21

Нико

преди 14 години

Чората каквото търсил - намерил.Евала на полицаите!А съда ако си беше свършил работата да го вкара в затвора, а не да продължава да чори с 12 висящи дела, сега можеше да е жив.

20

аз

преди 14 години

И когато запърви път са ступали някого , ако ги бяха наказали ,щяха да ги накажат с мъмрене и част от заплатите, но те щяха да се научат да не го правят, като са им простили тогава са им направили мечешка услуга. Надявам се да го прочетат и разберат всички които защитават колегите си полицай, лекари и други....

19

Seifi

преди 14 години

Te za medali ne za zatvora. Ubili njakava marsha kojato razplakva maiki kato prodava dasterite im za *** nazapad i narkotici na drugite. Za toja *** li da plachim . Ako ne go bjaha ubili sada steshe da go iskara bolen i nai mnogo domashen arest. Tuk horata pod men ima mnogo moralisti mai.Ako beshe napravil njakoja ot vashite dasteri prostitutka kakvo stjahte da peete ?

18

пострадал

преди 14 години

зъб за зъб око за око законите да се спазват от всички

17

аз

преди 14 години

Аз пък знам за напълно невинно момиче , което полицаите пребиха в Горна Оряховица, щото е ***, а тя даже не е *** , просто е ***. И после покриха пак колегите си във вътрешното разследване. Тогава Казах на шефа им, грешиш като ги покриваш, утре ще мислят , че така трябва да се прави и ще стигнат до по-лошо. Както тея дето убиха човека. Да той може и да е престъпник , но те не са съдии, за да решават за човешкия живот.

16

do Kristina

преди 14 години

Кристина в една нормална държава правомощията и задълженията на полицията са съвсем различни от това да определят кой да живее и кой да умре. Чората най-вероятно е извърщил достатъчно гадости в краткия си живот, но не тези петимата са му съдници. Ако утре твоето дете бъде натиснато от пет горили по 120 кг., а той е с белезници на гърба ще имаш друго мнение.

15

О

преди 14 години

Някаква присъда за Чората има ли? Не! Просто е бил неудобен на някого, трябвало е да го сплашат, но са се престарали, за което да си понесат последствията и отговорностите.А това кой е престъпник и кой не, решава съда. И аз Деянчо ако обявя (особенно ако съм полицай), че сестра ти е К...., ти върви после ни доказвай, че нямаш сестра.

14

Nasko

преди 14 години

Кристнче:))Не е въпроса, дали е тази мутра Чората, а това, че тези тарикати и повече мутри от него, не спазват закона и ЕЛЕМЕНТАРНИТЕ ЧОВЕШКИ ПРАВА!Всички ние им плащаме, за да Работят професионално!Погледни ги само?Или нямаш наблюдения как се държат с всички нас, все едно сме им задължени!При Министър щели да ходят, да отодат в Централния, за да разберат и останалите, че е крайно време, по НИКАКЪВ повод да не посягат, освен в случай на самозащита!!

13

Мери

преди 14 години

Конкретно за такива които дръстят с наркотици младежта, и утре може да подаде и на моето дете, ДА бих предпочела.След като съдебната власт не си върши работата адекватно и тези продавачи на смърт са отново и отново пускани след всеки арест , да няма да възразя всеки такъв арест да завършва със смърт.По добре един такъв от колкото моето дете.

12

jimi

преди 14 години

На тези полицаи трябва да им дадат медали,а не да ги вкарат в затвора.Защото престьпниците се самозабравиха,и се мислят за недосегаеми и безсмьртни.Колко осьдени има за Убииство или за нападение над полицай?- Николко.

11

hei

преди 14 години

Mnogo nagli tezi kuki ubiha 4ovek i s prava trqbva da lejat zanapred samo taka , su6toto i ot drugata strana koito posegne na policai v pandelata

10

-

преди 14 години

Чората е бил партия с тея кухи ченгета...Заедно са въртели далавери, знаел е много и в един момент се е оказал неудобен за дружките си...Затова при ареста са го "похарчили" като са мислели, че всичко ще се размине в хода на "Респекта"...Да, ама не...И сега всичко си дойде на мястото...Един *** по-малко и продажни ченгета (затваряли си очите при не едно и две изнасилвания от бившия авер) в панделата...Какво повече. За първи път правосъдието тържествува...

9

LM

преди 14 години

след като не ги съдят по-добре да ги трепят

8

Деян

преди 14 години

А като им се разминава на престъпниците? Нека ти перефразирам въпроса: 'А ти, бил ли си там за да знаеш, че НЕ Е оказал съпротива?' Защо поицаите винаги трябва да го отнасят, а да 'боготворим' престъпниците, щото имат пари ли? Сещам се като гледах интервюто със съпругата на Чората. Мъжът й загинал, а тя се хили ехидно и се заканва на полицаите. Така по-добре ли е, да ни управлява *** от гамени?

7

Kristina

преди 14 години

Айде бе Мери е много права, кво се загрижихте, за горкия Чората... Един по малко, емии чудесно! Пак полицията ви е виновна. Ако не го бяха утрепали, съда щеше да го пусне след месец два и тогава пак полицаите щяхте да плюете. Много кофти за тея присъди, всеки свинкна, че своеволията не се наказват в БГ и почнаха да си позволяват даже саморазправа с куките. В една нормална държава тва неможе да се случи! Бой до дупка, който оцелее оцелее, така ще се кротнат малко и ще видят, че не са над всичко!

6

Веско

преди 14 години

едни да ги застигне правосъдието..и пак е тъпо, че полицай получават години затвор за смърт на престъпник, а Стависки го помилваха, за смъртта на невинен човек

5

O

преди 14 години

Първо, бил ли си там за да си сигурен, че е оказвал съпротива? Както виждаш 5-*** са осъдените, а в акцията може да е имало и повече.Второ, "какво сме се загрижили....?" Ами ако днес на тези "антимафиоти" им се размине, утре ще продължат с усилено темпо, наглост и самочувствие, защото ще са сигурни, че са недосегаеми за правосъдието.Всеки ден се извършват арести и да попитам всичките ли трябва да завършват със смърт?

4

trb

преди 14 години

superr...dano izgniqt v zatvora za nazidanie na si4ki curvuli policaite ..shtoto po dolno pleme ot tqh nqma...spirat te..prosqt si pari .....i samo gledat da te preebat neshto......

3

pk

преди 14 години

tam im e mqstoto!!!

2

Мери

преди 14 години

Ченгетата изпълняват заповеди, като им кажат скачай-скачат, като им кажат бий-бият.А и тоя ако си беше седял кротко да го арестуват, а не да оказва съпротива и опит за бягство нямаше да го млатят толкова.А и какво сте се загрижили за някъв който продава дрога на деца?????