43

Анонимен

преди 2 седмици

Аууу, колко дълга статия. Това не е писано, тва е копирано. Защо се опитват да ни заблуждават. Вярва ли им някой.

42

Анонимен

преди 2 седмици

Доколкото може да се прочете и в други сайтове нещо въпроса - Държ.департамент на САЩ са изразили разбиране, че монголците вместо да арестуват Путин - сключиха сделка за милиарди оня ден. Тук това все още не го пише, ама споко - ще дойде и до тоя сайт новината, щом янките са разрешили )))

41

Експерт

преди 2 седмици

Екпертите дето казват, че е пирова победа - същите ли са като ония дето казаха че свършиха ракетите?

40

Мика

преди 2 седмици

Работата е там че монголците не са продажници като вас господа от днесбг. Също така не са национални предатели които си въртят задните части към силния ами си имат собствено мнение което отстояват. Защото точно такива Кириак-Стефчовци като вас ще са първите които ще се обърнат срещу запада ако руснаците дойдат. СРАМ.

39

USA SUPER КИРО НОФ

преди 2 седмици

ША ЦЕПАТ ЗЕЛЕ НА ШЕСНАИСЕ И ДВЕ ПОЛУВИНИ !

38

Анонимен

преди 2 седмици

Време е Русия да започне да налага санкции.

37

Христо Христов

преди 2 седмици

До Анонимен/25 "Администрацията на Ердоган вярва, че "геополитическият център на тежестта" се отдалечава от западните страни." - Още 2015 година председателят на ЕК - Юнкер заяви в Испания: "The glory days of Europe are over."

36

Bond

преди 2 седмици

Либeрастката медузо-подобна мисирка Heлa Xpиcтовa гaз nиkae от яд. Както и всички третополови тротинеткаджии.

35

Ха ха ха

преди 2 седмици

Украйна се подготвя за капитулация. Плъховете напускат кораба. Очаква се и зеленски да се скрие накъде.

34

УНИЖАВАМ русофили

преди 2 седмици

Не санкции, а монголите трябва да бъдат изхвърлени от всичко цивилизовано. Н1щожества!

33

До Укро феновете

преди 2 седмици

Между 24 и 30 август Русия освободи още 7 (седем) населени места. А само преди час официално руския флаг е вече над Карловка и Пречистовка...Много поздрави на всички Бандер Офци в България. Иначе нищо не казвате за Големият Контра Наступ на нацистите ? Стигнахте ли до Москва ?

32

USA SUPER КИРО НОФ

преди 2 седмици

ШО ИМА ОСТАФКИ У УКРИИНЯТА ?

31

Анонимен

преди 2 седмици

Никой не се занимава с тия подкупни организации освен нпо-тата които също купени.

30

смеехххх

преди 2 седмици

Доверие към комунисти

29

Хммм

преди 2 седмици

После руснаците този път щяха да действат както американците и за 3 дена щяха да дадат истинска причина на света да ги осъжда. Тогава ООН и останалите пишман организации на мира щяха да осъдят тежко руснаците и да им го изместят в десния. Друго надали щеше да стане. И така де прави сте, трябвало е определено да го арестуват, имате страхотна логика днесбг, още от времето на ваксините се отличавате със страхотни виждания за света евала.

28

Анонимен

преди 2 седмици

Този Холандски " съд", ИЗМИСЛЕН,не е Признат даже и от САЩ!-:) Монголците се оказаха Повече в" ЧАС" от много други!-:) Браво!!

27

Последно

преди 2 седмици

Хохлите губят войната,тя е към своя край.30% от укроправителствто е подало днес оставки Хохлите са впрегнали всичко с каквото разполагат да удържат Курск,като са оголили всички фронтове и отстъпват.Зелето вижда че губи и иска да прехвърли войната на НАТО.Днес Русия е предупредила НАТО ЕС и САЩ че в случай на удари дълбоко в Русия одговора за тях ще бъде зловещ.

26

Анонимен

преди 2 седмици

Турция излезе ли от НАТО - НАТО се разпада.

25

ПКП

преди 2 седмици

евроатлантиците явно нямат връзка с главния мозък и реална преценка за нещата от живота. Той Гешев се закани да го арестува като стъпи в България.

24

Анонимен

преди 2 седмици

Турция кандидатства за присъединяване към БРИКС в опит да изгради съюзи извън Запада. Влизането на Турция в БРИКС може да бъде обсъдено още през октомври на срещата на върха на алианса в Казан. Администрацията на Ердоган вярва, че "геополитическият център на тежестта" се отдалечава от западните страни.