39

Анонимен

преди 2 седмици

Няма ли кой да озапти откачения ***? то ясно, че хидроинжинера не е стока, но насила ще ни докарат етнически проблеми като ритат умряло куче, само онеправдани *** и дерибеи ни липват в момента

38

Дочул

преди 2 седмици

Попитайте или проверете, хотелите на Златни пясъци който Доган притежава чрез туристическо дружество:)) за колко пари ги е купил :) и как ? Защото се е разпрострял максимално използвайки властта

37

Анонимен

преди 2 седмици

Гответе се да *** за Родината, овци! Само една овца не вижда накъде я водят.

36

Анонимен

преди 2 седмици

Цялата власт - на прасетата! Целият капитал - на прасетата! Прасетата ще управляват цялата Свинеферма! Прасетата ще триумфират над хората! Квик Хайл Хитлер Хоген!

35

Анонимен

преди 2 седмици

Време е за България без Пеевски

34

Зозо

преди 2 седмици

Мачкай Шиши!!! Доги да събира пак башибозука :))))))))))))))))))))))))))))))))))

33

Гедер

преди 2 седмици

По стара османска традиция, Доган е свикнал да живее в чужди български къщи и българите да го хранят. После да изисква от тях данък ,че си е изтъркал зъбите от тяхната храна .

32

пак за пари

преди 2 седмици

На снимката са протестиращи шайка крадци които треперят за парите си, не за Доган

31

Анонимен

преди 2 седмици

благосъстоянието му е застрашено ! а мене кат ме изрита хазяйката кат не плащах 3 месеца наем шо не ме пази мевере ???

30

Анонимен

преди 2 седмици

Бг Турци, не ви ли е срам? Гласувате некъв да си дерибейства 35 г. и го защитавате от законно отстраняване от имат! А вашите доходи са на дъното. Толкова ли сте мало умни?

29

Анонимен

преди 2 седмици

Тия турци са живи роми и точно като такива се държат. Идва собственика на имота и те викат няма да напуснем, бой па кратуните, какви са тия турци тук, какъв е тоя Доган и защо МвР трябва да го пази вместо да пази нас. Почетен председател на етническа партия, която трябваше да е мъртва много отдавна, доктор който говори като селски пиян цървуляк и не му се разбира, какво му пазят на тоя с наши пари?

28

МИСЛЕЩА

преди 2 седмици

Трябва ли да ми пука за тоя алчен и нагъл политик, ограбил толкова държавата, че живее в невеждан лукс?! Как е спечелил тези всички пари- с честен труд?! И понеже се е изхитрил да запише всичко на чуждо име, за да не го хванат, е сега ще се изнася. Дойде и неговото време. Накрая винаги идва келнера да донесе сметката!

27

Анонимен

преди 2 седмици

Доган колко години беше пазен от НСО? Да си плаща на частните охранители. Изобщо не е наш дерта,че няма пари.

26

Анонимен

преди 2 седмици

И за какво им е на тези името на нотариуса. Ще го трепят ли. В чужд имот са, гонят ги, ситуация в която изпадат хиляди хора. Но за тях важат законите, а за доган не.

25

Българин

преди 2 седмици

Крайно време е да се прочистим от турците в България! Каква Турция ще ви брани вас бе? Турция където заплатата е по - ниска от България, Турция където кюрдите все още са проблем? Турция която в момента в който Израел каже и Ердоган няма да го има? Османската Империя отдавна я няма...а вие турците пак ще носите български имена!

24

Папо

преди 2 седмици

Идеята за Югославия не е била толкова лоша , просто сърбите я развалиха с техния шовинизъм. Но за да има сигурност на Балканите, всички християнски държави трябва да се обединят в съюз. Няма как да се справим иначе с 150 млн.руснаци от изток и 90 млн.турци от юг.

23

Анонимен

преди 2 седмици

Со..ла да се изнася ,само това искат от него .Или пак ще спретне театър преди години ,че ще го убиват .

22

Анонимен

преди 2 седмици

Аз вярвам само на този човек (Шиши)!

21

Потресен

преди 2 седмици

О,Боже! Старият хидроинженер ще протегне ръка и етническият мир ще свърши!

20

Анонимен

преди 2 седмици

Не се залъгвайте - Борисов, Петков, Пеевски почти не говорят български, макар че трябва да го знаят много добре. Борисов знае само думата фондове, Пеевски кеш, Петков литмус