29

VAZ 2105

преди 15 години

Mislq si, 4e ako sobstwenika na kolata nqma sili, zelanie, sredstwa ili ne e na tozi swqt, moze bi redno e ob6tinata da q pribere kato otpadak i dade za skrap-100-150 lv.+ po-malko mozeren oblik na Sofia.

28

laynovoz

преди 15 години

като си толкова загрижен за външния вид на центъра на София, защо не разчисти мястото, или тва не е твоя работа, а на държавата или на някой по-виновен от теб..... дее.а всичките само плямпате. променете себе си, за да се промени всичко около вас, кучета

27

alex

преди 15 години

Няма какво да псуваме политиците, те не са паднали от небето, а са плод на нас народа. Ако искаме напредък трябва да сме обединени, за това трябва всички да поемаме вината. Между другото завършил съм училището точно зад Ладата и тя си беше добре преди учениците да я запалят.

26

преди 15 години

4ESTIT PRAZNIK NA VSI4KI!

25

преди 15 години

Ами то Лада и Жигули не е ли една и съща кола. До колкото знам жигули е името което се използва само за вътрешния пазар, а когато колата се изнася извън съветския съюз се казва Лада. Така съм чувал де.

24

petya

преди 15 години

Да не ви казвам ние в центъра на какво сметище живеем. Точно пред блока има голяма поляна, обрасла с бурени и обилно посипана с всякакъв вид *** - хартии, шишета, хранителни отпадъци, храстите са красиво накичени с найлонови торбички. Зад блока е същото. Всеки път като се прибирам, ме хваща гнус. Много пъти писах за това в сайта на общината... и, разбира се, нищо. Така че тази жигула дори е добре, че всичко е събрано на едно място, а не разпиляно навсякъде като при нас. :(

23

VAZ 2105

преди 15 години

Lada e i e 2105, kato Lada e exportnoto ime na Zigulata.Modelat e 2105 kato prednite janti sa na 2105, zadnite ot 1200 ili 1300 (2101,21013 ili podobna).Qwno ima problem s predniq most. Trudno vastanovima soc. relikva, bih kazal- za skrap

22

radi

преди 15 години

Простотията си е винаги била ,но самочувствието на българите е голямо ! *** не е само в София .Залива и прелива в България ! Така е като останаха само мутри ,*** и турци с техният си манталитет за НАЙ !Eeeй вижте се и тогава вирете нос от смрад ,а не от самочувствие!

21

преди 15 години

как то писа 19 трябва да се научим д ане си хвърляме *** къдет ни падне има кофи,ако няма на близо носиш докат намериш,а до тва далие лада или жигула боли ме фара по -важното е да живея в град където акт духне малко по чист ветрец наоколо д ане хварчат всевазможни неща

20

BF

преди 15 години

Който не му харесва да се изнесе и/или да не плаща данъци, или да не минава по тази улица!Ама неее,само искаме,а какво е направено от живущите на същата тази улица по въпроса- явно нищо!Значи им харесва така!Всеки иска друг да му свърши работата,вменена му като гражданин от това общество!Обаче като видно не са граждани какво да искаме от хората?

19

преди 15 години

Накъдето и да се обърна е пълно с опаковки от разни храни, из градинки, по тротоарите... Хора, хвърляйте си *** в кофите за ***! Толкова ли е трудно?

18

:D

преди 15 години

Лада е това между другото... Некадърници!

17

kiro

преди 15 години

София от години не е била по-***.....на никой не му пука какво става около него. Общината само гледа да ти вдигне таксите за "почистване" а всъщност тия мишки само гледат как да гепят...нищо друго не ги интересува. А ако дойдат и на власт.....жална ни майка .

16

ot UK

преди 15 години

Zaleite otgore nqkolko kubika silikon i go napravete pametnik.

15

първоляче

преди 15 години

На входа за "издаване" на първолаците от нашето у-ще "М.Горки" се мъдрят надписи "Смърт на турците", аранжирани с националистките емблеми. В двора , на стената на неработещата чешмичка, си имаме "преработена" същата емблема в надпис "х.***.", а на входната врата надписът е по-толерантен - "х.***.ч.о." Извинявам се за мръсната думичка, ама така са ни я написали батковците на стената, а пък госпожата ни не иска да ни каже какво означава. Баба също не иска да ми отговори и даже ми зашлеви един шамар, задето много съм я я питал. Молявисе, батковци радакторци, не ми се карайте и вие, ами обяснете ми, защо като попитам вързрастните какво значи тая думичка и те ми се скарат или ме изшамаросат? Аз ли съм виновен, че вече мога да чета?

14

преди 15 години

Vse iskate niakoi da se 'samosezira', samo-zadvizhi' ++++A niama li niakoi ot tezi koito sa naokolo da pratiat pismo, da se odadiat po telephona, ako iskat i e-mail da pratiat!? Samo 4akame Harry Potter sam da se seti....i vsi4ko da e kakto nie iskame...

13

преди 15 години

balgarska rabota

12

сд

преди 15 години

9 мерси,но не съм селянин,а гражданин на Република България,така пише в паспорта ми-питам те ,а ти може би си от комплексираните граждани,няма да ти падам на *** ти ниво ,няма да споря с гладни мишки,които по-далеч от носа си невиждат,мри си от собствената смърт мъдрецо...ха ха ха -присмял се щърбо на хърбо...ха ха ха

11

постмодерен кренвирш

преди 15 години

Много е красива!А нужника къде е!?

10

Петър Христозов

преди 15 години

И това ви прави впечатление? Изумен съм. Вие къде до сега сте живяли? В Париж? В Лондон? В Рим? В Берлин?На Бойко Борисов който ще закусва МОЛИТВЕНО с Обама бричката не му прави впечатление, защото сега усилено учи католишки молитви и как да се кръсти преди да отпие от ЧЕРНИЯ *** чаша жасминов чай. Идват парламентарни избори, PR е над всичко.