233

преди 15 години

Абе че не сте,не сте ама се държите като такива ако ме разбираш.

232

Nedovolen

преди 15 години

Glasuvaite za Bulgaria,glasuvaite PROTIV dps!AZ 6te napravq su6toto za6toto go zasluzavam,zasluzavate go i vie i Evropa!

231

преди 15 години

сценария/хърватски,босненски/!!!!!!Сега щеше да си наврян в *** г%з и съдбата ни наистина щеше да е друга.Ама то за това се иска смелост,а не лапане.

230

преди 15 години

Али ...само ако ми кажи....ако вси4ките етноси си плащат редовно / всеки месец / тока, водата, данъците , а и правосъдието да е еднакво към вси4ки етноси...мислиш ли 4е някои ще се заяжда по форумите с тебе или друг от етносите ??? НЕ....НАЛИ... ити го знаеш много добре !!! Но на нас ни писна да ни е.ват мамта с разли4ни такси, данъци или ..незнам какво още...а някои ги помилват с перце, защото са" гласоизбиратели" ??? АМАН ве4в от тази демокрация !!!

229

преди 15 години

За такива думи в европейска страна това мазно ченге ще бъде съден за подбуждане на насилие и заговор срещу държавата. В Ориента единствено го цитират медиите и възхваляват колко е умен и прозорлив.

228

Александър

преди 15 години

Тоя *** *** дуган скоро ще приключи вездесъщата си кариера било то в някоя канавка може би бесилка или разстрел каквото и да случи с него все ще е малко в сравнение с пораженията който нанесе силно се надявам червейте да го ядат много скоро него както и всички мръсни турци който са тук все още гнусни мръсни паразитиращи на наш гръб "АТАКА" е лекарството за чумата която ни трови за тези спред който да си Българин означава да си расист "АТАКА" ПОБЕДА !!!

227

Ali Baba

преди 15 години

Цитат: ИМИГРАНТИТЕ, А НЕ АВСТРАЛИЙЦИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ АДАПТИРАТ. Тука Българите от турски произход не са имигранти. Ние сме си родени тука....ааа това, че ти го тълкуваш по съвесм друг начин си е твой проблем а не наш.

226

преди 15 години

А иначе миролюбивата Религия Ислям събори двета кули В Америка , събори Гарата в Испания , в Лондон автобуса , досега са изтрепали над 1милион в Ирак със взривове , съблякоха голи 1500 деца в Беслан и половиината ги избиха като кучета , Московския Театър най добре се представиха Кадъните със взривовете на поясите , Дискотеката на остров Бали , да не забравим 1, 5 милиона избити като кучета Арменци , Априлското въстание 50 000 изклани жени деца и старци , 500 години мюсулманско робство в България , Дискотеката в Германия , пресен пример за хуманната Религия Ислям се казва Ивайло Кепов чиято глава беше отрязана в Ирак , Хашим Тачи който продаде органите на 5000 сърби и каквото останало -го изгорил , 17 000 тона наркотици произведени в Авганистан и заливащи целия свят и които бавно убиват нашите деца ! Всичко това е дело на хуманната и балагородна Религия Ислям , нейно олицитворение е Бен Ладен който иска да избие всички Християни ! Правилно ви го каза Йозеф Рацингер преди да стане папа --Исляма е само кръв и насилие от 1000 години насам и нищо добро , мръсни Убийци ! Шейх Насрала го каза правилно че мир за Християни и Юдеи няма да има и след 1000 години !

225

ужас

преди 15 години

Тоя няма ли вече да се скрива някъде. Стига кради бе човек! Ти вече уреди пра-пра-пра-пра внуците си - закъде още?БАСИ ИЗМЕТА

224

sema

преди 15 години

причтелю,всички помним.това,че не натрапваме спомените си посточнно не значи,че не помним.с голямя сила разполага онзи,който умее да премълчи,макар и да е прав.за алтернативата не си прав.винаги има друг изход.план Б,ако щеш.а за това"турците *** и под ножа"-това,което не те убива,те прави по-силен.с уважение.

