79

Анонимен

преди 15 години

стига сме били първата партия, малко и вие се радвайте във вашата държава и ние да ви гледаме сеира. как с оня *** се излагате :)

78

ПРЕСТЪПНИЦИ

преди 15 години

БСП И ДПС - 3% РАЗЛИКА, ПРАВЕТЕ СМЕТКА СЛЕД 4 ГОДИНИ! СТАНИШЕВ И ПЪРВАНОВ ЩЕ ГИ СЪДИ БЪЛГАРИЯ ЗАВТОРОТО ТУРСКО РОБСТВО, КОЕТО НАЛОЖИХА!Браво на Борисов!

77

ChUjBiNeCa

преди 15 години

Abe Bai, ti kak taka razbra, 4e nie deto sme v 4ujbina ne glasuvame be!!! Ti znae6 li, 4e balgarite v 4ujbina sa po-aktivni ot tiq v BG be mrasnik! Vie deto jiveete tam vi e po-malko grija za darjavata ni ot kolkoto nas!

76

Пильо Пеев

преди 15 години

Бивш комсомолец, бивш комунист, бивш монархист, бивш пожарникар, покровител на мутрите (180 неразкрити убийства като главен секретар), обещава всичко на всеки на всяка цена, без собствено мнение, хлъзгав като риба, без гръбнак, с огромен комплекс за малоценност. Най-удобния човешки материал за поръчков министър-председател. Веднага предложи услугите си на колониален администратор и кукловодите му от ЕНП и от (най-важния) ул. Козяк започнаха да го управляват с дистанционно. И този индивид ще ни изведе от кризата и ще вдигне жизненото равнище?

75

Анонимен

преди 15 години

Не трябва много акъл, за да се стриже тъпия и страхлив български народ.Бойко ще се справи.

74

Мюмюн

преди 15 години

Бате Мустафа, да дойда днес при теб за малко чок-чок ...

73

Анонимен

преди 15 години

do otgovarqshtite na Mustafa stavashe vypros

72

катя

преди 15 години

до Мустафа :мисля, че ДПС никога повече няма да е във властта, вземай си наргилето и на жена ти фереджето и си отивай в Турция, България е демократична, ама вия турците сте завоевателски народ и никога няма да си научите мястото-а то е извън Европейския съюз

71

Анонимен

преди 15 години

много си се объркал Мустафа, вие срахте и си го ядяхте, а което оставаше си го мазахте по гърба...

70

do otgovarqshtite na

преди 15 години

не усещате ли, че никакъв турчин не е той а мръсен провокатор, който цели да всява напрежениенякои хора имат ползва от това, но не и България

69

Мустафа

преди 15 години

Сърдит съм на всички и затова отивам в анадола да въртя чибуци!!!

68

Анонимен

преди 15 години

Червените и доган гризнаха...дръвчето.

67

до sim от една бълга

преди 15 години

кой ти каза че българите в чужбина не гласуват?ти знаеш ли с колко мъки ни отпуснаха повече от една избирателна секция?ти май нито телевизия гледаш нито новини четеш.ако несе беше намесила нова телевизия нямаше да могат много хора да могат да гласуват тук(Кипър)вчера.

66

BG turcin

преди 15 години

Мустафа, не се пише Зимиделие а Земеделие. България е на тоя хал защото цели 8 години я управляваха такива неграмотници като теб. Който иска да живее и да се реализира в България трябва на даучи български език. Около 99% от чиновниците от ДПС са малограмотни, ако не бяха партийни функционери щяха да станат общи работници по строежите. И слава богу сега ще им се даде тази възможност.

65

Мюмюн

преди 15 години

И аз бях там, и аз ***.

64

Мустафа

преди 15 години

Ние нарочно пуснахме властта, за да може да осърбате попарата на насраното до сега. Срахме 4 години ся вие ще го миете, после следващите избори пак сме на власт!

63

Любо

преди 15 години

Това, което управляващите очакваха стана. Дано Бойко не е въздух под налягяне. Защото самия той не е много умен, не че това е най-важното но дали той зане поне 1 чужд език?... Дано поне умен екип да събере около себе си в името на просперитета на България. Но историята тук показва лоша статистика ако се надяваме единствено на това... Ще поживеем пък ще видим

62

skitnik

преди 15 години

Вотът в Турция: 93 903 за Ахмед Доган, а като прибавим и още толкова от автобусите и туристите...........,тея гласове на следващите избори няма да ги има

61

Бай

преди 15 години

Българите в чужбина не гласуват, затова е така.

60

Анонимен

преди 15 години

a puk tezi deto mnogooo gi jelaqt partiite si zaminavat za anadola