75

Jelev

преди 14 години

Do 65 - Pri Jivkov zapochna stpoeja , a Simeon za 4 god.,osven che ostaria,napravi i edna cheshma niakade i okrade BG.

74

Дон Лупи

преди 14 години

Каква ми е ползата от нова АЕЦ, ако плащам 17 ст. за киловатчас, а токът се изнася за 3,5 цента, пък били те и евроцента. България се самозадоволява с ел.енергия и има излишък за износ и така ще е още дълги години. Някой ще ми обясни ли защо трябва да субсидирам чуждите икономики с евтин ток, а тук да ми съдират по три кожи ?

73

кожен лекар

преди 14 години

гоцееееее,и от трипер не можеш се пази,и от енергетика не схвашаш,аре на село като желко желев да гушите патици

72

некрадец

преди 14 години

Виж си рейтинга под 5% е, виж процента на неодобрението над 90%. Ти не си президент на България, ти си защитиник на руските интереси ! Ти си продажник и национален предател ! Най-добре си трай, ако не искаш да бъдеш изритан с камъни от Президентството. Ти си избран с гласовете на ДПС ти си срам и позор за България. Ти си нон-грата в цивилизования свят назапад от Анкара ! Срии се и не се показвай повече, където и да отидеш те освиркват ! Да споменавам ли спонсорите те - крадци на ЕС фондове.

71

Zidar

преди 14 години

Abe da me viknat men shte im q postroq za bez pari be! 40 lv na kvadrat zimam !

70

Анонимен

преди 14 години

Ванчо точно тези проекти са най-чисти защото не се контролират от САЩ.

69

Пътник

преди 14 години

М да не можем да си позволим нова централа. Е ще внасяме ток тогава. То и Козлодуй може да затворим че ни е много на загуба и да ви внасчме ток. А гърци румунци че и от западните балкани да се мъчат да си правят атомни централи.

68

Ванчо Михайлов

преди 14 години

Всички проекти за които говори радомирския *** са изгодни единствено за тъй скъпата му Русия! Червенеят комедиант, който стадото наречено народ отново си избра за президент, е толкова объркан в своите възгледи, че отново сънува мокри сънища в прегръдките брежнев, путин и ленин. Гоце, гоцееее....всичко отдавна свърши!!!

67

До АЕЦ Белене

преди 14 години

Те, германците, от много недоумения си затвориха централите и сега се чудят как да ги отворят пак. Когато става дума за ядрена енергетика, не ми давай за пример германците с техните виждания за ефективност, хахаха, голяма ефективност, да си затвориш ядрените централи...хахах....:-)

66

Ивайло

преди 14 години

Щом сме построили една атомна централа, защо да не можем да построим и втора? Дори има предложения за финансирането и !

65

Анонимен

преди 14 години

Къде да почета неустойката няма начин да няма , обурудването е поръчано преведени са 200милиона , на площатката са похарчени сума пари. Фирмата в която прави геоложки проучвания няколко сондажа за 40хил. лв. и то като подизпълнител .

64

До 62

преди 14 години

62, Не са глупави, просто могат да си го позволят. България не е Франция, не е и Германия. Нали си го забелязал?

63

Анонимен

преди 14 години

Ако забатачат 6-10 млрд. за Белене ще пищите, че образованието, сигурността и т.н куцат, нали? Аз лично съм благодарен на руснаците, че са ни освободили от ***, но това не ме кара да си купя Москвич, когато мога да взема Мерцедес !

62

Ивайло

преди 14 години

Отново да попитам - по-глупави ли са САЩ, Англия , Япония (дори и Германия мисля) че ще строят нови атомни централи? - а всяка от тези страни има десетки атомни централи на своя територия и изнася ел. енергия и в момента!Някой по-долу написа че и Италия мислела да отваря атомните си централи.

61

Jelev

преди 14 години

Do 49 - Kakav zar,be kolega.Kato ne poznavash neshtata zashto podvejdash horata.Pocheti malko itogava pishi gluposti.

60

Анонимен

преди 14 години

А САЩ базите за кой са изгодни , киргизия даде база на САЩ за 1милярд наем. А БТК на кой е изгодна собственост на САЩ .

59

Анонимен

преди 14 години

в момента завърши подобна централа в САЩ с 2 реактова цената и е 8милярда долара.

58

Анонимен

преди 14 години

Всички тук забравят, че България е бедна държава и просто няма средства за този проект. Едно е да искаш, друго е да можеш !Да не говорим, че *** са подписали при условия, които са изгодни само за Путин и Раша !

57

АЕЦ Белене

преди 14 години

За съжаление строителството на АЕЦ белене е надписано от комуноидите, нали техните идоли от руска страна ще го стоят. Германците дори недоумяват за какво са нужно толнова много стрдства за постояването. Овен това енергийната ефективонст е под въпрос - как са я смятали, наистина за благото на народа, или наушким за благото на обръчите.

56

Влади

преди 14 години

Стига с тоя тъпизъм - енергиен център на балканите - затова плащаме най-скъпия ток. Нали бяхме и център на вселената по отношение на руския газ - оказа се, че сме най-зле, защото хората са отчели нездравото ни отношение към тях , зер можем да им врътнем кранчето и са си намерили алтернативи. А ние ревнахме и почнахме да се молим и на папуасите да ни пратят газ. До това ни доведе зависимостта от скъпата на сърцето на Гоце, Русия. Така е и с АЕЦ-а