40

Мунка

преди 15 години

Не се стягай, пич, човекът сигурно има предвид неграмотните, а не необразованите. Защото образованието не е гаранция за акъл и грамотност. Не виждате ли какви бисери и резултати имаше на матурите и на кандидатстудентските изпити. Егати средното образование! Не виждате ли как се купуват дипломи и изпити - егати и висшето образование! Разбира се, има и интелигентни хора, дай боже повече. Иначе ще си остане в сила поговорката: *** народ, слаба държава.

39

Запушен

преди 15 години

Теб не те бръсна за слива, като къв се явяваш и за кво се бориш?

38

Ивайло

преди 15 години

Вчера в сайта на Дарик пишеше че сините нямало да подкрепят кабинета на Борисов, а днес научаваме че са взели ново решение да го подкрепят - явно Мартинчо се е стреснал от конското което Бате му Бойко им чете вчера по една телевизия :-)

37

Анонимен

преди 15 години

Заставам зад БД. , ти да се огледаш в огледалото и пак ела.

36

jjj

преди 15 години

Ако не сте правили гей секс, натискайте палец нагоре. Ако сте правили еднополова любов - палец надолу

35

ТЕДИНКА

преди 15 години

БД допреди 2 месеца беше комунист сега видя накъде духа вяртъра и стана десен, другия парламент може и турчин да стане, само и само да е във властта. Абсолютно безпринципен, арогантен, *** популист. Той ако е професор аз съм астронафт.Гласувах за герб, но съм много разочарована от избора на ББ.

34

Artur

преди 15 години

Г-н Б. Борисов,Моля назначете парламентарна комисия за борба с корупцията. Предлагам Ви следния състав:1. Председател - г-н Ахмед Доган2. Зам. председател - г-н Р. Овч.3. Членове - Ив. Костов, М.Димитров и др. по Ваш избор.Моля за експерти към комисията да се назначат Стафан Софиянски и Вальо наТолото.

33

Дядо Поп

преди 15 години

Туй което казваш - нац. съвет- 3-*** души на по ракия със салата. Бах маа му и партия

32

Artur

преди 15 години

Б.Димитров е публична личност от години и винаги е бил последователен в защитата на българщината. Той не е човек появил се в последния момент и най-маловажното, което може да се каже за него е, че е приятел с ББ. Б.Димитров е първо ерудиран, второ - принципен, трето - патриот и най-нак всичко останало. Може би предлагате Илияна Йотова да се занимава с българите в чужбина? Или пък никой да не се занимава? Нали - няма да харчим от нашите пари за "предателите" напуснали България прогонени от "успехите" на СДС+ ДПС, БСП+ДПС ?

31

Анонимен

преди 15 години

Симпатизанти и несимпатизанти на Борисов, не може да бъде истина министър председателят на парламентарна република да каже: Първо да си подредя парламентя, възложил съм на парламента, доказал е професионализма си пред мен/за кандидата за министър на икономиката/. Такива изрази винаги трябва да ни поставят нащрек. Всички.

30

Atila

преди 15 години

Тоя изглежда като пасивен .... Костов Доган и Станишев на бесило

29

ТЕДИНКА

преди 15 години

БД, е една разплута гнусна ***, доносник и престъпник, няма място в кабинета, не мога да разбера как го е сложил Бойко - срам !

28

туй беше за 23

преди 15 години

Да си затвори устата синия провокатор, дето се е писал НАПУШЕН ЖУРНАЛИСТ. Сините говнянковци думата подмяна на вота най обичат да я дъвчат!

27

без значение....

преди 15 години

Ето как се доказва неграмотността на народа ни...Логически погледнато днес е събота, и тече заседанието на националния съвет...Мартин случайно да не почива днес...***...Освен, че народа ни вярва на всичко, което излиза по медиите, той не търси истината, и затова му поднасят само това, което вдига рейтинга....Жалко, жалко...Къде е Левски, че да се обърне от гроба...

26

до 21

преди 15 години

Ами тъй излиза. Сините кадърчета отивайки на разноски на разни секти от САЩ да "получат образование" , стават еничари , плюят на нашата вяра за пари, и то не много.

25

Алекс

преди 15 години

Този път ние гласувахме за българи. Божидар Димитров е българин. Изключително интелигентен, ерудиран и обичащ родината и съгражданите си. Поради тези си качества този човек заслужава моята подкрепа, а вярвам и на всички българи.

24

СТАМАТ

преди 15 години

КЪДЕ ЩЕ ИДАТ ТЪПИТЕ КОСТОВИСТИ....ББ ГИ ПРЕДУПРЕДИ НЕЩО НАСКОРО!!!

23

напушеният журналист

преди 15 години

*** заблудените сте всички. Поставянто на Божидар Димитров не е ли подмяна на ВАШИЯ вот ???? Или май пак сте гласували без да знаете за кого...

22

Мърморков

преди 15 години

Ако сега бутнат кабинета сините трябва да им е ясно че заедно с РЗС заминават в забвението при НДСВ и другите политически трупове друга алтернатива нямат . Дано Борисов да осъзнае овреме кой са му приятелите и че трябва всячески да ги подкрепя . Борисов трябва по най-бързия начин да вкара Ирена Кръстева и синът и там където им е местото .Те и тяхната медиина група обслужваща ДПС са срам за страната ни и са един от символите на КОРУПЦИЯТА в БЪЛГАРИЯ .Трябва да се направи спешна ревизия ПТРХОДА

21

Анонимен

преди 15 години

Абе тоя грозник подскача в сектата и пее.Така ли? И цяла събота лежи като резан турчин.