87

хатерче

преди 14 години

Ако нямаше толко много безгрубначни *** щяхте да се молите за кокал ама на обратни бол и сега сички ше носиме бремето и ше се мазниме за едната слива. Или просто ше си изкараме парички и пак ше се молите :Д

86

Al Kotkone

преди 14 години

Аз съм на мнение ,че всички заигравки с ДНК, генетика, ядрена физика и т.н. вече стават много опасни и трябва да се забранят и прекратят. Вървим против Природата хора живеем много изкуствено, предначертано и от заместители, а не както са живели хиляди поколения преди нас.

85

Анонимен

преди 14 години

... СНИЖЕНИ физическите изисквания за департаментите по пожарна безопасност и в полицията, за да може за тези позиции да кандидатстват и жени. Резултата беше нарастване на тежките контузии, дните за отпуск и т.н и т.н. негативни за съответните системи последици. Но, тъй като е ПОЛИТИЧЕСКИ НЕКОРЕКТНО да се свързват такива факти един с друг такава информация може да се намери само по косвен начин. Хаха. И това е само един пример.

84

безпристрастна

преди 14 години

в малка грешка си- не слънцето окоол земята, а сълнецто около нея-жената:)))

83

хатерче

преди 14 години

В крайна сметка пак ъжете ще управляват света колкото и безполезни да са и дори да са пречка. В крайна сметка ше се стигне до първобитна разправа и ше и вържеш два шамара и ше мълчи. Радваите се че 70% от мъжете са обратни

82

Анонимен

преди 14 години

69 добре казано... максимално дръпната седалка напред гърди опрели във волана неспособност да прецени ситуацията.А само как въртат волона на малко количка като на автобус чавдар ... безценно.А какво да кажем как стискат скоростния лост ... навлажнило се пиче без *** не им давам повече година ще си жулат задницете по бордюрите

81

сетен

преди 14 години

да бе, да... затова мисиш тук

80

Няма значение

преди 14 години

До 69:За съжаление и тук грешиш (без да се заяждам). А ако все пак ти е трудно само на думи да ми повярваш, те каня на малка разходка с автомобил, какъвто нямам никакви затруднения да управлявам (смея да твърдя) по-добре от някои мъже.

79

Анонимен

преди 14 години

абе мъжът се е сетил, че земята се върти,а жената и днес си мисли, че слънцето се върти около земята

78

нимфа

преди 14 години

Цял следобед се "надвиквате" по темата, а довечера при кого ще си легнете и ще се гушнете...;) Мъжете и жените- едното НЕ може без другото :))))

77

Анонимен

преди 14 години

сигурно си "стар ерген"

76

Истинска жена

преди 14 години

Мъжете са най-прекрасното нещо на света!Нищо не може да ме убеди, че е по-добре да си сама.Ако искате да се държат с вас като с принцеси просто ги обичайте и ги глезете.Не се оплаквайте от тях.Аз съм много глезена жена-от съпруга си от колегите си/изцяло мъжки колектив/ и от приятелите ми мъже.Никога не съм познавала мъж, който да се държи гадно.Предполагам че е така защото и аз винаги съм се държала прекрасно с всички.Колегите ми ме носят на ръце просто.

75

Tombstone

преди 14 години

До 68: Всеки умен и уважаващ с си мъж, може да върши елементарни неща, като метене, чистене, пране, готвене и т.н, защото тези дейности неискат много акъл.

74

Анонимен

преди 14 години

Запитвал съм се, да. Отговора - жените ПОЖЕЛАХА да се занимават с дейности, които не съответстват добре на психологията и физиологията им (а в същото време децата им стоят по улиците и няма кой да ги възпитава). Поради това и тези промени. Вие си изберете дали мутантите, които се наричат "жени" там могат да бъдат възприемани нормално. Жените са по-ПРИСПОСОБИМИ, но това не означава, че са по-добри в КАКВОТО и да било. Но това дори не е всичко - пример: преди години в САЩ специално бяха ....

73

innosence

преди 14 години

Доста добре си служи мъжа ми (без изключения и в леглото), не мога без него и не го заменям за нищо

72

безпристрастна

преди 14 години

и все пак освен че земята се върти- да си сложиш джапанка на лицето би се сетил само мъж:)))

71

Анонимен

преди 14 години

Ти ще метеш, а мъжът ти ще се занимава с умствена дейност

70

До 61

преди 14 години

61, Кравите в Англия не са се преработили. Просто през вековете не е имало голям "обмен на гени", все пак са остров. Определено в Англия живеят едни от най-противните /и като характер/ женски индивиди от бялата раса. Ходи виж и после лей акъл.

69

Анонимен

преди 14 години

много силно се съмнявам, дори след още 100 години еволюция, поне мааалко по-голям процент от жените да започнат да шофират като мъжете.

68

някоя

преди 14 години

...."след гостите кой ще мете!?!"...