91

преди 15 години

Наистина Пирински е разпуснал парламента ....... Половин час след началото на заседанието, барзали са да се изнесат... Няма такава наглост никъде по света... Аз съм изумена!!! До кога ще търпим това???????

90

123

преди 15 години

от такива мъртви души като теб държавата ни е на това положение но трябва да знаеш че за всичко има възмездие в този живот

89

!!

преди 15 години

Разрешенията за строителство са на Столична община.67 и 72 е абсолютно прав.

88

преди 15 години

Ако все още не си разбрал простетите каква вълна предизвикват, а свеждаш всичко единствено до Ст. град, заслужаваш цял живот да си останеш роб на мутри и свързаните с тях управници, гаврейки се всячески с теб и семейството ти!

87

преди 15 години

praznata kratuna 6te ti stro6a ne samo mercedeca - *** mrasen - maika ti na pogrebenie da hodi....

86

Mutrata

преди 15 години

Mili studenti kolkoto i da stachvuvate koleloto se e zavartialo.Viva SIN SITY,jalko za momcheto,no za tova ste si vinovni vie ,,piani ,drogirani,seliani,studenti'',zashtoto kato doidete v Sofia ste kato otkasnati ot sindjir vsichko da opitate,nali.

85

преди 15 години

Георги Пирински разпусна парламента. След гласуването на предвидените актове в програмата на Народното събрание Пирински закри заседанието на парламента, предаде репортер на Агенция Фокус. Следващото заседание е на 14 януари от 9.00 часа.Депутатите започнаха да напускат сградата на парламента половин час след започването на заседанието. Пирински обяви коледната ваканция на депутатите.

84

boby

преди 15 години

Те хубаво ще протестират, ама парламента е вече в коледна ваканция, та освен Марчето чистачката и няколко охранителя кой точно очакват да ги чуе в парламента? Ако искат истински протест - на 14.01 е следващото заседание на парламента, да идат и да изхвърлят всички оттам...

83

преди 15 години

Ако не визираш ББ, защо го намесваш тогава в темата, че СО издава разрешителните за дискотеки? хайде прецни по-ясно каква теза застъпваш и тогава коментирай, за да има смисъл и тежест мнението ти.

82

ЖМЖ

преди 15 години

ТИЯ 3000 ДА СЪБОРЯТ КРЪЧМИТЕ И ДИСКОТЕКИТЕ И ДА СЕ ХВАЩАТ ЗА УРОЦИТЕ, ЗАЩОТО ВИСШИТЕ УЧИЛИЩА ГОТВЯТ МЕТАЧИ, ХАМАЛИ И ЗА ЕС и САЩ. СБЪДНА СЕ МЕЧТАТА НА БАЩИТЕ НА ДЕМОКРАЦИЯТА.

81

преди 15 години

elate elate da mi tro6ite mercedesa kompleksari zagubeni v gipsovi vani4ki 6te lejite bokluci, cql jivot 6te mizeruvate s tova mislene selqni prosti.

80

men

преди 15 години

нямам нищо против да затворят незаконните заведения, но не виждам за какво друго протестират-за това, че всяка година в този квартал се изсипват не знам си колко седяли на въже ***, които като се окажат далеч от мама и татко почват да се държат като разюздани ***! Промяна за какво?? някой да спре да им сипва алкохола в устата ли?Ако сам нямаш задръжки, дали има кръчми или не около теб, пак ще отидеш да се напиеш, ще се върнеш в оная дупка и ще си намериш кого да набиеш.Всички, които сме учили в университет, знаем за какво става въпрос и кое е основния плюс според голямата част от обитаващите този район-безкрайните купони- тия не идват толкова да учат, колкото да се правят на големи гъзари и купонджии.Най-добре вземете да последвате съвета на 66-у дома такива неща няма да ви се случват!

79

преди 15 години

Собственост на университетите са единствено терените на които са терен, но както и да е. Ако беше прочел, вместо да търсиш начин да се заядеш, щеше да разбереш, че още нищо не съм казал за Бойко, освен че не си върши работата и пак се опитва да изкара виновен друг за това.

78

nayden

преди 15 години

УБИЙСТВА, ИН ВИВО, ПРЕМИЙ ПО 2 000ЛВ.= ***

77

преди 15 години

то хубаво ще идем ама няма един да намерим ще седим пред празния парламент ако бяха там щяхме да ги обсадим докато пукнат от глад

76

sf

преди 15 години

72 kakvo obshto ima B.B. s neshta koito sa stavali preadi nego...studentite sa papla4...koqto ako ne se samoizbie trqbva da bude izgonena ot grada ni...da sepostroi stud. grad izvun sofiq..ne ni trqbvat teq mrusni proshlqci i selqnduri tuk!!!!!!!!

75

преди 15 години

Бойко ли връща терените на университетите, върху които има дискотеки сега? единствено нашумялата вече "Амнезия" е на общински терен. Не говори глупости и не извъртай фактите така, както ти изнася!

74

преди 15 години

Тъжньо, липсата на мисъл не те превръща в прав, напротив, тъжно е да видиш такъв мозък... А това, че аз мога дз мисля, не ме превръща в комунист. Запиши си го някъде.

73

nayden

преди 15 години

ДА ИЗХВЪРЛИМ *** ОТ ПАРЛАМЕНТА

72

преди 15 години

да, удобно е да изтриете коменара... но то се очакваше, затова ще го повторя:Бойко Борисов не взема отноше ние мединствено по този въпрос. Защо ли? Ами защото появата на мутри в Студентски град стана възможна именно с благословията на Столична община и на кметовете й. Правителствата нямат нищо общо с това. Те не могат да дават терени за строеж (които са общински), нито пък разрешения за заведения там. Да си кажем истината - надъханите "интелектуалци" (за което съм съгласен с Джони Атакиста) просто търсят начин да кръшнат от лекции и не ги интересува на кого изразяват протеста си. Ако си бяха задали този въпрос - бих ги подкрепил веднага. Но липсата на това елементарно запитване превръща целия протест в подигравка със смъртта на момчето.