35

Анонимен

преди 2 седмици

няма по-голяма омраза от тази между братя, така става и с киевчани и московчани - едните са в ролята на любимците на САЩ, другите искат да им отмъстят за това. Кайн и Авел в действие.

34

Анонимен

преди 2 седмици

Украинците дори не са бежанци според определението на ООН за бежанци, а са нелегални емигранти у нас. Бежанец е когато избяга в съседна страна. На практика са със същия статут като афганистанците, сирииците и иракчаните. Ама последните 3 от Азия ги ловят, а украинците си почиват на нашето бетономорие за наша сметка. Къде е правдата тук?

33

Анонимен

преди 2 седмици

Ще има ти ли ми бутна или аз сам паднах

32

Русофоб

преди 2 седмици

Този сайт затъва все повече. Един и същ луд за връзване си драска коментарчета, но не може да апромени факта, че цяла България мрази путин.

31

Анонимен

преди 2 седмици

След като изчете мандата на Зелената укро-гнида, хохол, евреин и наркоман по закон започва да командва украинската рада и изпълняващ длъжността главнокомандващ (като президент) става председателя на радата, а именно Руслан Стефанчук. Един супер дебел, укро-sвинка, висменка). Иначе, американците говорят само с Ермак (главния командващ в урина), затова и той винаги се влачи с наркомана. Наркоса е само параван. При евентуални преговори, Русия няма да преговаря със Зелената гнида, защото е нелигитимна.

30

Българин

преди 2 седмици

Е нали Путин щеше да използва ядрено оръжие ако някой нападне Русия.Украйна направи повече.ха.ха ха хатия руски комични войски цял свят им се смее ха ха ах

29

ген. Луков Марш-ляк

преди 2 седмици

Русия е най-мощната ядрена държава. Русия не може да загуби, както и историята показва. Швабите, нацягите, наполеоновците, турците и другите знаят това.Русофоби, демократи и нацисти победата ви дори не е близка до нулата, тя е с отрицателно число. Вашето поражение е неизбежно!!!!

28

полуръстовият дикта

преди 2 седмици

тор с декрет ли го направи? Някой от от пияниците в пАсольството знае ли?

27

Анонимен

преди 2 седмици

Cepeгeй Рябков току що призна, че конвенционална атака на НАТО заплашва съществуването на Русия! Другарят е наясно, и сай много много уплашункал! Значи всъщност величието което са съзряли руснетата относно Русия (според тях, де) се състои единствено в притежаването на ядрено оръжие!

26

Анонимен

преди 2 седмици

В държавата 404 (украйна) изтече срока за регистрация във военната мобилизационна служба. Всеки нерегистриран е вече престъпник. Властите започват да ги издирват уклонистите, а инуществото им ще бъде конфискувано. Укропитеците изтеглиха късата клечка още през 2014 г. с американския им майдан. Това са най-прецаканите хора. На всички вече е ясно, че ще я караме до последния укропитек. След това следващите наред за натовските дришненца и БГ русофобите.

25

Анонимен

преди 2 седмици

По полетата на Руските Курск, Донбас, Луганск, Запорожие и Харковь мирише на гниещи трупове на укронацистти и натовски наемници. Гюбрето гние, а руската земя става още по-плодородна.

24

Еврогеец

преди 2 седмици

Русофоби как ще обясните на децата ви, че жените нямат бради? Назапад масово се развива иZVратения, пееедерастия и дджендерия. Жена ти русофобе и тя ли е с брада ?

23

Анонимен

преди 2 седмици

Ние истинските джендери, пеераси, скопени 4икибойци, бесовци и сатаняги питаме "какво по дяволите става с укронациското контранастъпление"? Превзеха ли вече Курск и Курската АЕЦ? А Крим? А Москва кога?

22

Анонимен

преди 2 седмици

Напълно разбираемо

21

Анонимен

преди 2 седмици

Какво я променя ? Та тя ядрената доктрина на Русия винаги е била такава - насочена срещу НАТО !

20

Анонимен

преди 2 седмици

Една от причините Русия да бъде вероломно нападната от нато е, че Русия не съблюдава нормалните пеераско-джендърски ценности.

19

Анонимен

преди 2 седмици

Тук има натовски бази значи ударът е неизбежен. За да няма удар трябва да премахнем натовските бази

18

Анонимен

преди 2 седмици

По-добре само да приказват и заплашват, отколкото да действат. Иначе територията ни ще бъде заличена за един миг. Но ние сме вражеска държава...въпросът е как НАТО ще ни защити ако Путин реши да действа радикално...не ми се мисли.

17

Нагло-Сакса вони

преди 2 седмици

Бахмут е Артемовск, а Покровск е Красноармейск. Не го ли разбрахте това бе демократски-нацисти!!!!

16

Чужденец

преди 2 седмици

"На картата е отбелязана и България" -- честито, русофоби. А можеше да си стоите настрана от този конфликт. Да благодатите на Харвард Мошениците, Пинокио, Тиквой, Слави..