102

spasmi

преди 15 години

Е ТОВА ЩЕ НИ ЧАКА!ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРИТЕ!

101

СС

преди 15 години

ГЛУПОСТИ! НЯМА ТАОВА НЕЩО, ВСИЧКО Е ЛИЧНО! ЩЕ СЛОЖАТ НА ТЕХНИТЕ МЕСТА ХОРА БЛИЗКИ ДО ГЕРБЕРИТЕ, БЪДЕТЕ СИГУРНИ! ИДВА ВРЕМЕ ББ ДА СЕ ОТПЛАЩА ЗА ПОМОЩА ПРИ ИЗБОРИТЕ! ХАЙДЕ ДА НЕ СЕ ПРАВИ НА ГОЛЕМИЯ ГОТИН ПИЧ! ФАМИЛЯРНИЧЕНЕТО, И ДЪРЖАНИЕТО МУ ТИП "ГОЛЯМАТА РАБОТА" НЯМА ДА НИ ИЗМЪКНАТ ОТ КРИЗАТА! ГЛЕДАЙТЕ СЕГА КАКВО СТАВА С ДАНЪЦИТЕ И АКЦИЗИТЕ....;) А ЩЕШЕ ДА СВАЛЯ ДДС-то

100

пиянде

преди 15 години

е... не е така, нали нямаше да има отпуски?! Нали го гласуваха и приеха?! Или тогава само са се пошегували ;)

99

Е не е ли така?

преди 15 години

МИНАЛ Е САМО ЕДИН МЕСЕЦ. АКО ВИЕ, ПЛЮЕЩИТЕ, МОЖЕТЕ ДА СВЪРШИТЕ МНОГО ПОВЕЧЕ ЗА ЕДИН МЕСЕЦ ЗАЩО НЕ СИ НАПРАВИХТЕ ПАРТИЯ? А И МЕЖДУ ДРУГОТО - НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ Е В ОТПУСКА И СЕГА НЕ СЕ ПРИЕМАТ И ПРОМЕНЯТ ЗАКОНИ. ИЗЧАКАЙТЕ 2-3 МЕСЕЦА, ТОГАВА ПРАВЕТЕ ИЗКАЗВАНИЯ "БОЙКО ПОДАВАЙ ОСТАВКА".

98

Анонимен

преди 15 години

Същият тепегьоз като агент Боце

97

сашо

преди 15 години

Мутрите - вън от политиката !!

96

дфг

преди 15 години

Вътрешни на бившата ДС плащат на хора да плюят по Бойко...

95

пиянде

преди 15 години

е.... сега пък и "Kомунистическите мажоретки"... това, че от началото на възкачването си ББ само се оправдава от старото правителство е факт, който мисля не можеш да отречеш. Това, че въпреки трърдението, че няма да се почива, пекнаха телеса на плажовете на наша сметка - предполагам също не можеш да отречеш ;)Вярно е, че е рано да се говори против ББ (от изборите мина малко време), но... освен оправдания и закани нищо друго не виждаме.

94

Анонимен

преди 15 години

***-лице като ***.

93

до 89

преди 15 години

Нали? Що да не сложат някой гладен некадърен, но послушен и корумпиран гербер?! Шутове!

92

Kiro

преди 15 години

Това е най точното попадение на Бойка! Лика прилика с него - *** и изпълнителен!

91

?

преди 15 години

Къде ги видя тия нови хора и свежи сили? Дъртата кофа Цачева или кобилата Румяна Желева???? КЪДЕ???

90

Марин

преди 15 години

Носител на наградата ЗЛАТЕН КЛОУН на Световната циркова асоциация за 2009 - г-н Бойко Борисов, България !!!

89

Анонимен

преди 15 години

Брей жив да го оплачеш.Горкия човечец.

88

Анонимен

преди 15 години

Kомунистическите мажоретки прибирайте се.Работния ви ден свърши.доган и станишев няма да ви платят извънредни.И без това сами си приказвате ако сте забеляазли

87

Анонимен

преди 15 години

"За Кърджалийския МВР шеф ,който познавам лично ще ви кажа само 3 неща. 1 Живее в панелка на 19 години, кара Жигула комби на 22 год подарена от баща му и 3 всяка седмица ходи да си копае нивата човека за да има прясна салата на масата си. И не не сам нито от БСП ДПС ГЕРБ или която и да било друга абривиатура на хора чиято единсвена цел е да крадат. Ама е модерно да се хеитва по нетя ново-открит за 90% от пишещите тук. "Верно е, човека наистина е некорумпиран.

86

Анонимен

преди 15 години

Аз пък чакам оставката на Цецо- *** и Мухо-бойко!

85

Мунчо

преди 15 години

Цецо, "ровни" далаверите около ВЕЦ "Цанков камък" в Родопите.Там ще изкочат "липси" за около 100 милиона. Колко е гушнал Доган, който е наставника, чрез слугинчето си Мардик Папазян?

84

Бай Хуй

преди 15 години

Никога не съм бил фен на комунистите и турците, дори не ги понасям, обаче едно нещо не мога да не призная на СержГей, това че прозря бъдещето и още преди няколко месеца, поздрави групата на ГЕРБ с поздрава "Здравейте, циркаждии". Сигурно и самият той не си е давал сметка в момента, какъв пророк ще излезе. България и политическият й живот в момента е един огромен цирк, и ще става все по-огромен. Вервайте ми, нещо че не съм Цар.

83

Анонимен

преди 15 години

Защо на гръцкия остров дето бяхме това лято,гърците си мият всеки ден дворовете на хотелите с маркуча,а наште хора на село не могат градините си да полеят?Къде има повече вода-на онзи остров само от скали или при нас?И там обясняваха че водата им е евтина,даже имали БЕЗПЛАТНИ ДНИ ЗА ВОДАТА!