223

преди 15 години

В автобуса - навалица не може да се обърнеш.Военен правостоящ си чака спирката - до него *** също правостоящ го настъпва по крака.Така един път два пъти три пъти ..Накрая военния не издържал и му шибнал един шамар ..Веднага след него още един човек цапардосал ***,военният го погледнал учудено : -Чакай малко бе ти пък що го удряш ?-Помислих си ,че ги почнахме ..

222

Червената помия

преди 15 години

Мой познат беше предупреден от Френски бизнесмен да не си влага парите на изток от Пловдив, защото това е земя, обещана на Турция.199 пост е прав, има такъв план.А това че Доган не е сгрешил умишлено си има обяснение.Ако сгреши и стане като в Косово, ще дойдат нови чорбаджии отвън и той вместо да си разиграва коня, да се прави на велик и да купува наред из родината ни всичко на безценица, ще се окаже сам в ролята на слуга и момче зе всичко.Знае си той интереса.Гласувайте за Атака.

221

преди 15 години

КАКВО, ДОГАН ЩЕ НИ КОЛИ, БЕСИ И РАЗСТЕЛВА, САМО АКО КАЖЕ? ЯВНО ТОЗИ Е ЗА ПСИХИАТРИЯТА СЛЕД КАТО ПОИСКА ЛЕТЯЩА ЧИНИЯ. КОЙ ЗНАЕ КОЛКО ХОРА СА СИ ЗАМИНАЛИ КАТО АХМЕД ЕМИН! ТОЗИ НЕ СИ ИГРАЕ С КИБРИТА, ТОЙ ИСКА ДА ГО ЗАПАЛИ. ТОВА, КОЕТО СЕ СЛУЧИ В КОСОВО Е ТРЯБВАЛО ДА СЕ СЛУЧИ В БЪЛГАРИЯ! НО РУСНАЦИТЕ НЕ СА ГО ПОЗВОЛИЛИ, КАКТО И ТОДОР ЖИВКОВ НЕ Е БИЛ ЧАК ТОЛКОВА *** И ПРОДАЖНИК КАТО ДОГАН. ТОЗИ ЧОВЕК ТРЯБВА ДА БЪДЕ МАХНАТ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА И ДА БЪДЕ ЗАТВОРЕН В САРАИТЕ СИ. ТАМ ДА СЕ РАЗХОЖДА НА "СВОБОДА И ДА И СЕ РАДВА". ТОЗИ ДОГАН КАК МИСЛИ, КЪДЕ ЩЕ ЖИВЕЕ НЕГОВАТА ДЪЩЕРЯ. МОЖЕ БИ В КОСМОСА.ИЗПЕРКАЛ Е ОКОНЧАТЕЛНО.

