32

Анонимен

преди 1 месец

Този тип е хем грозен, хем нахален. Беше от главно действащите за осакатяване на конституцията и орязване правомощията на президента. Сега реве с пълно гърло срещу Радев. Завладял медиите и ръси нелепости. Това ли са героите на днешното време. Няма ли кой да ги озапти и да им потърси отговорност за това недопустимо публично поведение.

31

Анонимен

преди 1 месец

Пеевски по колко ви плаща, жуналя, че го лансирате толкова много?

30

Анонимен

преди 1 месец

разбира ги пеевски тия работи, как чрез премиера могат да се печелят избори, как през месец главчев сменяше областни все от неговото ДПС

29

Анонимен

преди 1 месец

Колко се нервира шишкавия крадец, че не му обръщат внимание. Само журналистите му останаха, но и те са до изборите.

28

Х

преди 1 месец

прав е. Не може друга държава да ни командва. Бай Г си мисли, че САЩ ни командва, но за тях сме едно селце.

27

666

преди 1 месец

Хайде стига рева шиши,може да ти се иска Америка да управлява България(за да те размагнитизират),ама няма да ти се получи.

26

Вчера Цветан

преди 1 месец

Василев го посочи като двигателят във фалира на КТБ и участник в схемите за "Южен поток" а вие ни го пробутвате всеки ден в медиите.Кой ви плаща?

25

анонимен

преди 1 месец

До РуснакТук някъде го лекуваха след боя от руснаците, защото се опита да ги краде , той затова от техен слуга сега ги плюе .

24

Анонимен

преди 1 месец

Този нечистоплътния дужевно, вече всички българиго мразят, и той го разбира. Затова е толкова озлобен и шишее от злобата си.

23

Анонимен

преди 1 месец

Имаме фалшиви евроатлантици. Това имаме.

22

Алекс

преди 1 месец

Не е ясно неграмотното Гуце какво иска от Президента.Както изисква Конституцията той е определил служебен премиер и сега чака от него министри.

21

Анонимен

преди 1 месец

Прасетата ще управляват хората! Слава на Свещенната Свинска Империя! В Свинефермата всички животни ще бъдат равни, но прасетата ще са Свещенни Хитлерови животни! Квик Хайл Хитлер Хоген Пеевски!

20

МИСЛЕЩА

преди 1 месец

Този трябваше отдавна да е в затвора, а не да казва кой да управлява и кой не. За него няма ли да има комисия в НС, че бая обществени пари открадна?! И всъщност колко ДПС-та има сега?!

19

Руснак

преди 1 месец

Пак ще те пратим на лечение в Швейцария

18

Ангел

преди 1 месец

Пак ли тоя наглец

17

Цветан Василев:

преди 1 месец

"Главен координатор на проекта "Южен поток " беше Пеевски,който координираше ,както българските участници в консорциума,така и отношенията с руския представител Чогунов,който беше редовен гост на Пеевски в хотел" Берлин".Какви и как са разпределяли като комисионни,аз не съм виждал с очите си.Пстите са минавали през друга банка на наша територия.Цитира се числото 100млн.евроза място на тръбата ,къде ще мине на българския бряг"Пеевски как ще коментира това?

16

Анонимен

преди 1 месец

Този глиган голям "евроатлантик" го раздава.

15

ежко

преди 1 месец

Брей,че евроатлантик се извъди.А преди и на работа не ходеше.Москва няма да командва, а Пеевски -още по-малко!

14

Анонимен

преди 1 месец

Какъв е тоя ?!?

13

Анонимен

преди 1 месец

Я па тоя! На Москва точно България и е проблема. Само се чуди как да върти дебелия му гъзонти. Що се излагаме така пред чужденците? Оставени сме на произвола и даже собствено правителство нямаме, та сами да се командваме. За какво сме им на Москва-нещо като клечка за чистене на уши ли? Те едва ли подозират, че в Бг има такъв имцебил като Пеевски.