се храни от кражби и социални помощи. Това са нашите колтурни особености и ний искаме те да се уважават. Бате ЕС, айде да ни уважиш молбътъ, щот ще изпратиме 10 000 братя *** у Брюксело.

17

18

преди 14 години

Ние,българите,да се заробваме с кредити за жилища,за парцели,а мангавата-да се разпространява където си иска!??? Не да се събаря,а направо кратер да остане от тези гета!!!!

16

Amenhotep

преди 14 години

"Роми пишат"Това някакъв майтап ли е?

15

Анонимен

преди 14 години

с тия *** няма управия. не всички са такива *** повечето няма такава напаст като тях.

14

Анонимен

преди 14 години

neka pi6at...6tom mojeli da pi6at