10

Ми то като в

преди 15 години

Дето филма не бил шведски, а съветски и компютрите били компоти и не се казвал Баба Дала на Войника, а Балада За Войника...само че това е люлинската кавър-версия...:))

9

преди 15 години

Джиджи Биджи, Ласмаги Джасмаги! Опаааа! Айдееее! Ръцете горееее! 100 патрона ще и вкарам, ако с Теодора те набарам. Мерцедеса ще надупча..... изгубих си римата!

8

преди 15 години

А стига бе, не е истина чак :))) До преди час новината беше, че убития е момче на видима възраст 25 години...Малиииии да не ти личат цели 20 годинки, туй си е направо далавера...дали пък да не се дължи на много късата подстрижка :)))) Ей сЯ вече ми стана интересно, разминалата се с леки контузии и уплаха Теодора на колко години е???

7

преди 15 години

Трябва да вземат и да забранят филмите вече. Тази сцена съм я гледал само в най- елитните екшъни и струва милиони, а тук без пари. Предлагам да се сложат камери из столичните улици и всеки месец да се прави филм със събрания материал. Американските филми ще бледнеят пред нашите. Сигурен начин за печалба с невероятно малка инвестиция.Между другото пишеше в друг блог че бил с някакво лишено от мозък к_у_р_в_е което както винаги се получава, нищо и никой не е видяла. хахааххахахаха. Евала на тоз дет го е гръмнал, да мине да изтрепи и отаналите викам.

6

izizi

преди 15 години

Намерил си майстора.

5

Коцето

преди 15 години

Джиджи ли е, Биджи ли е,кой го интересува????Обикновениа човечец се чуди как да изкара тая година,а тоя разкарва тая S-класа сигурно от доста време. Ebал съм го,Тедито дето се е возило в колата бързо ще си намери друг финансов симпатяга.''Служители на столичната дирекция Полиция издирват авторите на тежкото криминално престъпление.''---мдааааам,сигурен съм че сън няма да спят докато не ги намерят.И днесбг---айде научете се да пишете новини,третокласници ще се справят по-добре,да *** маaмy.

4

преди 15 години

Верно ли гръмнаха Джиджи? И ко прайм сега!?

3

преди 15 години

Защото живееш в България!

2

vvvvv

преди 15 години

ДО ДОВЕЧЕРА МОЖЕ ДА СТАНЕ И РОДЕН 1940ГОДИНА -НАЛИ БЕШЕ НА 25 ГОДИНИ?КАКА ДА ВИ ВЯРВА ЧОВЕК?

1

osa

преди 15 години

Що като е криминално проявен, регистриран за автокражби и финансови престъпление, се разхожда с мерцедесчето си по улиците???