73

социопат

преди 15 години

Социапатите от наща партия невиждат повече от АПРИЛСКАТА линия която е като магистрала

72

преди 15 години

Истинските Българи ще предпочетът АТАКА пред Герб. Тези които са за строене на джамии и *** министри, няма да гласуват за АТАКА, то е ясно

71

преди 15 години

Ще гласувам за Атака. Каквото и да пишете, както и да я маскарите,от всички партии те са най-чистите,засега. Може да съм слабоумен, може да съм , некадърник и т.н., както пише един, но само с Атака в атака.

70

ccc

преди 15 години

lele male, sha kolime, sha besime turci....samo Ataka

69

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 15 години

На изборите в Раковски ултра-псевдо-националистите на ал Сидер, гласуваха заедно с БСП и Напред, за кандидата на ДПС - Петър Антонов. И ... загубиха от ГЕРБ.На гласуването в НС, същите черни национални предатели, отсъстваха от решителното гласуване за "2 в 1". По този начин и с помощта на Атака, ДПС / БСП спечелиха и това гласуване. Защото при избори "2 в 1" се повишаваше значително избирателната активност. При по-висока избирателна активност твърдите ядра на ДПС / БСП падат прорционално.Защото е казано:"ПО ГЛАСУВАНЕТО ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕШ, ГОСПОДИ"

68

преди 15 години

го казваше и хитлер. краят е известен. ама каква е вината на страната, че да я подложат на пожар и десетки години контрибуции?не съм забравил берлинската стена. това иска да направи и волен.

67

Щирлиц

преди 15 години

Докато избирателните списъци не се изчистят от мъртви душивсички проучвания да безсмислени.

66

преди 15 години

от един дол дренки.нямат пари в джоба, затова им дай да накръшкат хората едие срещу друг!вече не вярвам на никого. сърдя се на всички партии.

65

преди 15 години

До 59.Не си прав. Когато Атака дойде на власт, ще конфискуваме всичкото имуществи на ***, турците и евреите и ще ги разпределим между най-достойните българи. Ако гласуваш за Атака и ти ще получиш нещо. И точно тия ***, турци и евреи ще сеят за нас българите по нивите, ще работят безплатно по строежите и т.н. Дай си гласа за Атака и за българското.

64

преди 15 години

виждам, някои се притесняват, че Атака ще вземе доста гласове. Споко, бъдещото управление на България ще бъде коалция от Герб и Атака, като Герб ще имат повече министри. На Атака най-много да дадат да управлява МВР, министерството на правосъдието и най-много още едно, две министерства. Премиера Борисов ще ръководи парада на всички останали министерства

63

преди 15 години

koyto iska voyna, 1 ste zabegne ako ima takava!

62

преди 15 години

Аз не съм Атакист,но съм принуден да гласувам за Атака,просто не виждам за кого друг,никой не защитава тоя ограбен,нещастен народ.Това е моя наказателен вот и дано като дойдат на власт да вкарат виновните в затвора,ще им гласувам доверие.

61

..

преди 15 години

Abe hora ili GERB ili ATAKA po dobre GERB .. spored men

60

преди 15 години

че тая атака са хора на фердинанд, дето дава акъл на борисчо в "съвети към сина" и им се ще пак ние българите да гнием по форнта докато те пият вино, слушат опери и си устройват балове!

59

преди 15 години

на волен?! с етническа омраза нито пшеница расте, нито хляб се добива, нито мляко се дои, нито икономиката се оправя!вървете в джунглата, щом не щете да живеете като цивилизовани хора!

58

преди 15 години

И най-лошото е че привържениците на Атака повтарят като развален грамофон едно и също. Нищо ново на псевдонационалистическия небосклон.

57

преди 15 години

щяхме да бъдем бе моето момче през лятото, ако не на почивка!ти като си с празни джобове кой ти крив за некадърността!бачкаме по 12 часа на ден и сме си с пълно право да почиваме светски!

56

преди 15 години

Като чуеш да се лее помия по АТАКА,виж кой ГРУХТИ!

55

преди 15 години

мисля, че и аз бях ***, но то беше някога и не ще бъде вече никога!Тез дръв.ници ще направят всичко възможно, за да ни изритат от ЕС!

54

преди 15 години

nito komunisti.da jivee evropa!