220

Веско

преди 15 години

30. - 22.05 05:13 - Или го приемате, или се махате.От: BALGARIN RAZBIRA SE ...Министър-премиерът на Австралия Джон Хауард На мюсюлманите, които искат да живеят според законите на ислямския шариат, в сряда беше казано да се махат от Австралия, след като правителството насочи вниманието си към радикалите в опит да предотврати потенциални терористични атаки. Освен това Хауард разгневи някои австралийски мюсюлмани, като каза, че подкрепя идеята шпионските агенции да следят джамиите в страната. Цитат: ИМИГРАНТИТЕ, А НЕ АВСТРАЛИЙЦИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ АДАПТИРАТ. Или го приемате, или се махате. Уморих се тази страна да се притеснява дали не обиждаме някой отделен човек или неговата култура. След терористичните атаки в Бали преживяхме възход в патриотизма на мнозинството австралийци. Тази култура се развива в продължение на два века борби, опити и победи от милиони мъже и жени, които са търсили свободата. Ние говорим предимно АНГЛИЙСКИ, а не испански, ливански, арабски, китайски, японски, руски или който и да било друг език. Затова, ако искате да станете част от нашето общество, учете езика! Повечето австралийци вярват в Бог. Това не е някакъв християнски, десен политически напън, а факт, защото християните мъже и жени въз основа на християнски принципи са основали тази страна и това е ясно документирано. Със сигурност е уместно да го демонстрираме по стените на нашите училища. Ако Бог ви обижда, тогава предлагам да обмислите някоя друга част на света за свой нов дом, защото Бог е част от нашата култура. Ние ще приемем вашите вярвания и няма да питаме защо. Всичко, което искаме, е вие да приемете нашите и да живеете в хармония и мирно съжителство с нас. Това е НАШАТА СТРАНА, НАШАТА ЗЕМЯ и НАШИЯТ СТИЛ НА ЖИВОТ и ние ще ви дадем всяка възможност да се наслаждавате на всичко това. След като обаче приключите с оплакванията, хленченето и боричкането за ЕДНО ЗНАМЕ, ЕДНА КЛЕТВА, нашите християнски вярвания или начина ни на живот, ви насърчавам настоятелно да се възползвате от една друга велика австралийска свобода: ПРАВОТО ДА НАПУСНЕТЕ СТРАНАТА. Ако не сте щастливи тук, ВЪРВЕТЕ СИ. Не сме ви принуждавали да идвате тук. Вие сте помолили да бъдете тук. Затова приемете страната, която ВИЕ сте приели!

219

neno

преди 15 години

204 е прав! който има възможност и не отиде да гласува е ***, мекотело, плазмодий, също като Доганчо! Категорично не съм против бг гражданите от турски или какъвто и да е друг етнос, навсякъде има добри и други хора, но ДПС прсто трябва да се премахне - тази партия е опасна за етническия мир, тя не го гарантира, тя го застрашава! Виновни са онези, които дадоха възможност на Доган да се подиграва с цяла държава! А и всички партии трбва да наблегнат на работата с хорта от малцинствата, за да може този отровен кърлеж да бъде изхвърлен в огъня, където му е мястото!

218

Ралица

преди 15 години

МИСЛИ.Отдавна е за психиятрията към затвора

217

преди 15 години

Dogan ima pari kolkoto cqla Bulgaria nqmat be bulgari xristieni typi

216

ха-ха

преди 15 години

Доганчо е Панталей - пътник вече. Явно яко е изтрещял. Хи-Хи.Тоя дали си купи чиния бе хора?

215

Ali Baba

преди 15 години

Българите от така наречения Турски произход винаги ще гласуват за ДПС поради простата причина, че за момента те нямат алтернатива. Лично аз каквото и да стане за момента бих гласувал за ДПС. Това няма да се промени поради простата причина, че всекидневно където и да се обърна слушам или чета как *** щели да станат ***, а турците на нож. Как Българите от Турския етнос всъщност сме *** и не знам си какво. Четете тук дори поне 50 коментара са от този вид..няма смисал да цитирам.Голяма част от представителите на нашия етнос са работливи и образовани хора, но просто нямаме алтернатива. Да ще гласуваме за ДПС, защото не искам да бъда с БГ име искам си моето. Да още помня баретите които бяха навсякъде, да още помня боищата над хората просто защото са от Турски прозход. В едно съвременно общество това би било недопустимо, но дали в България има съвремнно и Европейско общество ? Лично аз не съм убден в това четейки коментарите Ви. Чета тук ..как имало джамии, как се обучавали децата на Турски език и това Вие го приемате за грешно и същевременно се радвате, че в Испания , Англия, Америка имало Български училища и колко горди трябва да бъдем от това, че децата там учели на майчиния си език, а в същото време на нас ни забранявате.Знаете ли, че в Турция има много църкви? А знаете ли, че никой даже и не си помисля да ги събори..за разлика от Вас.

214

кратунков

преди 15 години

Бре!Не можах да се сдържа да не пиша преди да изчета форума.Тоя много насериозно взе да се взема.Само не знам дали наистина ние сме толкова глупави,че го оставяме да ни води за носа или той е толкова умен,че е успялда стигне дотам ,че целия бълг.народ да му слуша глупостите.