232

Човек

преди 14 години

и аз съм хапан и за секунда не съм си помислял такова нещо.. решението на проблема за бездомните кучета не е в избиването им! пък и бездомните кучета не са паднали от небето !

231

сико

преди 14 години

до анонимниа купи си парво пушка после ела ме застреляи да ме спреш да избивам ку4ета.

230

Анонимен

преди 14 години

*** ти си много умен, бе! Ми яж кучета тогава!

229

Не на мастиите

преди 14 години

Като си хапвате пилешко, свинско, телешко и други видове месо, замисляли ли сте се дали е хуманно!? Знаете ли как ги УМЪРТВЯВАТ!? И на всичкото отгоре те на никой не пречат. Защо не си ги хранят и гледат добрите фермери докато починат от старост!? Що ядете месо!? То и кучешкото се яде, ако се приеме някакъв подобен смешен закон, пак ще има вратичка.

228

ROSI

преди 14 години

ХАПАНА САМ ОТ КУЧЕТА НО НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ ЧЕ ИМА ТОЛКОВА ЖЕСТОКИ ХОРА ДА МИСЛЯТ КАК ДА УБИВАТ ЖИВОТНИТЕ МНОГО СА ЖАЛКИ

227

Анонимен

преди 14 години

А животинките хапят,защото така се отнасяме и ние към тях.................................................................................................Калина, престани да хапеш кучетата - после ние го отнасяме. Не ги хапи, чуваш ли, много те моля.

226

Анчо

преди 14 години

Това с кастрирането и обезпаразитяването е идиотщина измислена у нас. В нормалните държави уличните кучета и котки се прибират в приюти и ако за определено време не им се намери собственик се умъртвяват. И кастрирано куче разнася тении, бълхи и бяс. Ролята на организации като "4 лапи" в нормалните държави е да търсят приемни семейства за тези кучета и котки от приютите, а не да реват ако някой набие агресивен ***. Чухте ли другари?

225

сико

преди 14 години

защитата на кучетата се активизира

224

Не на мастиите

преди 14 години

Ами и аз това казвам!Не сме толкова богати, че да раздаваме пари за не свършена работа. Пък и икономически по изгодно е да се ликвидират.

223

Човек

преди 14 години

бате , я по-добре не мисли толкова, че като гледам не ти се отдава, ама грам

222

Анонимен

преди 14 години

Патронът струва толкова и за тебе. Плащам в брой!

221

сико

преди 14 години

до не на мастиите бате и аз мисла долу горе като тебе.защо оба4е да се дават луди пари след като един патрон е 50-60 стотинки

220

Човек

преди 14 години

значи казвате, ако куче ме охапе, да свитна на място, да го отровя...а ако човек ме нападне, ограби пребие и т.н , изнасили ... тогава ще ми разрешите ли да го изкормя бавно и мъчително, още повече, че човекът ще го е направил СЪЗНАТЕЛНО! тогава какво ще кажете, не е ли време да се саморазправяме с индивидите изнасилвачи, побойници, крадци убийци АААА? Човекът винаги ще си остане най-опасното същество дори за самия себе си !

219

Не на мастиите

преди 14 години

И аз съм съгласен, че държавата има огромна вина. Най вече защото всичко става под масата. Дават се луди пари за "кастриране и ваксинирани", а реално нищо не се прави. Този проблем е отлична бизнес среда за някой фирми!!! Дори подозирам че умишлено се подхранва агресивното защитаване на кучетата. Затова и не се предприемат и мерки за контрол над питомните животни.

218

QUSI

преди 14 години

До 212Е пич, дай да будем хуманни и ние малко, така ще се мъчат а и може някое домашно куче да го налапа тоя кренвирш. Предлагам изпитания хуманен метот на директната съчма, поне да не се мъчат.... все пак както казват някои тука дето много обичат пухкавите озверели пумиярчете - да проявим и ние малко жал към тях.

217

отвратена

преди 14 години

До 211: Точно, и аз споделям мнението ви , защото моите 3 кучета са с редовна ваксина, обезпаразитени вътрешно и външно. Винаги на каишка. Трябва да има глоби за стопани които не чистят след нуждите на любимците си.А за бездомните държавата е виновна - безхаберието на природозащитниците относно безопасното оцеляване на животните сред хората.

216

BUDA

преди 14 години

jelezni sarca

215

Калина

преди 14 години

Не мога да повярвам,че има толкова жестокост в тоя *** народ.А животинките хапят,защото така се отнасяме и ние към тях.

214

AAA

преди 14 години

И аз това им разправям , но те се имат за господ-решават човешки съдби.

213

сико

преди 14 години

до отвратенамаце осазнаи се малко.виждала ли си глутница кучета как се нахварля кам човек.след като видиш тогава пиши.вии набожните мислите само как да не нараните някои ама не става всеки пат