26

До Фалшив Долар

преди 1 месец

Говори ми в кози другарю! Кажи сега колко е външния дълг на САЩ в кози??

25

Анонимен

преди 1 месец

И СЕВЕРНА КОРЕЯ НЕ ЩЕ В РУБЛИ. МАЛЕЕЕЕЕЕ СВЕТОВНА ИКОНОМИКА ИМАТБЛЯДОВЕТЕ.

24

Анонимен

преди 1 месец

А защо не 500?

23

Анонимен

преди 1 месец

Това от харема на Кадиров ли са?

22

Анонимен

преди 1 месец

по-добре от рубли :)

21

Анонимен

преди 1 месец

Абе сега на копейките в България с кози ли ще им плащат от Москва?

20

Фалшивият Долар

преди 1 месец

в който ЕвроАтлантите си Мерят Богатството е само от 1913 година, кога ЮдеюСемитите правят Фалшивият Федерален Резерв, който нито е Федерален, т.е. Държавен, нито е Резерв, това са има няма 111 години, а Козата е Богатство от 1 Милион и 111 години! как мислите с 35 000 000 000 000 да, 12 Нули - Трилиона, Дълг на САЩ - колко да е Богатство Хартийката без Покритие - Долар?!

19

Анонимен

преди 1 месец

Козата е новате конвертируема валута на Русия. След като рублата се срина до тоалетна хартия. А и козите ги приемат навсякъде за разлика от рублите.

18

Анонимен

преди 1 месец

А ТИЯ КОЗИ НЯКОГА И ГИ ПОДАРИ ТОДОР ЖИВКОВ. ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

17

Еха

преди 1 месец

Путин, само това мога да кажа за гражданите на Путин Русия. Те ще хапват на вожда Путин, Путин!

16

от района на Дунава

преди 1 месец

Предлагаме да изпратим на Северна Корея малко хора от БСП, например, Жан Виденов, онзи който доведе през 1997 г. България до тотален крах. Вчера научавам, че това чедо на активните борци срещу капитализма е станало на 65 лазарника и ще взема по 3400 лева месечна пенсия. Този който ни докара до Жанвиденовата зима, той в знак на нашето българско уважение към него, ние българските данъкоплатци ще издържаме този класически некадърник в живота и то с такава голяма пенсия за България! Срамно е ..!

15

Ze nigmar

преди 1 месец

Козо*ба е позиция...:)))

14

Анонимен

преди 1 месец

В Африка все още има племена където богатството се измерва в кози или глави ***. Русия се нарежда до тях.

13

А Барба Ганиос

преди 1 месец

като ЕвроАтлант си Яде от Палма Млякото, от което и сиреното му правят, щото няма ни Кози, ни Краави, ни Овце, умира си от тези Канцерогените и се Присмива на Русия и Северна Корея - Богати, Индустриални Държави и двете и с Атомно Оръжие!

12

хюго капет

преди 1 месец

Жалкарска история

11

денги нет

преди 1 месец

Следващият път като закъсат за муниции ще разменят рускини със с. корея.

10

от Плевен

преди 1 месец

Ами онази от БСП злобна *** - *** нинова, тя ми дрънкаше, че нейното чедо е било най-ученолюбивото на Света, но го е пратила не в Северна Кория, а в прогниващата Америка. Интересно, ама защо тези хора от БСП не пратят да учат и да живеят в Северна Кория, Иран, Венецуела, Еритрея, а ги пращат там където има само лоши неща?

9

бл

преди 1 месец

Смейте се вие ама тези кози ще ги обучават в специалните сили. Придвижват се бързо в пресечени местности, катерят се като ... кози, имат остри рога и бодат яко. 2 седмици специална подготовка и ги връщат на Русия да ги хвърли на подстъпите към Киев!

8

Анонимен

преди 1 месец

Новата руска валута - козата, измества долара от световните пазари!

7

Хай живе Украiна!

преди 1 месец

Интересно какво друго болния мозък на московията може да изпрати на една от най-бедните страни в юго-източна Азия? Техният всемогъщ владетел и властелин на глупостта и велможа на нарцисизъма, онзи който доведе своето население до гибел, а в същото време харчи нечувани парични потоци за да избие своите комплекси, той произвежда оръжия с които се убиват десетки мирни хора в Украiна, този *** не трябва да съществува нито ден на този Свят!