26

TANKIST

преди 14 години

DURJITE NA BULGARITE NAI MALKO IZVINENIE ZA GENOCIDA !

25

aqnonimen

преди 14 години

vernoe pravi sa turtsite daljim im 50 miliarda evro za genotsida nad tqx...........

24

до турчин- 22

преди 14 години

А колко дължи Турция на тракийските българи,знаеш ли???

23

Анонимен

преди 14 години

Не подценявайте Силвио Берлускони - вижте къде се събраха лидерите на Г8 - в Италия!

22

tur4in

преди 14 години

BG prokudi 300 hilqdi turtsi za tqx dalji 50 miliarda evro.deloto prodaljava vav xaga.........

21

Анонимен

преди 14 години

Това че някаква сменяема и подкупна пионка като Барозу щял да бъде на церемонията по подписването в Турция - нищо не означава! По големия приоритет за Европа е Южен поток, както и Северен Поток до Германия- пак от Русия и голям застъпник за Южен поток е Берлускони!А плъховете от БСП продължават да правят поразия след поразия точно преди да бъдат изритани.

20

EI

преди 14 години

Според разчети на европейски газови експерти чрез този газопровод трябва да се осигуряват между 5 и 10 на сто от потреблението на газ в Европейския съюз. Същевременно "Набуко" дава възможност за диверсификация на доставчиците на синьо гориво за съюза, което ще засили енергийната сигурност на Европейския съюз."Проектът "Набуко" е от изключителна важност за енергийната сигурност и за политиката на разнообразяване на доставчиците и транзитните трасета. Подписването на споразумението ще покаже, че сме изпълнени с решимост газопроводът да стане реалност възможно най-бързо", заяви Жозе Мануел Барозу в навечерието на събитието.

19

Анонимен

преди 14 години

Те украинците изнудват европа црез газопровода ама скоро няма да ввлязат в европа.В случая Турция няма да пропусне възможността да изнудва където може.И с членството в НАТО също опита чрез Буш и сега чрез Обама но нестана нищо.На Обама и на Буш им казаха ако желаят могат да си направят Турция щат от Америка,засега турция трябва да решава други проблеми,като например признаването на гръцки Кипър,вроп.тер.както и разясняване на а с Бел.Тракия и още земи отнети от гърците.

18

*

преди 14 години

само как бързат да направят услуга на Турция - Сергей и останалите им *** - забележете кога правят тази поразия с Набуко - малко преди да бъдат изритани и на тяхно място да дойде новото правителство на ГЕРБ.

17

HIGH VOLTAGE

преди 14 години

SPORED MEN NAI DOBRE E SE MAXNEM OT TOZI EVRO SUIOZ BEZ TQH SHTE SME PO DOBRE A TE AKO ISKAT DA SI PREKARVAT GAZOPROVODI I DA SA PREGRU6TAT S TYRCIQ ! BULGARIQ NAVREMETO E BILA SILNA SLED VREME PAK SHTE E TAKA !

16

ЕС

преди 14 години

ЕС потвърди приоритета на НабукоПредседателят на Европейската комисия Жозе Мануел Барозу ще бъде в Анкара на 13 юли за подписването на междуправителственото споразумение за изграждане на газопровода "Набуко". Това съобщи днес говорителят на комисията Феран Тараделяс. Заедно с него на церемонията ще присъства и комисарят по енергетиката Андрис Пиобичамлгс. Това високо представяне на Европейската комисия на подписването е знак за много голямото значение, което се придава на проекта

15

anonimen

преди 14 години

ta volen e priqtel na amet,nali mu dade milionite.tese karat bey tak<a samo pred xorata.a si piqt i peqt zaedno

14

Ивайло

преди 14 години

Надявам се Никола Саркози и Ангела Меркел да продължават да спират с панделкаите анадолски фесове за ЕС, а турски *** като СерГейя - трябва и те да бъдат пратени в Азия - в Анадола!

13

HIGH VOLTAGE

преди 14 години

VOLEN SIDEROV E PROTIV TOVA

12

м22сс

преди 14 години

заради този газопровод ставаме още по зависими от скапаната турция... интересно ми е има ли поне един политик в българия, който да обслужва българските, а не резашките интереси..?

11

Теди Запрянова

преди 14 години

ТУРЦИЯ Е НЕРАЗДЕЛНА ЧАСТ ОТ НАТО И ЕС !

10

Анонимен

преди 14 години

серГЕЙ отива в Анадола - там, където му е мястото.

9

HIGH VOLTAGE

преди 14 години

xax ti seriozno li mislish che Borisov shte zastane protiv interesite na Turciq i Evropa ...Bulgariq e pulna s ovce i seki den sa obejdavam v tova

8

tur4in

преди 14 години

shto vi boli tolkova za nas.........ta vie balgarite sas nas ste kravni bratq............

7

Анонимен

преди 14 години

"Официалната церемония ще бъде в турската столица Анкара" - заради тази хамстерска щина на Станишев- Турция ще може в бъдеще да изнудва ЕС за приемането си в съюза.