202

Анонимен

преди 10 часа

Има един голям проблем. Той е, че едни хора които лапаха по комунизма сега не лапат. За това са всичките БРИКСове, искат да лапат пак

201

Анонимен

преди 10 часа

"само когато хората стигнат тези в ЕС по покупателна способност " Целият Брикс не, но Русия и Китай няколко години, НАЙ-ВЕЧЕ, защото покупателната способност на Ессср-а е в режим на свободно падане.

200

Анонимен

преди 10 часа

до 207 и на кого досега БРИКС е стимулирал икономическото развитие? Една държава ми кажи. А това, че уж БЪЛГАРСКИЯТ ПОЛИТИК копейкин под давление на бриксова москва натиска да излизаме от ЕС и НАТО показва колко не е политически съюз БРИКС.

199

Ада на чебурашките

преди 10 часа

До Анонимен 199. В страните от БРИКС се цъкат като зайци, затова има такъв прираст. Колко по-ниско интелигентен е човек, толкова повече деца има. Справка - индийците в България. Всички богати семейства ит тези страни имат две, максимум три деца. Та, толкова за прирастна на населението в този БРИКС. Правенето на деца, не е икономически показател. Най-висок прираст, най-бедни и гладуващи.

198

Анонимен

преди 10 часа

Къде? БРИКС? Сега там ли ще чистите бе другари българи??

197

Анонимен

преди 10 часа

Миналата година имаше продължителна стачка на "сценаристите" на Холивуд. Рядко, но ги даваха. Имаха вид на изпаднал германец,( както казвахме навремето, младите сигурно не разбират) Като ни пласират "луксозните" специални тоалети на тамиошните има "звезди", които у нас може да се сложи заблудена абитуриентка и да се къпи от турски магазин евтино,...Тъй че ЛИПСАТА на реални кадри от УЖ богатите страни, непрекъснато налагане на едни и същи централни гледки е аргумент, че останалото е шкарто.

196

Анонимен

преди 10 часа

Аха. Както винаги - на комуниста-русофил Жан Виденов са му виновни СДС и гнилия капитализъм.

195

Ами

преди 10 часа

...като бъдещето на Копейкин е БРИКС, България е свободна държава ...чемодан, вокал, и право в безбрежните Сибирски полета! За джунглите на Индия и Бразилия надали си мечтае!

194

Анонимен

преди 10 часа

Брикс значи ГЛАД, ГЛАД, ГЛАД. И всички бриксаджии се натискат да емигрират в ЕС. Костя да върви на майната си.

193

Анонимен

преди 10 часа

Всички в БРИКС имат минимална заплата най-много 300 $ Само диктаторите им живеят в дворци по 1000 стаи Само пернат човек като Костя може да си мечтае за БРИКС

192

Анонимен

преди 10 часа

Костадинов е прав и ще обясня защо. Защото БРИКС е икономически, не политически съюз. Т.е. съюз който не се бърка на политическо ниво в страните членки и стимулира икономическото развитие. ЕС се превръна в обратното - преди всичко политически съюз с намеса във политиките на отделните държави, налагане на забрани и множество директивки, голяма част просто абсурдни. И се получава така, че големите държави диктуват на малките какво да правят, изсмукват им ресурсите и не им дават да се развиват.

191

Анонимен

преди 10 часа

До Анонимен 199 По какъв начин раждаемостта и броя на населението в Индия касае България не разбрах?

190

До Смях

преди 10 часа

за жан виденовата зима може благодариш на сдс и МВФ! некой сме го живяли това... :)има и една стенограма на НС - евГЕЙнии бакъра на дълго и на широко разказва кво са правили. интересно е.... :)

189

до 187

преди 10 часа

В Индия всичко е американско или британско бе лапад, нищо индийско няма там освен мръсотията им и гъстотата на индивидите, все едно, че си в Столипиново нагледно сравнимо !

188

Възраждане

преди 10 часа

За северенна и свободна България!

187

Няма брикс няма микс

преди 10 часа

Се оказа че демокрация таково жовотно наистина нема. Има диктатури . А парите са инструмент за власт над нямащите пари . Тоест малцинството над мнозинството. И когато мнозинството се усети *** го работят му спретват война . Да се поизбият малко и да се кротнат.

186

Анонимен

преди 10 часа

България винаги е била и ще бъде ЕВРОПЕЙСКА страна и нямаме никаква работа с Иран , Тюркменистан и разни подобни диктатури Копейкин просто си заработва заплатата от Путин с тия приказки

185

Анонимен

преди 10 часа

До 187 В БРИКС ИМА квоти. Турция наложи мита на стокиу от Китай, Индия и русия преди седмица. Какво можеш да им предложиш на индусите да купуват от тебе, това ми е въпроса. Китай имат собствена зелена сделка - те са страната с най-висока цел за зелена енергия. Ти индиец ли си също така попитах?

184

Анонимен

преди 10 часа

БРИКС е бъдещето на света. ЕС залязва. И доказателство за това е, че населението на ЕС намалява. Жените не раждат деца. Това означава, че икономиката не се развива и хората не искат да създават деца. БРИКС няма този проблем, там населението се увеличава. Индия има прираст от милиони деца всяка година. Бъдещето принадлежи на народите, които създават деца.

183

Анонимен

преди 10 часа

ЕС може да не се справя, но САЩ ще се справят, те винаги ще са върха, англосакси са, а ЕС ще ги последват. Не бива от САЩ да се отделя Бг.