33

Стария

преди 14 години

Този мазно изражение създаде в България проблема "Разделяй и владей", като противопостави с тази етническа партия българското християнско и мюсюлманско население. Българските турци са наши съграждани, те живеят същия живот както и ние, даже и по-лош. Но подлъгвани от от техните султани - депутати, тънещи в разкош, те гласуват за тази неконституционна партия, непрекъснато плашени за някакъв нов възродителен процес, който никога няма да се случи. Политиците ни насъскват едни срещу други.

32

до 19

преди 14 години

толкова ли ти се вижда хитър.Напротив толкова е елементарен или иначе казано ***.Жалко че и ти си такъв щом не можеш да го проумееш.

31

Анонимен

преди 14 години

Доган е много добър политик, ама нормално турче е и разбира се тях ще защитава поне го прави перфектно да добиат по-големи права от българите евала... :(

30

бьлгарин

преди 14 години

Лицемер си Аамеде

29

атакист

преди 14 години

Питам : КЪДЕ ОСТАВА БЪЛГАРСКАТА ЦЪРКВА ПРИ УСЛОВИЯТА НА ТУРЦИЗИРАНЕ НА ДЪРЖАВАТА НИ И ЗАЩО МЪЛЧИ !!!!!! АТАКА !!!!

28

Анонимен

преди 14 години

23, абстрахирайки се от темата за коментиране искам само едно да ти кажа. Един човек може да е толкова ***, че да обяви доган за най-велик политик или да гласува по сигнал, но по-*** и *** е човекът, който се подиграе с труда на някой. Въртели мотиките... сигурно щото повечето народ е като тебе - *** и мързелив, с големи претенции и 0 кпд. Народ като тоя си заслужава управниците.

27

мангусти мазни

преди 14 години

всичкото *** въз в туркистан да лъска обувки , *** мазни, турчиля

26

мюмюн

преди 14 години

аман от торба акълии милиционери..............СЛОВА ЗАВЕТИ"Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек в пълния смисъл на думата" в. "Знаме" бр. 23, 27 юли 1875 г. "Както окото е потребно за светлината, ухото за звукът, а разумът за разбирането и на най-простите истини, така също науката, образованието и развитието са потребни за който и да е народ, за да достигне до известна степен на своето благосъстояние..." в. "Знаме" бр. 1, 8 декември 1874 г. "Идеята за свободата е всесилна и любовта към нея сичко може да прави." в. "Знаме" 22, 13 юли 1875 г.

25

анонимен

преди 14 години

Махай се ,бе,читак !!! Ислямистки *** такива !!! Взимай си обръчите от ***,мошеници и фирми и се махай от Родината ни !!! България е на БЪЛГАРИТЕ !!! Вие сте пришълците !! Взимай си летящата чиния,подбирай си антуража и се махайте !!!!

24

До 20

преди 14 години

ремзи, причютелю! като викате за ниските изкупни цени на тютюна - що не кажете кой е виновен за тях? Кой е министър на земеделието, с коя квота е избран? Кой го е сложил там? Това ли емодерната политика? В 21-ви век да орете нивята с рало и кон? А чужденците ви снимат з аспомен - щото другаде в ЕС такова чудо няма! Чупите кръстове в джамията и се надявате Мохамед да ви реши проблемите! не Мохамед и Доган - даже Христос, Мохамед и Аллах коалиция да направят - пак ще си останете в лай-ната!

23

До 20

преди 14 години

Абе Ремзи, аркадашлар! Я ми кажи вашяит етнос - имам предвид овцете като теб, които катом им викнат Юруш - и вие тръгвате, без да се замисляте! Кога вие взехте да вдявате от велики държавнци? Кога някой от захлюпените гъби като вас е прочела нещо от световната история за да имате право да кажете за някой - велик държавник? Кога някой от тютонджиите като вас е отгърнал нещо да чете за наука, световна политика, история, социология? Въртите мотиките на тютюна от зори до здрач!

22

Путин

преди 14 години

До активистите на ДПС, Атака, ГЕРБ, БСП, Синята коалиция !Поискайте публично от Доган, Сидер, Бойко, Станишев и Костов да се спрат детските и помощите на неработещите ***-***, и да се възобновят спрените детски на работещите българи и турци. И знаете ли какво ще се случи с вас ?Ще бъдете далеч от всяко избираемо място и далеч от всяка важна длъжност. А после ще сте аут и от партиите, в които членувате.Не ми вярвате ?! Проверете тогава ...

21

el dorado

преди 14 години

Сериозно?!Я ми кажи един от другите НЕ толкоз велики български държавници?Един *** бил най-великият бг държавник?!Ти от кое село си бе?

20

ТУР4ИН-ката

преди 14 години

Гъзьоблизльо за такива като теб дето духат на даганови и негови приближени пи6ките няма да има разбира се по-голямо държавници. Ела ми духни и на мен да видиш, че по-велика от мен нема да видиш.

19

hitar e dogan .

преди 14 години

hitar e dogan ... ne moje da se odre4e

18

Remzi

преди 14 години

Az da vi kaja po dobro ot Dogan Premier za bugaristan nqma. Nia velikiq bugarski darjavnik rajdan poslednite 100 godini!

17

...

преди 14 години

това са игрички...................................

16

nex 12-ti

преди 14 години

по-добре да ни управляват новите комунисти от герб, отколкото дпс които чупят табелки на хижи в родопите защото са на български а не на турски. иначе и аз съм за масова сеч, но в българия народа е претопен генетично след 5 века оцеляване и нищо не може да го разбуди

15

Путин

преди 14 години

Доган е толкова турчин, колкото аз съм ескимос. Баща му е *** от с. Пчеларово - Добричко. *** са и бащите на Тодор Живков, Андрей Луканов, Иван Костов, Георги Седефчев, Волен Сидеров и т.н. Затова над 85% от детските отиват за *** "самотни"майки, с по 10 чавета, които нямат и 1 работен ден в живота си. Резултата е страшен - от всеки 4 родени деца - 3 са ***. Че ние сме калпав народ е ясно. Но не мога да разбера турците защо още не са прогледнали, кой е Доган !

14

Анонимен

преди 14 години

*** СИ