209

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен "тези учители не могат да научат децата на български език, вие сте тръгнали да се притеснявате за други неща" --------------- абе боот сентаджийски, къде месиш учителите бе?!?!? Пеееаската пропаганда идва основно от непео-та, а не от учителите! Естествено има и учители на хранилка или вече индоктринирани от непео-тата, но те са малцинство.

208

Анонимен

преди 1 месец

футболните агитки,какво чкате,излезте и смачкайте пааразитите които налазват децата

207

Анонимен

преди 1 месец

Вие наистина ли си мислите, че украинците с 5 бригади/полка, това са максимум 25 хил човека, ще успеят да завладеят Русия? )))) Навлезнаха в Курска област в квадрат 30:30 км и отделни малки групи навлизат с бърза скорост на още макс 10 км навътре. Прилича на набезите на тер. групировка Боко Харам в Нигерия, Чад и Нигер. Ефективност нулева. Брутални самоубийствени рейдове. Американският генерал направил тази стратегия със сигурност е някой некомпетентен джендър ))))

206

фа

преди 1 месец

Браво ! Добре, че не зависи от меките партии ПП и ДБ, че лошо се пише на нормалния човек !!!!!!!!!!!!!!!

205

НПО

преди 1 месец

Законът трябва да се допълни със забрана на всякакви НПО, които правят ЛГБТ пропаганда. Да се забрани и на книжарници да продават подобна литература, защото има такива!

204

Анонимен

преди 1 месец

Другарю Радев, коя е Вашата Родина? Стана някакъв фетиш на този човек да предизвиква кризи. Какво училище, какви пет лева, вижте резултатите от матурите, тези учители не могат да научат децата на български език, вие сте тръгнали да се притеснявате за други неща

203

Анонимен

преди 1 месец

До Е, и ?! --- между другото как ще реагираш ако един ден дойдат социалните с полиция и ти кажат, че детето ти вече си е избрало да е друг пол, има вече предписани хормонални блокери, а ти нямаш правото нищо да направиш, защото само да си казал гък и детето отива в приемно семейство.. естествено еднополово и не бяло?

202

Само така!

преди 1 месец

Долу всякаква политическа пропаганда сред подрастващите. Ако са умни политиците и желаят да запазят подрастващите, то би трябвало да вдигнат прагът за пълнолетие и пълноправие на 21 години, както в САЩ!

201

Анонимен

преди 1 месец

До Е, и ?! "Никой не е в състояние да ми забрани да уча и възпитавам децата си на толерантност и уважение към хората с различна полова идентичност ,цвят на кожата и етническа принадлежност."--------------- възпитавай си ги и ако искаш и като видят неееггр директно да му свалят гаШТиите и да почват с тромпетите! Твои са си децата, прави ги каквото искаш.

200

Анонимен

преди 1 месец

До Е, и ?! "Този закон няма да промени факта, че такива хора съществуват от както свят светва и ще продължават да ги има." -------------- но ще промени факта, че разни непео-та налазват децата още от детската градина и им правят главата на миш-маш!

199

Е, и ?!

преди 1 месец

Този закон няма да промени факта, че такива хора съществуват от както свят светва и ще продължават да ги има. Никой не е в състояние да ми забрани да уча и възпитавам децата си на толерантност и уважение към хората с различна полова идентичност ,цвят на кожата и етническа принадлежност.

198

Хахаха

преди 1 месец

Сега вече изобщо няма да има и учители, като се изпенсионират старите до 2-3 години. Трябва да си някакво куку да искаш да работи за малко над минималната, че да и внимаваш кой автор или учен ще преподаваш, че ако се окаже, че е бил хомосексуалист, ще те обвинят в пропаганда и ще те вкарат за 2 години в затвора плюс гроба от 10 хиляди лева, което е едногодишната нето заплата на учител.

197

Анонимен

преди 1 месец

Волята на мнозинството бе зачетена. Днес е хубав ден за българската демокрация.

196

ОНЗИ

преди 1 месец

Западни ценности в БЪЛГАРИЯ - ИНДИЙСКА работна ръка в БЪЛГАРИЯ !?!?!? Какво сава бе управници на БЪЛГАРИЯ !?!?! ПРЕДЛОЖЕНИЕ - всички управници да бъдат ОПЪНАТИ и за по-сигурно и по единия и по другия начини и то без спомоготелни средства!!!

195

Ник

преди 1 месец

Брави на Румен Радев!

194

Анонимен

преди 1 месец

Eвaлa, Шanka! Beлuk!

193

Анонимен

преди 1 месец

Браво на Радев

192

Анонимен

преди 1 месец

Спрете да се ядете и помислете, всяка душа има нужда от закрила и всеки човек има правото да живее. Секса като цяло е за да се раждат деца, в останалото време има толкова много други неща за правене, че има голяма вероятност даже и да не се сетиш за него, освен ако се чудиш какво да правиш със себе си.

191

Анонимен

преди 1 месец

Гeennuuuu...

190

Анонимен

преди 1 месец

Браво!Мъжка постъпка!