202

Анонимен

преди 15 години

Знаеш ли Съни аз също съм хетеросексуална,имам си приятелка и то много добра,която е лесбийка,живее с жена,възпитават деца,хм,освен това,някак си по ирония на съдбата или не имам и приятели мъже,гейове,които не го крият,живеят заедно,но и не афишират.От тях знам че това е лично решение за сексуалната ориентация,нещо интимно,с което не се афишира и не се правят паради.Освен това всички те са доста преуспели хора,с добри деца,хора на които може да се разчита.Парада озлобява хората

201

do 200

преди 15 години

*** sa vsichko no ne i malcinstvo...

200

Анонимен

преди 15 години

До 196, вярно е, че не трябва да се представяш, но повечето работодатели ако имат възможност те проучват на бившите работни места! Много е трудно човек да скрие от колегите, че е гей. Достатъчно е да не се появиш на коледното парти без приятелка или да кажеш две три мили думи на мъж по телефона и ще те разберат!Няма да имаме развито общество, докато не се научим да си уважаваме малцинствата били те гейове, инвалиди, роми, евреи, турци и т.н.

199

Анонимен

преди 15 години

Ако сами не я опазим и Господ няма да ни помогне!!

198

*

преди 15 години

Боже , опази България !

197

Men

преди 15 години

Ako tolkova smelo sugrajdanite ni se protivopostavqha na kradlivite ni upravnici, cena nqma6e da imat. Za6to nikoi ne hvurlq ni6to po Dogan? Za6to vuob6te tozi izverg e jiv?!?! Su6toto vaji za Stani6ev, Goce, R. Ov4, Sa6o Apa6o i o6te kup geroi.

196

Анонимен

преди 15 години

Извинявай ,Съни , къде е нужно да се представяш за гей?Никъде не се отбелязва сексуалната ориентация,освен в затвора може би??!!

195

Съни

преди 15 години

Има огромна разлика между педофилите и хомосексуалистите! Първото е неравновнопоставена връзка на насилие от възрастен над дете, а второто е равнопоставена връзка между двама свободни върастни хора! Това е все едно да поставяш равенство между нормален секс и изнасилването на една жена!На всичките които смятат, че гейовете имат равни права им препоръчвам да се представят за гей и да се опитат да си намерят работа! Хетеросексуален съм, но защитатавам правото на гейовете да се борят за равни права

194

Анонимен

преди 15 години

Значи когато педофил посегне на детенце,това е подсъдно,но когато *** или лезбийка посегне на тинейджър това не е подсъдно,приема се за нормално.Защо?

193

VX

преди 15 години

Някои държави затова са все още държави, защото са запазили патриархалност и консерватизъм.А тези които се лиготят тук дори не са гейове.Това са най-обикновени, долни пeдeрaстченца с торпилирани диференциали и ситни нищожни чушки.

192

Неакъв

преди 15 години

И така, г-жи и г-да софиянци, очаквам да се представите по-добре от миналата година - повечко бомбички, особено коктейли "***" и павета, може и жълти, евентуално да ви е честит парада, почти като за Гергьовден да е! :-)

191

Анонимен

преди 15 години

Надявам този път парада да протече с повече екцесии защото явно предишния не е уплашил гадините. Надявам се полицията да не се престарава и да остави нормалните граждани да опражнят правото си на мнение към *** така че повече да не видим парад в България. Успех на футболните фенове и националистите. Подгответе се добре поне веднъж да се гордеем с вас.

190

Анонимен

преди 15 години

Даа :) и на зоофилите и некрофилите парад ще има но догодина.Тази година може да се присъединят към ***.

189

Анонимен

преди 15 години

А парад на педофилите ще има ли?кво са виновни хората че харесват дечица, и те права имат.

188

Анонимен

преди 15 години

Хомосексуалните не са с нарушени права.Какви са тези измислици-гей-парад за защита на правата,бля-бля..

187

Анонимен

преди 15 години

Ихаа кютек ще има пак на глави *** :)

186

някои митове

преди 15 години

Най-популярните митове за хомосексуалните:1. Ако някой гледа гейове или лезбийки, се повлиява от тях психически, развращава се и той самият става такъв.2. Хомосексуализмът е болест.3. Хомосексуалистите са нагли типове.Нищо от горното не отговаря на истината. Има и изключения - самият Хитлер се подозира че е бил такъв, но това само показва че наглостта и жестокостта се среща при всички.

185

Анонимен

преди 15 години

Няма смисъл в това да се показват по улиците ... Този парад е един вид показване на простота и идеотизъм. Ако са доволни от сексуалната си ориентация, нека си я практикуват, а не като диваци да се кършат по улиците на столицата. Ако наистина се смятат за толкова интелигентни и изискани да се саберат с помощ на "фирмата" закрилник и да се радват. Това е възмутително поведение от хора, които искат внимание, а не да се забавляват.

184

до 175

преди 15 години

Ами Нобелова награда вероятно не заслужавам, но поне орден Стара Планина да ми дадат за това ми прозрение - повечето тук смятат че само хетеросексуалните са хора, а всички останали - бракувани биологични единици.

183

Gergana

преди 15 години

Съни,много точно казано :) Аз съм хомосексуална,но няма да отида на парада. Не защото се срамувам,а защото знам,че след като всичко свърши ще съжалявам повече от всякога заради това ,че съм се усмелила да защитавам позицията си. . . В някои неща наистина сме много назад в развитието :)