11

vesko

преди 15 години

Една преуспяла българка! Тя е само на 20г., а каква кола кара?!...Хвала на такива работливи хора, които от 5 годишни работят, за да спестят до 20 годишнината си за подобно возило.

10

Bandit

преди 15 години

Първо никъде не пише, с колко е карала за да стане ясно дали е бързо.Второ, доколкото аз разбирам Фиестата е предприела изпреварване без да погледне в огледалото.Трето, няма нужда някой да е , или малка за да кара такава кола, а отделен въпрос е на Вас какво Ви влиза в работата.Четвърто - коментарите в сайта предлагам да се премахнат, а такива драскачи, които пишат глупости от няма и какво да им се направи един форум където да си чатят по цял ден.

9

backo

преди 15 години

..за хубавата кола и късмет, че няма изпотрепани. Тя карала в крайна лява лента, форда също навлязъл в тази лента, предприемайки изпреварване. Не трябва ли форда да се съобразява с останалите учстници в движението, когато им навлиза в тяхната лента за движение..? Или щото имаме руса, 20 годишна мацка, що не вземам да я наклепаме..?

8

преди 15 години

Тя тая кола още не я е изплатила, нито на лизинг, нито на духинг. Още я изплаща и ще я изплаща ;-)))

7

Underground

преди 15 години

честито на тате или на псевдомутрата Тъпк***ч малко са гладните жени в днешно време....ужас

6

преди 15 години

N4 vij v mobleto kvi pari varvqt i togava pi6i kolko e skap

5

пешо

преди 15 години

едното *** кара с превишена скорост, другото *** се престроява без да гледа... би трябвало да им покажат пръст и на двамата от застрахователните им компании ХD

4

преди 15 години

Toia mercedes ne e 65k a e dosta po skup ..

3

преди 15 години

kvo mu e skupoto na tva pak..golqma novina dumi nqmam.. onq den tyka bqha udarili edno mazerati..kude go pi6e tva?

2

Пейо

преди 15 години

20 годишна , как ли го е взела Мерцедеса - на лизинг или на " духинг " :))

1

Силви

преди 15 години

поредната глезла или поредната малка ... да се радва сега на блъсната кола.. но застрахователите ще я изплатят и вси4ко ще е като да си с4упи за малко игра4ката...