116

AAA

преди 15 години

"S MIZERIQ NE SE PRAVI TURIZYM" - MNOGO DOBRE KAZANO

115

Несъгласен

преди 15 години

Абе, чета няколко вече коментара, че Бойко Борисов бил единствения премиер, който започнал да прави нещо ! И какво по-точно е започнал да прави, ако не е тайна ?! С какво той е по-различен от предшествениците си, освен с това, че е майстор на PR акциите като тази да праща правителствения самолет да прибира този и онзи ... Това ли е големия политик ? Това ли е големия държавник според вас !? Че то това мога и аз да го направя, ако съм премиер на България ! Може и всеки един от вас ...

114

Димитър

преди 15 години

Абе в развитите държави когато се качиш в такси, автобус с билета си имаш.. ЗАСТРАХОВКА. В БЮРМ има ли подобно нещо ? Би трябвало всеки с качването си на корабчето да има билет в който е включена застраховка.

113

бате

преди 15 години

Бойко е *** , *** , та чак вдлъбнат !

112

Анонимен

преди 15 години

Лесно е да прехвъллиш цялата вина.

111

Димитър

преди 15 години

Съгласен съм с ББ. Нашите фирми може да имат нарушение, но не те са предизвикали този слчуай и БЮРМ трябва да си понесе вината.

110

аз

преди 15 години

техния подаде оставка-евала,а за нашия сме виновни че го търпим....така е като нямаме гражданско общество...

109

grey eagle

преди 15 години

до ТТТуроператорите нямат правомощия да проверяват каквото и да е по кораби, дори и в България. За това си има Морска Администрация и Класификационни Организации, те издават сертификатите и проверяват всички плавателни съдове.Навярно има такава организация и в Македония. Тях трябва да дърпат и естествено екипажа, поддръжката е изцяло тяхно задължениеВ края на краищата авария на кораб винаги може да стане.Жалко за хората. Господ да ги прости.

108

SAPATA

преди 15 години

Или си глупав,или си луд,или си сляп. Най-добре е да си луд, че да ти прости човек.15 българи загинаха, ти се занимаваш с пропаганда.Само си припомни какво беше, когато 11 български войника изгоряха.Или не ти изнася?

107

Хей

преди 15 години

..цялото БЕЗОБРАЗИЕ СИ Е НАЩЕ *** ,АВТОМОБИЛНА АДМИНИСТРАЦИЯ" .. ..ОСВЕМ ,РЕКЕТ ,ДРУГО НИЩО НЕ ПРАВЯТ ,ПРЕМИЕР МИНИСТРЕ ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

106

Анонимен

преди 15 години

Като чета ми става жал за тези хора които живеят в злоба и само плюят. Колкото и да не ви се харесва Борисов, той е единствения премиер които започна да прави нещо по същество, единствения прям и честен, единствения земен премиер. Колкото и да злобеете няма да промените нещата. От злоба се старее.

105

Конспиратор

преди 15 години

В този форум все по-бързо набира скорост шпиономанията, мизантропията, световната конспирация, хипохондрията, и каквито още можете да си помислите фобии, типични за шизоидно разстройство на личността. Я по-добре си стегнете задниците и започнете да работите вместо да висите пред компютрите и да изливате кофи с *** и глупости.

104

Капитан Немо

преди 15 години

Интересно няма ли кой да провери нашите корабчета, които организират пътешествия за половин час по морето. При това те плуват при доста по-лоши условия - понякога силни вълни и прочие. Те не са по-добри според мен, там билети също не се дават, не ги виждам да са много нови и цяло чудо е че не е станало нещо подобно

103

ТТ

преди 15 години

Харесвам Бойко, гласувах за него, но малко повечко да внимава какво казва."в мизерията, в която се опитват да правят бизнес"-по-леко с квалификациите защото и ние не сме благодатна среда за туризъм.То по тази логика не трябва да стъпи турист в България.Ние и те(макетата) сме едно *** разделено от колелото на историята-гольовци и сиромаси.

102

онбашията

преди 15 години

съгласен съм с тебе, аз му казвам "синдром на служителя". повечето бачкат някаква абсолютно неизискваща вземане на решения работа и живеят в някакъв илюзорен свят, където ако нещята се правят "както трябва", не стават никакви грешки. симптомите са фалцетна претенциозност, търсене на кусури на всичко, както и злостно оплюване по всички хора, които реално вършат нещо. лечение: як гърч по казармен образец, за по-тежките случаи може да се добавят в терапевтични дози издевателство и тормоз.

101

Една туристка

преди 15 години

Правилно ТТ: Туроператорът може и да е проверил, лицензии, сертификати, техн. преглед и то всичко да си е наред. Какво друго може да направи? Да провери техн. изправност ли?

100

Анонимен

преди 15 години

дО 96 *** не се пиши пенсионер защото само такива като теб опозориха България

99

ТТ

преди 15 години

Ама, техния министър на транспорта си подаде оставката заради морала, а нашия, като изгоря влака си остана на сладкия пост.

98

TT

преди 15 години

Македонците си носят вината за изправността на корабчето и прочие.Да не би наште корабчета да отговярят на всички изисквания-и при нас е като при макетата.Туроператора носи отговорност-да провери сертификати, разрешителни и прочие.Господ да ги прости.

97

Анонимен

преди 15 години

Абсолюгно е прав Бойко .Защо трябваше да чакат президента само да се регистрира че голяма грижа е положи???? А ХОРАТА ЩЯХА ДА СЕ ПРИБЕРАТ ПО РАНО И КАКВОТО Е НЕОБХОДИМО ТУК ДА СЕ ПРАВИ)( болница и т;н.) Нищо др; освен парадност г.н президент.Как се кръсти в Пловдивската църква??????СЪЩО. АМАН ОТ ЛИЦЕМЕРИЕТО МУ.