17

Анонимен

преди 6 часа

Много добър стратегиески ход на Путин със Севрна Корея съюзник. Знае ,че на китайците не може да се довери, просто сега имат общи интереси

16

Христо Христов

преди 6 часа

Браво на Ким - Освободителят и Обединителят на Корея.

15

хаха

преди 6 часа

ДВ пък се опитва да всява раздор в отношения на Ким с Русия и Китай, но нека си пишат, не пречат на никого и никой от споменатите по-горе няма да вземе писанията им под внимание.

14

Христо Христов

преди 6 часа

Немец да говори за диктатура звучи комично. ПП. Чудесно е, че американските марионетки германия и южна Корея врещят. Но все още им е малко!

13

Анонимен

преди 6 часа

А руският сатрап е толкова глупав. че се остави жълтурк0вци да му диктуват играта.

12

Анонимен

преди 6 часа

Тая статия е само за Блиц.бг да се чете и да се дивят на тези журналистически корифей и политически анализатори...

11

Анонимен

преди 6 часа

Със САЩ Южна Корея са една от най-развитите държави в Света. Имат територия по-малка от България. А БВП колкото русия. С Москва в Северна Корея средният ръст е по-малък от средния ръст в Южна Корея. Не генетически. А от глад. Няма ток. Няма нищо. Само робски труд и кланяне на Бог Ким.

10

Точен

преди 6 часа

Дойче веле станаха мисирска медия. Пхенян щял да скара Москва и Пекин... Гледайте в тубата как са доволни свръхприятелите Путин и Си от срещата на БРИКС в Казан. Жалко за европейците, т.е. за страдалческата ни Мати Болгария, по Неофит Бозвели.

9

Анонимен

преди 6 часа

Исторически екскурз. Този концлагер наречен Северна Корея бе създаден от Москва. На страната на Южна Корея беше ООН и с мандат на ООН огромна коалиция от държави включваща държави като Турция, Гърция, Колумбия, Белгия, Тайланд и т.н. се опитаха да спасят хората в Корея от комунистическата чума. Но Москва вкара общо за войната около 3 милиона съветски войници в Корея. Резултатът - милиони хора в Северна Корея живеят в концлагер. И ако не бяха на помощи, вече щяха да са умрели от глад.

8

ИВАН

преди 6 часа

КАКВА ДЕМОКРАЦИЯ И КАКВА ДЕМОКРАТИЧНА СРЕДА БЕ?! 10 МИЛИОНА УКРАИНЦИ СА НАПУСНАЛИ СТРАНАТА СИ! ДРУГИТЕ СА БЕЗ ТОК И ВОДА, ЗАЩОТО ИСКАТ ДА ВЛЕЗНАТ В НАТО И СЛЕД ТОВА РУСИЯ ДА КЛЕКНЕ, КАКТО КЛЕКНА ЯПОНИЯ СЛЕД WW2! ТОВА ЛИ Е ДЕМОКРАЦИЯ?!

7

Анонимен

преди 6 часа

Това "пише DW" го слагайте още в началото, за да не си губим времето да четем.

6

Прогностик

преди 6 часа

Дебелият накрая ще настъпи мотиката, яко!

5

Бай Ганьо

преди 6 часа

Това което пишете , вчера го чух в разговор на женския пазар, между двд бабички !

4

Мечока

преди 6 часа

Е голям страх ги гони Южна Корея и Украйна от тези севернокорейци.Нали бяха гладни и щели да дезертират а се оказва че вече май са в Украйна.

3

Анонимен

преди 6 часа

Като видя в статия "вярно обаче е..." и спирам да чета.

2

Анонимен

преди 6 часа

Ще ви се а?

1

Да

преди 6 часа

Глупости