17

преди 15 години

не мога да разбера. Атака откак съществуват реват да се отворят блоковете на Козлодуй а сега са гласували против и въздържали се?????

16

преди 15 години

защо не се пише за бъдещето на Белене което става все по-неясно: 20.10.2006 | 12:45 UhrKein Geld für RisikoreaktorDeutsche Bank und HypoVereinsbank ziehen sich aus Finanzierung des Atomkraftwerks Belene in Bulgarien zurück

15

Liktor

преди 15 години

От Европейския Съюз в прав текст ни бе казано ,че тези реактори не бива и не трябва да се пускат ...Ако това стане ,ни чакат санкции,предпазни клаузи ,отново спрени пари и всички екстри !И после по традиция ,както си му е реда - Костов е виновен !

14

nemam nervi

преди 15 години

Браво цената на тока ще падне с 0.00000000000123лв Молодци

13

преди 15 години

Belene: Kein geld fuer Risikoreaktor

12

falco

преди 15 години

започна предизборната кампания и на БСП

11

преди 15 години

i vchera go napisah dnes se potvarzhdava TUK KOMENTIRAT GLAVNNO KOFTOVISTI,SEDERASTI I SOROSTUTKI I VSICHKI VKUPOM OTIVATE NA KINO ZA SLEDVASHIQT PARLAMENT.

10

ludiq

преди 15 години

ако не ни позволят в тая финансова криза и с тия загуби от газа то зна4и искат само да ни използват.

9

преди 15 години

Сега остава да ни глобят от европа и заради тая глупост на управниците ни ,ше пускат 30-40 годишни реактори .Край няма тая простотия.

8

преди 15 години

Ше ми пуснете курра. Европа няма да ви позволи бе ***. Стига с тая евтина реклама.

7

преди 15 години

С това решение ще се създаде излишен шум около Българските АЕЦ. Блокове 3 и 4 няма да бъдат отворени и освен това строежа на АЕЦ белене ще бъде спрян. Реномето на новата централа в Белене е като най-опасната в света и Румъния е против и ще използва правото си на вето.

6

преди 15 години

тъй като се очаква негативен доклад на ЕК за кражбите от ЕС фондовете, бсп се опитва да измести проблема;всичко е ясно като бял ден, крадливата червена мафия се опитва да предизвика катастрофа на аец

5

ръждиво тенеке

преди 15 години

Предизборни номера!Тия всичките са за ГОЛЕМИЯ БОКЛУКЧИЙСКИ КОШ!

4

преди 15 години

Това е най-голямата глупост, тези същите депутати гласуваха за спирането им преди като имаше опция да се спрат чак през 2011, но те решиха да се подмажат на европата, а сега защото изборите наближават замазват очите на обикновените хора, че видиш ли те са добрите и как са пуснали блоковете, но никой не се замисля че България само ще загуби от това. Това че няма да стане, някаква авария е ясно, но колко парици ще отидат за пускане и след това пак за спиране на блоковете никой не казва, никой не казва и колко ще се спечели от пускането им познайте защо ...

3

boristodorov56

преди 15 години

Тия се чудят как да предизвикат ЕС!Или са безумци/никакво съмнение/,или са купени/рубладжии/.НАПРОЛЕТ КАТО НИ СПРАТ ВСИЧКИТЕ КИНТИ И НАХЛУЗЯТПРЕДПАЗНА КЛАУЗА - вероятно пак ще е виновен И.Костов!ТОЗИ ПЪТ НАИСТИНА НЯМА ДА ИМ СЕ РАЗМИНА!

2

преди 15 години

Отидете на основната страница ввв.днес.бг и вижте това в малкия текст към новината: "Депутатите наредиха на правителството да обсъди с ЕС вазможността за повторно пускане на блокове 3 и 4 на АЕЦ "Козлодуй". ВАЗМОЖНОСТТА!

1

ffff

преди 15 години

АКо стане някои авария докато ги пускат , кой ще е виновен народа или европейския съюз.Защото наще депутати няма да поемат вината.То да нее като да си рестартираш компа.