606

Ха Ха

преди 14 години

Това *** не е ли на Турски? Македонецо? Ходи да се търкаляш с УРУСПИИТЕ. И те със ***.

605

Do 603

преди 14 години

Ти виза имаш ли да пишеш във форум на страна от ЕС ? :)))

604

Do 603

преди 14 години

Ти виза имаш ли да пишеш във форум на страна от ЕС ? :)))

603

земите си я

преди 14 години

тая спаска е голема *** спала е со цела гевгелия и затоа социялата и одзеде детето земите си я дома кай вас во бугария на нас такви уруспии не ни требат во македония

602

Антимакедонец

преди 14 години

Няма да е лошо ако им хвърлим една атомна бомба

601

Ха Ха

преди 14 години

Ванче, не го заслужаваш мекерета е имало и винаги ще има. Малко са такива като тебе.

600

vetrilo

преди 14 години

taka se polu4ava kato ne misli s koi si liaga ...taka nare4enite makedonci sa s promiti mozaci i bivat naduhvani sre6tu nas za da ne se sblijavat dvete durjavi s edin ob6t koren...ima i sviasni makedon4eta no sa mnogo malko ..pove4eto sa izostanali ...a za makedonskite devoi4eta ..goliama iluzia e hubosta im ..grozni i nagli !!!! ruskinite sa sto puti po hubavi makar da sa ku..vi...

599

Анонимен

преди 14 години

тряжва и ние като гърците да дръпнем ръчната ,на промакедонските ( сръбски ) мекерета а европа да я гледат през крив макарон и не на последно място ВЕТО ЗА ЧЛЕНСТВО В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ

598

Анонимен

преди 14 години

ЩО Е МАКЕ.......Е ***

597

Гроздан

преди 14 години

На тази Спаска още не и е пресъхнал кладенеца ...

596

MER

преди 14 години

Като чета последното изречение от статията, си мисля, че на властите там въобще не им "пука" как се чувства едно българско момиченце без майка си и без лекарства. Възмутително! Гледам коментарите за двойно гражданство и си мисля, че при сегашното състояние на нещата, независимо от тези мнения, България трябва да помогне и да подкрепи тази жена. Дали щяха да постъпят така с някой от "своите" там? Знаем как "се спазват законите" там, където законът не се спазва...За това поне имаме впечатления!!!

595

Анонимен

преди 14 години

Ще ви се месим.....и не само за Спаска! Случая с невинно осъдения в Скопие,Мирослав Ризински е още по-голямо престъпление срещу човешките права от това срещу Спаска!

594

Ванче Михайлов

преди 14 години

Макяви бугаромакедонска! Малко ли години се борих за българите в македония та и сега неме оставяте да почивам и ми вдигате костите от земята! Седите и се чудите какво да правите! Не сте ли чували за моята максима со кротце со благо со малко лубуд и Спаска ке си оди дома вместо да гние в затвора! Немале кой от политиците смешници да се изправи и да кресне по посока на Скопие - стига резилихте и нас и себеси! Нема ли кой? Море като грабна едно дърво - кютек и ритканици до поумняване!

593

Ха Ха

преди 14 години

Ако го чувсташ тоя за президент, значи сме две различни държави. Той не ми е президент.

592

Анонимен

преди 14 години

Ходих в Македония по работа и мога съвсем спокойно да кажа,че са добри хора но с вързани права и смотани закони.Там цари комунизъм и мизерия има богати и бедни в никакъв случай средна класа,най-вероятно мъжът на българката да е от по-заможните или най-малкото да е на по-висок пост и затова да се е получило така.Дано майката да си намери детето и да се прибере тук.

591

Наблюдател

преди 14 години

Браво на външно министерство! Ред е и президента да предприеме нещо! Не мога да си обясня странното мълчание на г-н президента. Или той е над тези неща

590

Роко

преди 14 години

В Македония си уважават законите, за разлика от нас.

589

аз

преди 14 години

Никаква българка не си ти! Защото не познаваш историята на народа, сред когото живееш. Ако я познаваше, щеше да знаеш за какво иде реч.

588

!!!

преди 14 години

Роднините на детето трябва да го изискат чрез МВнР от соц. служби или където е настанено. То е оставено от съда за отглеждане на майката и трябва да остане при нейните роднини. Следващата стъпка е Премиерът да разговаля лично с Премиерът на Македония по този въпрос. Присъдата е влязла в сила, но може да се обжалва. А решението може да да се вземе и на едно заседание. Премиерът трябва да прояви дипломатичност и твърдост.

587

аз

преди 14 години

Тикнали са я в "Идризово"! Това има символичен характер. В този затвор са изтезавани и избивани арестуваните българи след 1944 г. от югокомунистите. По този начин искат да сплашат и днешните българи в Македония - да не надигат много глава! Блокада, тотална блокада за НАТО и ЕС на коминтерновското творение БЮРМ!!!